Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 08:26

Sairon Taky jsem zvědavá. Já v těhotenství taky nejedla maso, dělalo se mi z něj strašně zle (a částečně to vlastně zůstalo do teď). Okolí se mi taky snažilo vnutit představu, že maso je v těhotenství důležité ale vzhledem k tomu, že jsem ho objektivně nebyla schopná pozřít, brzy všichni pochopili, že moje dítě maso vážně nepotřebuje :-)

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 08:29

viktorka_od splavu 

Jak to děláš, resp. jak se ti to povedlo se "přenést" ? bylo to jednorázově (jako že takový pořádný impuls) nebo dlouhodobou autosugescí?

Já pořád řeším... a nejde mi to   

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 08:33

Samantha ani nevim. dlouhodobym pozorovanim mi doslo, ze to neni zas tak dulezity. holt jsem smirena ze nejsem stredem vesmiru dokonce ani u maminky:-)

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 08:37

viktorka_od splavu 

a to já zase bych občas uvítala, kdybych nebyla středem nikoli vesmíru, ale pozornosti

49356 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 08:39

Samantha no to je neco jinyho, bohuzel.. byt stredem pozornosti sebestredne osoby brrrr

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 09:03

Bledule Kdyby nastartoval, oprava by stala tisice eur, asi by se to v pripade naseho auta ani nevyplatilo opravovat. Takhle to stalo “jen” neco pres 600 € . Takovych parfemu bych si za tu castku mohla koupit! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 09:22

Friga Mně by kleplo i z těch 600€!

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 09:30

Bledule Byl to dost drahy omyl , taky me malem kleplo, kdyz mi muz sdelil tu castku. Cekala jsem, ze to bude stat polovinu toho, co to stalo. 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 09:44

O víkendu jsem vybalovala věci na jaro a zjistila jsem, že kolektivní sukni ze zootu na lítačku z loňského roku - viktorka_od splavu má myslim růžovou - naprosto zpuchřela guma v pase, nevím, co se stalo, zatím jsem se neodvážila podívat dovnitř, ale jenom to tak zapraskalo a pohmatem tam ta guma není....jako byla to sukně do lesa, ale byla fajn, s kapsama a toto!!! že by se to muselo rozpadnout po jedný sezoně...

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 09:56

Friga To je teda pálka, to snad ani není možný, vždyť se to jen vypustí ne?  Mně se to taky jednou stalo, načepovala jsem benzín do dieslu a upozornil mě na to můj tehdy pětiletý syn  Takže jsem naštěstí nenastartovala. Ale tady je ta náprava teda mnohem levnější, naštěstí.

49356 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 10:07

Potrefenáhusa no nazdar:-/ jsem ji ještě nevytahovala, hned zkontroluju

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 10:10

Sairon relatívne v pohode, sem-tam majú nejaké pripomienky, sem-tam sa mi to mäso snažia nanútiť, ale zasa to neberú ako strašnú tragédiu.

Vedia mi predkladať teórie o tom, ako to, že ja nejem mäso spôsobí, že ani to dieťa nebude mäso chcieť jesť, ale zvolila som osvedčenú taktiku pritakávať a púšťať jedným uchom dnu a druhým von

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 10:29
Reakce na Friga:

Jsem dobrej mimon. Polozila jsem kopirovaci papir obracene, takze jsem vyznacila zasevky a stred strihu na stul misto na latku . Vsimla jsem si toho, az kdyz jsem z ty mrchy klouzavy sundala papirovy strih. A vubec je asi den blbec, muz dneska natankoval plnou nadrz benzinu do auta na diesel. Nastesti mu to doslo hned a nenastartoval.

​Ked som vymenila benzínak za naftu tak som po natankovaní aj naštartovala a kusok prešla. Potom som tankovala vždy celá napnutá a minimálne trikrát vždy kontrolovala odkial beriem hadicu. Jo a potom ma odtiahli, vyčerpali benzín, niečo tam naliali, natankovali naftu a išla som domov. Stálo ma to pár šupov za odťah a prácu a cenu novej nafty a toho sajrajtu, čo tam naliali. Ale tá ostuda a to večné vtipkovanie doteraz.......

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 10:42

Janulik03 Jelikož se znam, auto jedině na naftu a jedině automat. Pár let zpátky jsem po měsíci s náhradním autem s manuálem nasedla zpátky do svýho a ze zvyku zašaltovala za jízdy, auto zfleku zastavilo a do mě to zezadu napajcoval pán, co zrovna jel vyzvednout bratrance z vazby na Ruzyni...ale byl milej, uvěřil mi, že to byla jeho vina, protože mu svítilo ostrý sluníčko do očí a neviděl mě

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 10:49
Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 11:32

moonlight Finsko je draha zeme, kde si jeste navic nauctujou kazdej prd. Navic to bylo v nedeli, kdy tento typ sluzeb stoji vic. A ta plna nadrz benzinu stala taky dost, pohonne hmoty tu jsou drazsi nez v CR. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 11:54

Gellnerova to co jsivyjmenovala je víc, než moje místo na hadry celkem :-) mám 4x pulmetrovou polici ( včetně pyžam, věci na doma a na sport), pulmetrovou tyč na kratke věci a pak všichni sdílíme 1,5m tyč na kabáty, bundy, dlouhé šaty a děti šaty. 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 11:59

viktorka_od splavu Tak specialne cokoladu od tchyne dostavame tak, ze k manzelovym narozeninam a svatku dostane takovou, kterou ja nemuzu, abych mu ji nesnedla, a k mym narozeninam a svatku dostanu vzdycky mix, ja z ni vetsinu nemuzu, ale to neva, protoze mi s ni pomuze manzel  neco fakt nema cenu resit 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:06

Friga Tak Finsko to je jasné, to jsem nevěděla. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:15

Myrtila  zajímavý toto