Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:18

999 ja takhle dlouho hledala soupravu z bileo zlata s diamanty, co jsem dostala k 18.  Davam ji vzdy do stejne krabicky na stejne misto. Nicmene tam nebyla a objevila se asi po 2 mesicich. Dodnes jsem presvedcena ze nektwry s pracovniku ji vzal (sem tam tu prespavali nebo delali na dome...). 

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:29

jinx Paranormální jevy? 

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:31

rasaNori To by mi teda na klidu nepřidalo...

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:35

999 

Vždycky je to paranormální... naposled jsem ztratila zlatej náramek s přívěškem, když jsem byla u zřítelnice. Za tejden mi volali že ho našli v koupelně - kterou jsem prolezla po čtyřech a s brejlema!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:36

999 zrejme, ale jinak jsme vcelku normalni 

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:38

barbucha Víš co je nejdůležitější? Že nakonec ty šperky vyplavaly.... A to přejeme i pecka.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:41

Já jsme jednou takhle hledala a nenašla vjezdovej lístek na parkoviště u letiště, muž ho vytáhla z automatu, dal k řadící páce do takoýho toho kolečka na nápoje, vystoupil, já jsem obešla auto, sedla za volant a lístek fuč. Převrátila jsem auto vzhůru nohaama, ale nenašla jsem ho, musela jsem až někam do budovy XY, kde mají kancelář a kde mi vystavili náhradní. Auto jsme pak prolezla ještě jednou, v klidu a při úklidu, ale prostě v té minutě, kdy jsem obcházela auto, někam nenávratně zmizel.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:50

999 za tu dobu co to spoluziti provozujem to byla jedina vec ktera se takhle ztratila. Mpzna nejaky zkrat, nevim. Jen je to vec ktera je fakt drobna a vim ze kdyz jinecham nekde povalovat tak se ztrati. Takze jsem dusledna v uklizeni (ac jinak jsem chaotik ve vsem).

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:52

rasaNori Stejně bych radši věřila na ty paranormální jevy :-).

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 10:54

999 :D uz jsme to ubytovani zrusili, kdyz jsme byli na byte, tak to jinak neslo, ale ted mame dum s dvema bytovyma jednotkama, takze soukromi:D 

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 12:11

Ďakujem dámy.Budem dúfať v zázrak.

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 16:12

Byla jsem na výstavě Koudelky Invaze 68 ve Veletržńm paláci. Je skvělá, strašně silná, určitě na ni jděte. Když jsem tam procházela, všimla jsem si skupiny školních dětí s doprovodem. Nevím, co to bylo, možná příměstský tábor. Říkala jsem si super, na tohle se děti mají vodit. Doprovod začal dost blbě vysvětlovat, co je to invaze, kdo je Koudelka, ale neustále přitom ječel na děti... Pak je rychlostí prohnal kolem fotografii, bez výkladu. Pak ty dvě dámy začaly řvát na děti do dvojic a hnát je ven. Paní u vchodu je zastavila, že se můžou jít podívat na projekci fotografii a krátkých šotů, které natočil Jan Němec. Je to doprovázeno dobovými nahrávkami, skvělá instalace, dost akční, děti by to určitě zaujalo a dalo by jim zažít ty okamžiky. A doprovod řekl, že na to nemají čas... Celou návštěvu výstavy bych odhadla tak na pět minut. Tomu říkám prosr..á šance.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 16:26

999 já jsem na tý výstavě možná byla před pár lety na Staroměstský radnici, koupila jsem si tam i katalog, ty fotky jsou neuvěřitelně silný. je to škoda, že je to dětem prezentováno takhle, za nás ve škole se o tom nemluvilo samozřejmě vůbec, pamatuju si, jak mi to přišlo takový nereálný a strašně vzdálený, asi jako druhá světová válka, pro ty děti dneska to musí bejt stejně jako 89 úplnej pravěk, kterej znaj možná tak jako bájná vyprávění starců

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 16:27

999 možná byla = byla jsem na jiný výstavě Koudelkových fotek z invaze, fotky budou ty samý, předpokládám

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 16:41

Potrefenáhusa Fotky stejný, ale ta instalace nová. Jak je to propojené s filmovými záběry, slyšíš střelbu, křik, lidi utíkají proti tobě... fakt hodně silný. Docela to se mnou zamávalo.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 16:49
Reakce na 999:

Byla jsem na výstavě Koudelky Invaze 68 ve Veletržńm paláci. Je skvělá, strašně silná, určitě na ni jděte. Když jsem tam procházela, všimla jsem si skupiny školních dětí s doprovodem. Nevím, co to bylo, možná příměstský tábor. Říkala jsem si super, na tohle se děti mají vodit. Doprovod začal dost blbě vysvětlovat, co je to invaze, kdo je Koudelka, ale neustále přitom ječel na děti... Pak je rychlostí prohnal kolem fotografii, bez výkladu. Pak ty dvě dámy začaly řvát na děti do dvojic a hnát je ven. Paní u vchodu je zastavila, že se můžou jít podívat na projekci fotografii a krátkých šotů, které natočil Jan Němec. Je to doprovázeno dobovými nahrávkami, skvělá instalace, dost akční, děti by to určitě zaujalo a dalo by jim zažít ty okamžiky. A doprovod řekl, že na to nemají čas... Celou návštěvu výstavy bych odhadla tak na pět minut. Tomu říkám prosr..á šance.

​To mi povídej. Já se dneska takhle dozvěděla od kolegy z práce, kterému v inkriminovaném roce bylo 13 let, tehdejší sovětskou okupaci odsuzuje a ve volbách sice volil stejně jako já, ale Jana Palacha nepovažuje za významnou osobnost. Upálit se na protest prý není odvážné, odvaha je prý v tom režimu žít, beztak to podle něj byl blázen a feťák, abych ho přesně citovala.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 16:50

999 Koudelka je uzasny, ja se chystam znova jeste jednou.

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:00

jinx Je :-). A je super, že se kromě Umprum udělala tahle výstava ve Veletržáku. Ty záběry Jana Němce s tím Koudelkou úplně rezonují...

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:08

Potrefenáhusa Na Koudelku zajdi. Je to silny. Fotkam vubec nerozumim, ale nejak me to zasahlo a taky mozna pujdu jeste jednou.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:12

wendulka Ja tohle o Palachovi uz taky slysela. Plus jeste, ze byl od malicka pyroman. Uplne stejne nazory, vek plus minus podobny.