Potrefenáhusa sobi sem si musela vyguglovat ![]()
Stěžovací vlákno
Sobi 20 dostala moje ségra a já jsem jí ho strašně záviděla, protože bylo nové a já jsem měla jen staré po bratrancovi. ![]()
A v 11 jsem si přála průhledný deštník z Tuzexu a máma místo toho koupila holandské kakao, aby mi mohla upéct dort. A celé dětství jsem si přála džíny a až do sedmé třídy jsem chodila v manšestrákách.
999
Já jsem ve 13 chtěla mít marihuanové pole. A oranžové vlasy.
Ja jsem v 11 touzila:
a) po dlouhych vlasech bez rovne okudlane huste ofiny,ktera ne a ne odrust, a
b) po upnutych kalhotech,od kolen mirne se rozsirujicich.cim nizsi bokovky,tim lepsi.misto toho jsem mela slusive volne mrkvace a pripadala si taaaak blbe (druha pulka devadesatek).
Kabelky me nezajimaly,ale jinak jsem jela v Cosmo girl (existuje to jeste?) a chtela vsechno,co tam bylo.
Gatita Pochybuju, ale taky jsem si Cosmogirl kupovala, pamatuju se, že to byl vlastně obsahově asi celkem dobrej časák ve své kategorii, a navíc působil víc dospělácky a nóbl!
Karoleena a melas depku? Ja teda jo... Me docela dlouho satili rodice a to dle jejich vkusu,mela jsem tak dvoje kalhoty,saty,par tricek a mikin, a vzdycky jsem to dostavala od mamy,nakupovat jsem chodila az tak od 17,a to velmi uvazlive,pac obleceni bylo tenkrat vlastne desne drahe.dodnes si pamatuji,ze jsem vyplazla za vytouzene tricko z ceacka clockouse 598 kc, a jaky to byl pro me luxus.dnes to stoji pulku a kupni sila je taky jinde.jsem hotovy pametnik;)
Gatita No jistěže, já si dodnes pamatuju jedny zvonáče co tam byly vyfocený, několikastránkovej speciál se vzorovanejma zvonáčema no, a jedny byly takový v různých odstínech modré s bílýma peříčkama, skoro až abstraktní vzor, no byla to láska na první pohled, ale stály 1200 Kč (!!!) a obchod, kde je měli, byl jen v Praze, naprosto nehratelný...
Potrefenáhusa Já jsem dostala Ukrajinu, neměli jsme ty správné známosti.
Chceš-li poznat co je dřina, kup si kolo Ukrajina! ![]()
Já jsem vydyndala první boty na podpatku v patnácti. V šestnácti jsem se s podpatkem chytila do pasti na Václaváku (ta mříž kolem stromů!), přišla jsem o botu a málem i o kotník a tím jsem s nima definitivně skončila.
Aktuálně uvažuju, jestli by už nebyl zas čas... ![]()
barbucha Když nám pak vykradli sklep, tak vzali všechny kola, jen tu Ukrajinu tam nechali. ![]()
Překvapivé! ![]()
Já si ke 12. narozeninám hrozně přála boty na podpatku. A moje milovaná babička mi je koupila, ale bohužel už mi je nestihla osobně předat. Boty jsem dloho poté nedokázala vyhodit. ![]()
999
Já jsem ve 13 chtěla mít marihuanové pole. A oranžové vlasy.
Ja až tak v 16-17 a vlasy modré
barbucha Ted' ty široké podpatky jsou na zvykání OK,ne? ![]()
zachtělo se mi těchto bot, ale když přišly a vyzkoušela jsem si je, byla jsem jak zlá Popelčina sestra - prst přebýval
.
Tak jsem si musela nechat zajít chuť ![]()

Luna Rebelka...
.
barbucha Jako že jsi je nikdy nenosila? :-)
Já si nepamatuji, co jsem dostala k loňským narozeninám natož co jsem chtěla a co reálně dostala před dvaceti lety![]()
Hu, tak v 11 Favorita a dostala som ho. Po asi dvoch rokoch mi ho ukradli zamknutého k zábradliu na 4 poschodí v zamknutej bráne.
Tak o dva-tri roky už vyskakovačku a boxera. Vyskakovačku som dostala a boxera som vymenila...za...nazvime to... vlastné výtvarné dielo
.
Ounz Pionýra 22 jsem měla někdy od 10 do 15, to bylo kolo
V 11 jsem asi chtěla už konečně pořádný spacák, bych to tak tipla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.