Mohučanka pry obchazel skalky u sazavy na nove cesty a nejak se to s nim utrhlo. No jako je to na pytel.
Stěžovací vlákno
nellielovett mňa sa na to úplne zakaždým pýta moja babka. Sandále v apríli (bez ohľadu na počasie) u nej neprejdú nikdy, keď ma tak vidí, nanúti mi ponožky. A keď ju náhodou presvedčím, že už je fakt dosť teplo na sandále, aj tak mi skontroluje teplotu prstov na nohách hmatom :-)
rasaNori Nic moc tedy :-(, ale třeba se to ještě v dobré obrátí.
Upekla jsem bábovku....![]()

Garfie Jé, my pečeme podle stejného receptu!![]()
![]()
Sweet Potato Uka
(já jedu na víkend pryč a budou tady tři muži a pět dětí, tak jakože na snídani haha, jsem se předvedla!)
Garfie Jestli to ještě nesnědli, tak Vráž hmotu do mixéru, spoj to nějakým krémem (mascarpone) a udělej kuličky.
Já si stěžuji, že kvetou javory. ![]()
V mailu mám reklamy z lékárny, prý připravte se na alergii. Pozdě! ![]()
Bledule Taky me to napadlo, ale uz moc nestiham...:-(
Bledule Kdo by se patlal s kuličkama, mně, když takhle povede, servíruju hroudu se lžičkama ( vlastně žličkama )
Garfie To je ořechová od Vaňka? Taky u nás jede ![]()
Řvousenka V podstatě souhlasím, ale když chce někdo reprezentovat... ![]()
Garfie Neuka. Zmizela i tak.
Sweet Potato A ty jsi jako neupekla tři?? ![]()
Garfie Nahodou, se vsadim, ze kdybys to vrazila na instagram a prezentovala jako nejnovejsi trend po naked cakes, ze se to hned ujme. :) Kdyz to pocukrujes, hned to bude vypadat lip
Ale ujistuju te, ze muzum a detem jde urcite vic o obsah, nez o formu.
Setare já taky preferuju obsah nad formou, třeba mi přijde úplně zbytečný dělat malinké cukroví nebo malé koláčky, člověk se pak víc nadře, když jich musí tolik podávat do pusy
brácha, když byla malý, tak razil zásadu, že se to stejně přece v žaludku smíchá (v rámci této zásady si pak klidně sypal do polévky ořechy, ale to je zas jiná story...
)
brrr Maková z Apetitu, dělala jsem ji snad už 100x ![]()
Miloš Forman zemřel(((((
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.