Jiná Realita Starej Brůna třeba.

Jiná Realita Starej Brůna třeba.

Jiná Realita to strašne závisí od situácie, veku, frekvencie...
A úprimne povedané, v tomto teple nedokážem rozmýšľať vobec, ak by mi k tomu pomohlo kŕčovite sa držať chladničky, tak sa jej držím....
Řvousenka ale jenom kdyz je toho dne nejaky neklidny![]()
Jako vim, ze je tam pekne, ale vysvetli mi nekdo proc letos vsichni!!! z Instagramu i vukol letos letej na Mykonos???
Mutziputzi To mě taky napadlo!!! Nejdřív se objevilo pár modelek na Mykonosu a už to jelo.. Leoš, Babišovi..a další.
711990 Průšvih je, že oblíbeným předmětem, kterým při tom neklidu manipuluje, je sekera.
Já si pamatuju, že Bohdalová v těch pořadech s Dvořákem (televarieté?) vždycky žmoulala v rukách kapesníček v barvě šatů. Co to o čem vypovídá, netuším.
Mutziputzi Já nevim no, taky toho mám plnej instáč, loni se tam fotily editorialy snad ke všem značkám plavek co sleduju, v červnu si tam Abloh slavnostně otevřel LV pop-up store, no a nakonec se tam začaly sjíždět i naše domácí celebrity... Kdo nebyl na Mykonosu, jako by nebyl! ![]()
Karoleena to nevím, koho na tom ig sledujete, já ho mám plnej chlebů, koček a pejsků
(o frekventovanosti Mykonosu sem vůbec netušila, co se tu jeden nedozví)
Mam dotaz, takovej...no ale co uz)), chci o 3 dny oddalit menstruaci, existuje neco jinyho nez Norethisteron? Klidne i neco babskyho fubgujiciho
Mutziputzi Slyšela jsem, že prý přemíra citronů - citronové šťávy/vitamínu C ... ale jestli to funguje, nevím.
whiskas Taky jsem slysela, asi to zkusim at do sebe neperu prasky![]()
No, taky jsem to kdysi slyšela a dokonce vyzkoušela (teda s citronama, ne vyloženě s céčkem), ale výsledek bohužel nula. Asi je to teda i logický, přemíra céčka by se přece měla vyloučit normálně močí, ne?
Ale třeba jsem jenom byla na citrony až moc zvyklá, tak organismum nějaký to zvýšení ani nezaznamenal, v tý době bylo totiž moje oblíbený pití tequilla. ![]()
Mam dotaz, takovej...no ale co uz)), chci o 3 dny oddalit menstruaci, existuje neco jinyho nez Norethisteron? Klidne i neco babskyho fubgujiciho
tohle funguje zarucene: presun si o tri dny ten vylet do divociny/vodacky vycvik/prvni dovolenou s novym partnerem...a zarucene se ti to presne o ty 3 dny oddali!
Gatita Si sjedu pro ten recept no![]()
Karoleena to nevím, koho na tom ig sledujete, já ho mám plnej chlebů, koček a pejsků
(o frekventovanosti Mykonosu sem vůbec netušila, co se tu jeden nedozví)
este pletení
Já jsem zjistila, že nesleduju žádnej celebrití IG, páč (se přiznám) mi přijdou všechny strašně nudný.
Já jsem zjistila, že nesleduju žádnej celebrití IG, páč (se přiznám) mi přijdou všechny strašně nudný.
![]()
Mutziputzi Proč jen si tohle nenapsala o pár měsíců dřív...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.