Pavlena No a co je nejhorsi, ja jsem strasne oblibena.
Vsichni me chtějí za úču a ja nechci nikoho.![]()
Stěžovací vlákno
Luna no vidíš, tady máš aspoň něco pozitivního! Představ si to obráceně ...
Včera jsem si po řadě nocí prospaných 5-6 hodin chtěla dospat, takže jsem si šla v 9 lehnout, že si pustím film a pak půjdu spát. no.... No kdo usnul o půl 3 a vstával pred 6? Jako normálně jsem se ráno dopoledne z toho rozbrečela, jak jsem byla nemožná. Tak já nevím už, teď taky nejsem unavená, od odpoledne jsem úplně v pohodě.
Karja ach, znám tlapkám moc. Vzala bych si v devět večer melatonín a zalehla bez ohledu na to, jestli se mi chce spát.
Večer už přítmí a žádná elektronika.
continuity tak melatonin, aha, děkuji...No já mám nějak rozdrbanej ted ten usínací rituál, jinak jsem vždy lehla a spala, ale ted jsem měla pár večerů takovejch hektickejch, tak jsem byla asi taková nastartovaná. Vracim se k lenosti a zevlování.
Karja toto je dobré utnout hneď v zárodku, ať se ztoho ponocování nestane blbý návyk.
Luna no vidíš, tady máš aspoň něco pozitivního! Představ si to obráceně ...
To je dobrej pohled!!! ![]()
Karja Lituju strašně, přikláním se k melatoninu. Hodně tmu na noc a fakt ten večer udělat takový poklidný, žádný ty internety!!
Zrovna to probírám s kamrádkou, ona trpí nespavostí (ale brutální) od covidu už dva roky, já prakticky odjakživa a je to fakt strašný, to nechceš!!!
Se nám ten návrat z jiného světadílů poněkud komplikuje, místo odletu v 9:20 pm už tam máme 11:55 pm...
Garfie Karja trpim rovnez brutalni nespavosti, cca 25 let. Bud neusnu treba do 3 nebo jsem naopak v tu dobu probuzena. Podotykam,že jsem unavena a prakticky nepretrzite zivam. Pak je to fakt fajn v praci. Nic nepomaha, takze nekolik noci v tydnu nespim a pak si vezmu prasek na spani, abych usnula, protoze jak jsem pretazena, tak to nejde a pak teda spim 10 hodin. Kdysi jsem byla opravdu ve fázi, kdy jsem kvuli tomu nevyspani fakt brecela. Ted uz jsem si zvykla. Se.e mě to akorát na dovolených,cizi prostredi je pro mě jasnej nepritel. Spolehlive usnu akorat ve vlaku, busu a jako spolujezdec. Zrejme nejakej syndrom z drncani v kocarkovem obdobi, co se projevil v dospelosti.![]()
Karja jezis, to je hnusné. To sa vie tak pomaly , plizivo stať, že zrazu nespíš pravidelne. Sama viem ze je to ťažké zaspať a spať. Telo si časom zvykne ale nie je to nič, čo chces. Pri malych deťoch sa to ťažko koriguje, ale asi fakt skúsiť podľa rád dievčat. Držím ti palce nech pravidelne a dobre spíš. Uuf
rasaNori no, to teda potěší, i když je člověk sám. S dětma přímo sen!
Doufám, že už spíte všichni v letadle a holky to zvládly.
stes to zní taky strašně. Já mám za sebou další noc, kdy syn měl několikrát noční můry. Před třetí brečel tak, až se mu spustila krev z nosu, já pak nemohla usnout, i když on nakonec spal. Fakt lituju všechny, pro které je nemožnost usnout a spát denní chleba. ![]()
Tabea naštěstí jsme bez dětí, ale vypadá to ze navazující letadlo do Vídně nedáme a další letí až ráno...to bude noc jeste![]()
rasaNori Zrovna jsem se na obě tyhle věci chtěla zeptat. Tak to pech, lituju vás moc. Uvidíte, třeba to letadlo ještě stihnete, může mít taky zpoždění. Tak se držte, přeju šťastný návrat!
continuity to dělám já už měsíc. Budím se ráno v 5, nebo před 5., přes den většinou hukot, odpoledne děti, sem tam do toho služba a jsem jak po exhumaci. Takže večer dvě kapsle neospanu, melatonin ve spreji, před 9. uléhám na tu pranamatku, a dobrou noc, protože to jinak není k přežití.
Dejte si na to spaní radši sklenku dobrého červeného. ![]()
Pinot Noir Ty jo, to mi kdysi zabíralo, ale v poslední době mám pocit, že to alkohol spíš zhoršuje.
Garfie tak pak ještě studovat účetnictví a daně, to uspí stoprocentně ![]()
Karja na vylepseni spankoveho rytmu pomaha taky rano co nejdriv po probuzeni jit ven, idealne na slunko. na slunci staci pet minut, kdyz je zatazeno aspon pul hodiny.
Garfie jj. alkohol vubec, navic zhorsuje kvalitu spanku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje