Luna mňa by vážne zaujímalo, aké zrkadlo že to doma máš? ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Luna Hezký zuby.
Luna Ako nepotrebujem sa tu predbiehať kto ma horšie vlasy, ale ver mi že to čo máš na hlave je super oproti tomu čo mám ja!
Potrefenáhusa
To je ještě reakce na ty tvoje vlasy, sorry.![]()
paktofonika hele hele, tahle soutěž o nejhorší vlasový chlup tady má dávno svého vítěze...! ![]()
Luna Miru sa sťažovala, že je unavená, takže neboj, nenabehne, nevládze. Inak toto neobkecáš,všetky sme ta už videli, ty hrozná ohava.![]()
Jiná Realita Nehádam sa. Nechcela som si privlastniť prvenstvo ktoré aj tak nikomu neprajem, len som chcela povzbudiť Luna že to s ňou nieje až také zlé. ![]()
paktofonika Ja si nestezuju, ze mam nejak vyrazne blbe vlasy, me jen vydesila viktorka, ze budu mit do smrti ty dva rohy!!!
Tak snad ne.![]()
jsem si z výzkumných důvodů koupila ten pudr na objem, protože kdysi míval framessi naprosto skvělý, takže jsem ho MALINKO nasypala na temeno, protože tam mám placatou hlavu a plihnoucí vlasy a super. Ale fakt jen malinko a pak prstama rozhodit v koříncích. Ty vlasy tam jakoby zhutní. Takže radím jen cíleně, ne na celou hlavu. A taky můžete některý dírky (třeba dvě řady z hvězdičky) nalepit kousek izolepy, bude to sypat méně. Rozhodně s tím nad hlavou netřepte víckrát.
Ja pouzivam suchej sampon obden a zacinam si po zdejsi diskuzi pripadat jak prase :D mne se vlasy proste hodne mastej, ale nechci to mejt denne a suchej sampon ve spreji povazuju za skvelej vynalez, protoze i v ten den, kdy nemam vlasy umyty, muzu jit mezi lidi. a to, ze jsou na dotyk jiny, neresim, hlavne, ze to vypada pricetne
Luna nee, neboj, to zaroste:D a to zrcadlo simtě nepucuj, nech tak
v kombinaci nepořádnosti a slabého zraku jsem se sebou čímdál víc spokojena![]()
Catherinne jsem teď chvilku přemýšlela jak si mám do vlasů lepit tu izolepu
ale tjo žeby na mou pleš byl dobrej pudr? hmm to teda musim zkusit!
Já si snad nějakej ten pudr či suchej šampón půjdu koupit, jsk to tu pořád čtu![]()
razorblade já, protože mám domácnost celou zasypanou jemným bílým práškem, jsem se opět rozhodla, že zase zkusím boj, a přestala jsem ho předevčírem používat. už toho mám plný zuby.
budu si každý den před mytím na půl hodiny dávat kokosový olej a o víkendu nebudu nikam chodit a nebudu si mýt vlasy, a uvidím, jestli se něčeho dočkám.
viktorka_od splavu Pozdě! Chytla jsem nějakýho nerva a vydrhla jsem celej byt od podlah až po digestoř! A zrcadlo je čistý. Ale nedívám se tam.![]()
razorblade ježiš, děkuji ti! Já jsem se to bála přiznat, že si to na hlavu stříkám co dva dny.(Klidně i den poté, co si je umyju, prostě to dělá dobrou strukturu).
Catherinne Taky mám placatou hlavu. Koš z koupelny jsem ještě nevynesla, že bych to ještě zkusila jednou dirkou? ![]()
Lama_z_Lana Potrefenáhusa Tak naozaj sú nepracie. Ja ich nosím do čistiarne ale často ich nenosím. Do práce sú príliš over takže lvela príležitosti nemám.

Tak mám čerstvě umytou hlavu a prevít je definitivně v koši. Za ten hnusný pocit na rukách a ve vlasech mi to nestojí, vyvolává to ve mně navíc divné představy :D

Prosím, objednávali ste niekedy z Kosmetikazdraví.cz parfém? Je to spoľahlivý eshop? Ďakujem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.