moonlight priala by som to.
Stěžovací vlákno
paktofonika No teda...
Jako dítě jsem od babičky dostávala k narozeninám jablko. Jedno. Ze jejich zahrady, prý to nejhezčí. Asi mi to bylo jedno, já byla vděčné dítě :-) ale máma z toho má dodnes trauma. Tato babička totiž mým sestrám dávala normální dárky, jen u mě ji vždy postihl nějaký kolenovrtský syndrom :-)
andulka01 zisi! ja mela takovyho dedu - na vanoce k nam prisel, podelil me i bratra stokorunou a pripomnel, ze to mame i k narozeninam! Od nas se pak presouval k rodine sestrenice, kam vezl narvany tasky darkama:D
Asi nejhorší dárek k Vánocům, co jsem slyšela, když muž dal přítelkyni lyže po jeho mrtvé ženě...
šmane tak to je výživná diskuze jak už dlouho ne, už u jednoho z prvních postů se málem vyvrátím a říkám si, že nic horšího jsem teda neslyšela, a najednou plesk, ještě horší post a za ním ještě horší a tak pořád dál! ![]()
viktorka_od splavu Kdepak, bylo to od dospele svepravne osoby :-D
Janulik03 To me nenapadlo, nova kuchyn me ceka snad letos, zkusim to nadhodit :-D
999 Mňa by zaujímalo, že či je to fakt lakomosť, alebo či si ten človek neuvedomuje akú blbosť robí. Lebo niektorí ľudia nemajú také zmýšľanie, že sa niečo nehodí (ako napríklad darovať novej žene niečo po tej čo zomrela...
)
carries Doufám, že jen blbost...
Asi nejhorší dárek k Vánocům, co jsem slyšela, když muž dal přítelkyni lyže po jeho mrtvé ženě...
odpadla som. ![]()
kdyz to tady ctu, tak mi dochazi, ze neco nikdy nepochopim.....
Moje známá dostala k narozeninám od svého tehdejšího krém na zvětšení prsou. Onen hoch byl hokejka z okresního přeboru![]()
Ospravedlnujem sa dotknutym , ale pri citani historiek sa vo mne bije lutost so smiechom.
Já nedostala žádný takovýto dárek, ale jednou mě můj děda udělal hezčí narozeniny přáním od srdíčka. Bylo to v době kdy jsem si dovolila žalovat jeho milovaného syna, že bych na výživném potřebovala víc, než těch pár stovek, co mi posílá. Děda mi tak jako každý rok zavolal, aby mi popřál, ale tentokráte prý jen hodně zdraví, protože nic dalšího, jako třeba štěstí a spokojenost, mi přát nemůže a nechce, vzhledem k tomu co jsem provedla....
Já nedostala žádný takovýto dárek, ale jednou mě můj děda udělal hezčí narozeniny přáním od srdíčka. Bylo to v době kdy jsem si dovolila žalovat jeho milovaného syna, že bych na výživném potřebovala víc, než těch pár stovek, co mi posílá. Děda mi tak jako každý rok zavolal, aby mi popřál, ale tentokráte prý jen hodně zdraví, protože nic dalšího, jako třeba štěstí a spokojenost, mi přát nemůže a nechce, vzhledem k tomu co jsem provedla....
strasny!
a myslenkovy pochody darujiciho houbicky na nadobi taky nepochopim.![]()
Sairon Neuvěřitelný... by se mi chtělo říci.
Teda ale uvěřit tomu musím, neb mě ta moje babička komplet vyškrtla ze života (rozhodla se, že neexistuju), protože jsem si dovolila nesouhlasit s tím, že její syn na nás uvalil 6 mega dluhů a ztrátu starobylého rodinného domu či dalších nemovitostí. To mi pak už k narozeninám ani ničemu jinýmu nikdy nepopřála.
Jako teď už nad tím jsem spíš schopná mávnout rukou a užívám si, že vlastně všechno dobře dopadlo, že mám komu přát a dávat krásné a chtěné dárky, že když se netrefím, že se nikdo neurazí, že krásné dárky dostávám a když se třeba někdo netrefí, tak vím, že to není ze zlého úmyslu. Takže tak.
999 Ještě mohl říct, že jeho žena se na těch lyžích zabila. ![]()
a já kráva mrmlám že jsem chtěla chytrý hodinky a dostala jsem polochytrý![]()
Jeden z prvních dárků od manžela byl sušák do koupelny.. Hnusnej, archaickej. V té době byly už mnohem hezčí. Tenhle prý byl ale nejpraktičtější.
Nikdy nebyl nainstalován, po pár letech letěl.
Manžela jsem si pak přesto vzala. ![]()
![]()
Dadoo Letos jsem dostala od přítele sedlo na kolo :-) ale já si ho fakt přála.
Dadoo já už vim že podle toho se nedá řídit - od ex jsem dostala jako pvní dárek kytku a druhý zlatý prstýnek - byla jsem úúplně u vytržení. no a jak to dopadlo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.