Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 24. července 2026 07:58

Karja to te ty deti uvazaly k topeni na retez nebo jak? Vzdyt uz jsou velky, jaky vykomunikuju? Proste maminka jde pryc, maji doma tatu, mamka taky potrebuje chvili pro sebe, cau.

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 24. července 2026 08:33
Reakce na Sweet Potato:

Šest hodin ve vlaku z Brna do Prahy . Je tu nějakej úplně zdechlej smajlík?

​To jste jeli kudy, vrchem po nové trati nebo postaru, přes nás, přes Vysočinu? Jinak teda mně by to vůbec nevadilo, ráda jezdím vlakem, obzvlášť dlouhé trasy. Jen koukat z okýnka nebo si číst knížku .... Autem člověk jezdí furt, vlak je vzácnost, proto na výlety, kam to jde teda, volím vždycky radši vlak. Obzvlášť do Prahy.

Online Karja
44709 příspěvků moje polička 24. července 2026 08:37

Kokoska No hele, taky jsem si tu situaci nedokázala moc představit:D.Musela bych je asi zmlátit nebo tomu věnovat více času, což jedno není vhodné a druhé nebylo možné, už tak bylo pozdě na odchod. Takže více času jsem tomu věnovala pak druhý den:D:D:D

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 24. července 2026 08:42

vanilka no jo, ale pocitam ze Sweet Potato z těch 6 hodin skoro dve třetiny prostála. To se vyhled z okna omrzi

Online Tak Betty
6141 příspěvků moje polička 24. července 2026 08:58

Karja Velká chyba , že jsi zůstala . Do budoucna špatný vzorec . Teda sama nevím , co bych dělala . Asi odkráčela .

Online barbucha blogger
35870 příspěvků moje polička 24. července 2026 09:00

Karja 

Proč hned zmlátit? Zavřeš dveře zvenčí a za rohem ten řev už neuslyšíš zato sambo si ho za trest užije = dvě mouchy jednou ranou, brouku!

(Kokoska )

Offline vanilka
2187 příspěvků moje polička 24. července 2026 09:05

Mulen tak to by bylo blbý no. Proto vždycky místenku

Online Sweet Potato
40394 příspěvků moje polička 24. července 2026 09:06

Mulen Ještě toho trochu! Nee, měla jsem místenku. 
vanilka Jedna věc je dlouhá trasa, druhá trčet za Přeloučí v polích. Čekali jsme dloho už Pardubicích a definitivně vykysli tady. Nějaká porucha na trati, pouštěli to po jedné koleji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2026 09:09

Tak Betty barbucha tak ono člověk bere ohled i na ty děti. Sambo měl být proaktivnější, ale jestli řvaly obě, tak se to těžko dělá. Já to s nimi řeším dopředu, hlavně s miminem, ale když už jsou větší a člověk to nečeká a nepřipraví je (a sebe ) na to, tak prostě zváží, jestli to stojí za to. Nemyslím si, že to nutně je špatný precedens, možná měli blbý den a prostě si to nesedlo.

Online Karja
44709 příspěvků moje polička 24. července 2026 09:15

Tak Betty barbucha Noon právě odešel z toho cirkusu dřív! S tím, že až bude klid tak přijde! Špatný vzorec jsem nedala, řekla jsem, že už je nebudu uspávat, když dělají takový virvál ohledně toho kdo uspává a kdo ne, takže odted se bude chodit do vlastní postele samostatně a nazdar....Teď je každej večer uspává sambo, protože vyměkl:D Občas mu teda pomůžu se zubama....ale to je přesně ono, čím víc kolem těch dětí děláš, tím víc se ti to takhle vrací, že už vymýšlej kraviny. 

Online Černá kočka
1773 příspěvků moje polička 24. července 2026 09:16

Sweet Potato Lituju moc, snad byla Praha konecna stanice a nic dalsiho ti kvuli zpozdeni neujelo nebo neuletelo.