Potrefenáhusa co na to Goliáš?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
KapkaMM áno, ďakujeeem
Potrefenáhusa ten troll ![]()
Naprosto perfektní, pankáči to tuží kdovíčím - a přitom stačí něco z déémka
.
Potrefenáhusa tssss... a kdo tady furt pise, ze ma jemny vlasy k nicemu :D
razorblade hele, fakt mám, krátký milionkrát lepší než nějaký delší.
Prosím, nemáte náhodou v okolí někoho, kdo prodává (nebo bude mít) štěňata maltézáčků? Cokoliv jsem zatím našla, bylo mimo mé dojezdové možnosti. Ideálně přímo Praha. Koukala jsem i na CHS, ale v Praze nic nenacházím.
Solathis Už jsem zkoušela před časem a nic.
evik77 Nikdo se neozval, nebo nikdo neměl tip?
Solathis žádný tip
evik77 pak asi aktualne zadni nikde pobliz nejsou. Tak si leda pockat, kdyz nechcete/nemuzete nikam vyjet, no.
hele, tak boost me up - použitej včera ráno a tohle je dneska ráno, nic jinýho na těch vlasech nemám a fakt jsem na sebe nevystříkala celou flašku - leningrad cowboys hadr...vlasy jak mrtvý a kam hrábnu, tam držej
to snad není možný!
razorblade hele, fakt mám, krátký milionkrát lepší než nějaký delší.
mně by ale tamto vaše roští nešlo ani s tím suchým šamponem, ani kdybych použila klidně celý balení, ani když jsem to měla krátký. moje vlasy, ať udělám cokoli, fakt cokoli, zplihle visí v tenkých pramínkách. kromě případu, kdy je brutálně ztupíruju.
evik77 Ja si myslím že práve teraz nieje to správne obdobie. Skúste šťastie na jeseň.
paktofonika Jo, zkusím. Jen jsem nečekala, že to bude tak dlouho trvat.
Už to zkouším od jara.
Potrefenáhusa Takhle vypadám každé ráno a nemusím ani aplikovat suchý šampon
Tohle nenastalo jen párkrát v životě, a to když jsem to přehnala ve sklípku, večer upadla do komatu a ráno se probrala ve stejné poloze. Jinak se ve spánku zmítám tak, že tohle si do rána vždycky vyrobím.
Ze zvědavosti jsem si včera na vlasy nasypala ten suchý šampon z DM, i když nejsem ani longhair, ani girl. Možná je to tím, ale nic hnusnějšího jsem nikdy na hlavě neměla, hnusilo se mi na to i sahat rukama a okamžitě, ještě před půlnocí, to letělo do koše a já si myla hlavu. Objem sice jak po zásahu elektřinou, ale nešlo to ani učesat, málem jsem na tom zlomila hřeben. Jak jsem do toho sáhla rukama, vrzalo to na kůži, prostě hrůza. Když výjimečně musím použít suchý šampon, mám Matrix, ten se chová normálně.
Kokoska ale ta "slečna" z dm, to není suchý šampon, ale objemový pudr, nebo ne?
Kokoska To je presne mój pocit po všetkých suchých šampónoch a objemových pudroch. Teda okrem Aussie ten nieje tak hnusný na pocit ale zase smrdí ako zatuchnuté bon pari.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.