viktorka_od splavu no asi tak.Nemyslím si, že by bylo pozdě, ale nevím v čem bych měla dělat na sebe. No a střízlivě uznávám, že se neumím prodat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu no a zrovna na mě vypadl nadpis článku: Odešla do důchodu, půjčila si miliony a začala podnikat
takže možnost tu pořád je...
Samantha ale to se klidně chlub, je to super! ![]()
bublifuk
:-(
Můj kámoš dává výpověď každej rok, každej rok něco vyzdimne. Už asi 15 let, teď už ji vlastne ani poslední roky nedává, stačí že nějaky kolega se zmíní před šéfem, že je Péťa nešťastnej a už je povolanej, co se děje. Jsou z toho hrozně vtipný historky, přijede novým autem a všem je jasný, že byl v práci zase přeslej;-)
barbucha Samantha Mrzí mě, že jsem svým blbým dotazem způsobila dusno ...
.
Jakýpak dusno. Nic si z toho nedělej, já nemusím rozumět všemu
a holt jsem netušila, že tady někomu zkazím pokus o propagaci nepochybně výtečné a téměř dobročinné společnosti ![]()
Poradíte nějakou zajímavou výstavu v Praze?? Děkuju hezky předem.
Nové realismy v Městské knihovně.
Není tady nějaká magistra? V piskle s OMEPRAZOLEm jsem dvoje tobolky různých barev a nevím, co to je.
Podle popisu má být OMEPRAZOL modrý a červený (20mg = ten máme) nebo oranžový a červený (10mg)
Ale já tady mám:
želatinové tobolky o velikosti 2, vrchní část tmavě růžová s nápisem ap0, spodní část světle růžová s nápisem 020
Samantha v jedné pixli různé tobolky? vratila bych to do lékárny.
continuity Já to nechci používat, ale potřebuji vědět, co to je. Nemůžu se rozepisovat, proč...
Samantha ty růžové jsou asi apo ome

Samanthanemohl to někdo sesypat dohromady?
continuity Jó, to jsou ony, díky.
Mohl... jenže si to nepamatuje ![]()
Samantha no já to dělám taky. Speciálně ten Omeprazol má strašně velkou pixli na těch 14 tobolek.
Já sice vím, že jsi se jmenovala ředitelkou parfumánie, ale rychlé soudy zde nejsou na místě.
boží koment!! ![]()
![]()
Máte někdo alergii na roztoče? Že se ptám...
Jaký máte vyzkoušený osvědčený vysavač?
U nás se alerie prokázala teď u 17 leté dcery. Jinak nikdo nejsme alergický na nic, kromě manželovy alergie na kousnutí mouchy tse- tse, ale to se prý nepočítá, protože to není žihadlo. Tak nemáme vůbec žádné zkušenosti. Ale říkám si, že kdyby v pětičlenné rodině nebyl v dnešní době alergik, tak už jsme statistická chyba.
Archivářka mám, vysavač používám jakýkoliv. To má nějaký vliv?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí