continuity mam graf, ve kterem potrebuju znazornit jak nizke, tak vysoke hodnoty - ale jen u jedne primky. A nemuzu to dat na vedlejsi osu. Takze bych potrebovala udelat preruseni osy y. Tj. na jedne ose bych mela meritko 0 az 20 a pak 100 az 200
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance a logaritmicke meritko by nepomohlo?
continuity ne, prave. Ja to obvykle delam v origine a ten ted nemam a termin hori.Ja mam tech grafu nekolik a potrebuju to jen u nekterych. Nakonec snad prekryju dva pres sebe ale ani to mi to moc neresi.
continuityjako ja to tam budu muset vlozit pres vedlejsi osu ale tu chci mit v ramci te normalni. Musim prijit na ten kod formatu nebo neco
Kora Ježíš, nestraš!
Candance hm, tak to nevím.
continuity to nevadi. Ja si ehm stahla nejaky origin a neco udelam tam a neco dodelam holt po termine.
711990 No a zrovna když jsem víceméně našla jedny fakt dobrý, na poměr cena/výkon/lesk!
Nemáte prosím tip na funkční zimní parku? Ideálně khaki, ale netrvám na tom.
Pak si budu muset koupit nové lyžařské rukavice, po čem bych se měla dívat? Mám věčně zmrzlé ruce.
Lamicka pokud najdeš, kup si peří s membránou.
continuity díky, pohledám to.
Lamicka jo a pokud to zvládneš, jsou teplejsi palcaky. existují i takové,co mají vevnitř tenké prstove, když ty prsty opravdu potřebuješ.
continuity "zvládneš" myslíš prakticky nebo esteticky?
a pro teplo zvládnu cokoliv! ![]()
Palčáky jsem neměla roky, ale já si na manipulaci s čímkoliv rukavice stejně sundavám, tak to by asi neměl být problém.
Lamicka Palčáky 100%. Jsou mnohem lepší do zimy než prstové. A i ty se dělají péřové, Sir Joseph to mimo jiné dělá (ale stojí to ranec).
Taky mi přijde dobrý, když se dají víc přetáhnout přes rukáv a nekončí hned u zápěstí.
Lamicka i prakticky, i esteticky. Proste je někdo nemá rád.
V Decathlonu mají péřové palcaky Simond. Koupila bych si do toho tenké vlněné pletené rukavice a zkusila si většinou poradit bez sundávání té spodní vrstvy. Protože to je na promrznutí nejhorší.
Karja A objednat ze zahraničního si to nemůžeš? Stejně to neposílají z ČR.
Aranel diky za tip, podivam se na ne
continuity nesundavat nezvladnu, ted mam taky spodni vrstvu od Moiry, pak pres to lyzarske North Face, ale musim to sundavat vsechno, v rukavicich vubec nemam cit v rukou :(
711990 náš rossmann ponožky, silonky a punčocháče má v nabídce, taky deštníky. Za páskou jsou čepice, všelijaký ty naušnice a náramky, sluneční brýle apod a ty hračky a další krámy, co tam mívají. Měli i dárkový taštičky a balící papíry, v jiných drogeriích je prý stáhli. Podle mě je to úplně krám od krámu, asi podle vedoucího nebo já nevim.
Lamicka jak ma byt funkcni - staci nepromokava+ tepla, nebo aby i odvadela pot pri nejakem vetsim pohybu?
Pokud staci za a), tak ja jsem strasne spokojena s columbii. Je to perovka, ale vodoodpudiva, ustala ted nekolikahodinovou krkonosskou turu v mrholeni. I se da do mesta. Je bezva, ze je delsi a nekonci tesne pod zadkem. Je to myslim tenhle model (na zalandu lounge ho mivaji o dost levnejsi):
https://www.google.com/search?q=alpine+escape+columbia&client=ms-android-samsung&source=android-browser&prmd=msivn&sxsrf=ALeKk02r6oX0UMXdCv3ZO-3-xbQynPng0A:1609351849113&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiztqPqpvbtAhVEPBoKHS8EBEQQ_AUoA3oECAIQAw&biw=360&bih=520&dpr=2#imgrc=-dwF7qXjgD_Y7M
žluťásek tak to je zahada teda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje