Karja to te ty deti uvazaly k topeni na retez nebo jak? Vzdyt uz jsou velky, jaky vykomunikuju? Proste maminka jde pryc, maji doma tatu, mamka taky potrebuje chvili pro sebe, cau.
Stěžovací vlákno
Šest hodin ve vlaku z Brna do Prahy . Je tu nějakej úplně zdechlej smajlík?
To jste jeli kudy, vrchem po nové trati nebo postaru, přes nás, přes Vysočinu? Jinak teda mně by to vůbec nevadilo, ráda jezdím vlakem, obzvlášť dlouhé trasy. Jen koukat z okýnka nebo si číst knížku .... Autem člověk jezdí furt, vlak je vzácnost, proto na výlety, kam to jde teda, volím vždycky radši vlak. Obzvlášť do Prahy.
Kokoska No hele, taky jsem si tu situaci nedokázala moc představit:D.Musela bych je asi zmlátit nebo tomu věnovat více času, což jedno není vhodné a druhé nebylo možné, už tak bylo pozdě na odchod. Takže více času jsem tomu věnovala pak druhý den:D:D:D
vanilka no jo, ale pocitam ze Sweet Potato z těch 6 hodin skoro dve třetiny prostála. To se vyhled z okna omrzi![]()
Karja Velká chyba , že jsi zůstala . Do budoucna špatný vzorec . Teda sama nevím , co bych dělala . Asi odkráčela .
Mulen tak to by bylo blbý no. Proto vždycky místenku
Tak Betty barbucha tak ono člověk bere ohled i na ty děti. Sambo měl být proaktivnější, ale jestli řvaly obě, tak se to těžko dělá. Já to s nimi řeším dopředu, hlavně s miminem, ale když už jsou větší a člověk to nečeká a nepřipraví je (a sebe
) na to, tak prostě zváží, jestli to stojí za to. Nemyslím si, že to nutně je špatný precedens, možná měli blbý den a prostě si to nesedlo.
Tak Betty barbucha Noon právě odešel z toho cirkusu dřív! S tím, že až bude klid tak přijde! Špatný vzorec jsem nedala, řekla jsem, že už je nebudu uspávat, když dělají takový virvál ohledně toho kdo uspává a kdo ne, takže odted se bude chodit do vlastní postele samostatně a nazdar....Teď je každej večer uspává sambo, protože vyměkl:D Občas mu teda pomůžu se zubama....ale to je přesně ono, čím víc kolem těch dětí děláš, tím víc se ti to takhle vrací, že už vymýšlej kraviny.
Sweet Potato Lituju moc, snad byla Praha konecna stanice a nic dalsiho ti kvuli zpozdeni neujelo nebo neuletelo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.