Ginevra mne se zda OK, manzel me zrazuje.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska tak ho máš jen pro sebe, super:-)
Kokoska Já s prošlými potravinami postupuju takto: nevidím plíseň, má to normální barvu, vůni, konzistenci, chuť... sežeru to
Jsem prase no. Pokud něco výše uvedené neplatí, tak to samozřejmě vyhodím.
Jakým způsobem by mohlo být zkažené víno, aby to nebylo poznat na chuti?
Kokoska Pokud chutná dobře, nemůže být zkažené.
coralline Ano, přesně takto postupuju taky. ![]()
Počujte, nie sú tu nejaké pamätníčky, ktoré by si pamätali ešte videoklip z (asi) cca prelomu 80/90-tok, bol to fantóm opery, nejaký popový spevák + operná diva, myslím, že čiastočne, alebo úplne v nemčine, ale tak za to ruku do ohňa nedám, na takých člnoch v jaskyni?
Neviem to vyhrabať a samozrejme si už nepamätám, kto to naspieval, akurát, že to furt chodilo na ORF vo Wurlitzeri
.
slniecko presne vim, jaky klip, dokonce vim, ze se vysilal pozdeji (poc.90’), ale vubec nevim, kdo to zpival.. jsem moc nepomohla, jsem sorry... ![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=r3lRDmMD_Bc
Kvalita videa strašná, na youtube je to nějaká stopadesátá kopie, originál jsem nikde nenašla.
slniecko konkrétně na ORF pouštěli často verzi se Sarah Brightman
https://www.youtube.com/watch?v=G2zxzaWgVRA
mám takový fakt divný dotaz.
je tu někdo, nebo znáte někoho, kdo se při přemýšlení nebo nervozitě houpe vkleče nebo vsedě zepředu dozadu ("autistické houpání")? nebo třeba potřebuje při přemýšlení nebo na uklidnění držet nebo manipulovat s oblíbeným předmětem? a když ho nedrží, tak na něj aspoň myslí? nemyslím okusování tužky nebo cvakání propiskou nebo točení klíčů na prstě, ale jev, kdy nemůžete dobře myslet, aniž byste při tom nedrželi zcela konkrétní předmět, nebo na něj a na jeho strukturu alespoň nemysleli.
zajímalo by mě, nakolik je to běžný jev.
An.Fial blackviolet Danny ďakujem, tie prvé dve sú novšie verzie, tá tretia to by asi mohlo byť ono.
Jiná Realita No, když to potřebujete do statistiky :) tak houpání provuzuju, oblíbený předmět na hraní nemám.
mám takový fakt divný dotaz.
je tu někdo, nebo znáte někoho, kdo se při přemýšlení nebo nervozitě houpe vkleče nebo vsedě zepředu dozadu ("autistické houpání")? nebo třeba potřebuje při přemýšlení nebo na uklidnění držet nebo manipulovat s oblíbeným předmětem? a když ho nedrží, tak na něj aspoň myslí? nemyslím okusování tužky nebo cvakání propiskou nebo točení klíčů na prstě, ale jev, kdy nemůžete dobře myslet, aniž byste při tom nedrželi zcela konkrétní předmět, nebo na něj a na jeho strukturu alespoň nemysleli.
zajímalo by mě, nakolik je to běžný jev.
Nevim, jestli vam to pomuze, ale v me praxi toto dela vetsina deti, jsou samozrejme skoro vsechny (chybne, podle meho nazoru) diagnostikovane jako ADHD. Drzeni oblibeneho predmetu je castym jevem i u dospelych klientek, vetsinou se zavaznou historii trauma.
MP Marge no proto se ptám. zajímalo by mě totiž, jestli to dělají i lidé, kteří nemají buď adhd, asperger nebo podobné jevy. resp. zda to (kumulativně) dělají i "normální" lidé.
Jiná Realita Jo tak. Tak to nemuzu slouzit. Ja moc normalnich lidi neznam.
promiň. to vlastně není vůbec legrační
Jiná Realita Ja znam normalni, ty to teda nedelaj![]()
Mutziputzi mně přijde i psaní titulů na dveře nemocničního pokoje trochu na hlavu.
edit: jej, sekla jsem vlákno, sorry ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.