Sairon Taky jsem zvědavá. Já v těhotenství taky nejedla maso, dělalo se mi z něj strašně zle (a částečně to vlastně zůstalo do teď). Okolí se mi taky snažilo vnutit představu, že maso je v těhotenství důležité ale vzhledem k tomu, že jsem ho objektivně nebyla schopná pozřít, brzy všichni pochopili, že moje dítě maso vážně nepotřebuje :-)
Stěžovací vlákno
Jak to děláš, resp. jak se ti to povedlo se "přenést" ? bylo to jednorázově (jako že takový pořádný impuls) nebo dlouhodobou autosugescí?
Já pořád řeším... a nejde mi to
![]()
Samantha ani nevim. dlouhodobym pozorovanim mi doslo, ze to neni zas tak dulezity. holt jsem smirena ze nejsem stredem vesmiru dokonce ani u maminky:-)
a to já zase bych občas uvítala, kdybych nebyla středem nikoli vesmíru, ale pozornosti ![]()
Samantha no to je neco jinyho, bohuzel.. byt stredem pozornosti sebestredne osoby brrrr
Bledule Kdyby nastartoval, oprava by stala tisice eur, asi by se to v pripade naseho auta ani nevyplatilo opravovat. Takhle to stalo “jen” neco pres 600 €
. Takovych parfemu bych si za tu castku mohla koupit! ![]()
Friga Mně by kleplo i z těch 600€! ![]()
Bledule Byl to dost drahy omyl
, taky me malem kleplo, kdyz mi muz sdelil tu castku. Cekala jsem, ze to bude stat polovinu toho, co to stalo.
O víkendu jsem vybalovala věci na jaro a zjistila jsem, že kolektivní sukni ze zootu na lítačku z loňského roku - viktorka_od splavu má myslim růžovou - naprosto zpuchřela guma v pase, nevím, co se stalo, zatím jsem se neodvážila podívat dovnitř, ale jenom to tak zapraskalo a pohmatem tam ta guma není....jako byla to sukně do lesa, ale byla fajn, s kapsama a toto!!! že by se to muselo rozpadnout po jedný sezoně...![]()
Friga To je teda pálka, to snad ani není možný, vždyť se to jen vypustí ne? Mně se to taky jednou stalo, načepovala jsem benzín do dieslu a upozornil mě na to můj tehdy pětiletý syn
Takže jsem naštěstí nenastartovala. Ale tady je ta náprava teda mnohem levnější, naštěstí.
Potrefenáhusa no nazdar:-/ jsem ji ještě nevytahovala, hned zkontroluju
Sairon relatívne v pohode, sem-tam majú nejaké pripomienky, sem-tam sa mi to mäso snažia nanútiť, ale zasa to neberú ako strašnú tragédiu.
Vedia mi predkladať teórie o tom, ako to, že ja nejem mäso spôsobí, že ani to dieťa nebude mäso chcieť jesť, ale zvolila som osvedčenú taktiku pritakávať a púšťať jedným uchom dnu a druhým von
Jsem dobrej mimon. Polozila jsem kopirovaci papir obracene, takze jsem vyznacila zasevky a stred strihu na stul misto na latku
![]()
. Vsimla jsem si toho, az kdyz jsem z ty mrchy klouzavy sundala papirovy strih. A vubec je asi den blbec, muz dneska natankoval plnou nadrz benzinu do auta na diesel. Nastesti mu to doslo hned a nenastartoval.
Ked som vymenila benzínak za naftu tak som po natankovaní aj naštartovala a kusok prešla. Potom som tankovala vždy celá napnutá a minimálne trikrát vždy kontrolovala odkial beriem hadicu. Jo a potom ma odtiahli, vyčerpali benzín, niečo tam naliali, natankovali naftu a išla som domov. Stálo ma to pár šupov za odťah a prácu a cenu novej nafty a toho sajrajtu, čo tam naliali. Ale tá ostuda a to večné vtipkovanie doteraz.......
Janulik03 Jelikož se znam, auto jedině na naftu a jedině automat. Pár let zpátky jsem po měsíci s náhradním autem s manuálem nasedla zpátky do svýho a ze zvyku zašaltovala za jízdy, auto zfleku zastavilo a do mě to zezadu napajcoval pán, co zrovna jel vyzvednout bratrance z vazby na Ruzyni...ale byl milej, uvěřil mi, že to byla jeho vina, protože mu svítilo ostrý sluníčko do očí a neviděl mě![]()
moonlight Finsko je draha zeme, kde si jeste navic nauctujou kazdej prd. Navic to bylo v nedeli, kdy tento typ sluzeb stoji vic. A ta plna nadrz benzinu stala taky dost, pohonne hmoty tu jsou drazsi nez v CR.
Gellnerova to co jsivyjmenovala je víc, než moje místo na hadry celkem :-) mám 4x pulmetrovou polici ( včetně pyžam, věci na doma a na sport), pulmetrovou tyč na kratke věci a pak všichni sdílíme 1,5m tyč na kabáty, bundy, dlouhé šaty a děti šaty. ![]()
viktorka_od splavu Tak specialne cokoladu od tchyne dostavame tak, ze k manzelovym narozeninam a svatku dostane takovou, kterou ja nemuzu, abych mu ji nesnedla, a k mym narozeninam a svatku dostanu vzdycky mix, ja z ni vetsinu nemuzu, ale to neva, protoze mi s ni pomuze manzel
neco fakt nema cenu resit ![]()
Friga Tak Finsko to je jasné, to jsem nevěděla.
Myrtila
zajímavý toto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.