brrr No tak pokud už si zaplatila, tak už asi ne, myslela jsem, že máš dobírku. Nečtu pozorně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr V některých eshopech to jde stirnovat třeba hodinu po nákupu, píši to třeba v emailu potvrzení objednávky.
Catherinne A je teď k dostání? U zlomenin nevím, že by ho někdy doporučovali, ale jinak je to jeden z mála chválených doplňků.
nemáte prosím některá zkušenosti s kosmetikou pro kluka 18, co se začal intenzivněji holit a tím se mu začala kazit pleť... pupínky, podráždění, bolava mista, atd.. Navrhovala jsem snížit frekvenci holení, ale to neprojde... pleť má takovou normální a do té doby nez se začal častěji holit, tak i bezproblémovou... a já nevím, co mu doporučit, na co se zaměřit
AprilTwelve koupit mu elektricky strojek
A teda hlásim, že vysávač je stále za dverami a normálne tak trochu ľutujem, že bývame v tak slušnom vchode, že nám ho nikto neukradol....ale už to musí byť podľa mňa buď preč, alebo mŕtve, takže sa dnes zmobilizujem, pôjdem vymeniť sáčok a vezmem ho zas domov....
Teda domov vezmem vzsávač, dúfam, že nie hmyza![]()
AprilTwelve taky bych řekla, že pomůže vyměnit strojek.
AprilTwelve koupit mu elektricky strojek
díky... to se tak nabízí, že mě to ani nenapadlo... tak snad to bude průchozí :-)
AprilTwelve jeste bych se podivala na tu vodu po holeni, aby byla na takovou plet
V potvrzení o rezervaci přes Booking chtějí při příjezdu zálohu na případné škody, která má být vybrána - blokována prostřednictvím kreditní karty. Myslí se karta obecně, nebo fakt kreditka? Mám jen samé klasické debetní, tak snad nebude problém
JankaM pokud jim kauci reálně zaplatíš, tak je karta jedno. Kreditná se většinou vyžaduje jako záruka, bez stržení peněz.
JankaMMůže to být klasická karta. Jen musím říct, že teď se nám stalo, že ta záloha na škody, nám uvízla v ubytování asi měsíc. Byl to hotel, takže to bylo dost divné, pořád nám volali, že už to uvolnili a peníze nikde. Pohlídala bych si to vrácení opravdu u odjezdu, protože dnes ty platby snad nemůžou být takový problém.
Catherinne Mně pomohl i při zlomenině, ale ne na kosti, ale na tom, co ji obklopuje :-). Otoky na měkké tkáni a tak.
nemáte prosím některá zkušenosti s kosmetikou pro kluka 18, co se začal intenzivněji holit a tím se mu začala kazit pleť... pupínky, podráždění, bolava mista, atd.. Navrhovala jsem snížit frekvenci holení, ale to neprojde... pleť má takovou normální a do té doby nez se začal častěji holit, tak i bezproblémovou... a já nevím, co mu doporučit, na co se zaměřit
Syn to měl stejně, úplně bezproblémová pleť, žádné pupínky, akné, nic. Jemu teda ten elektrický nevyhovoval a střídá Mach3 nebo jednorázovky+ pěnu. Po holení se natře tímto krémem a jiný nechce.

999 díky
Catherinne
to mě mrzí...
Aranel a co teprve mě! Tři týdny do prvních podzimních závodů...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje