Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:20

Myrtila Mě to teda nepřekvapuje vůbec. Já jsem od své rodiny ještě v životě nedostala nic normálního, akorát od bráchy. Proč se zajímat o svý děti, ne? Když dcera studuje uměleckou školu, nosí černý hadry a čte tlustý romány, tak šup, koupíme Simonu Monyovou, páč se to prej prodává, pak nějaký tričko s volánkama, cédo ABBA nebo tak něco a přáníčko s kuřátkem. Rodiče nebo tchyně, u nás je to šumák.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:28

Luna růžový bombarďáky v sadě s košilkou na tebe, nevděčnice!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:33

Friga jejda, mne uplne vypadlo, že si vo fínsku. Inak ak to vyjde neter by mala íst na stáž do helsiniek na tri mesiace a slúbila som že za nou vyrazíme so sestrou, tak som zvedavá. Ešte som tam nebola. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:36

continuity No tak hurá!!! Podle vlákna o nákupech jsem myslela, že správná "pekelná bába" (= označení dcery - zase tam máš ty pekelný báby, mami?) má podobnej prostor tak akorát pro hadry do fitnessu - ok, tak já vylezu z toho kouta, kde jsem se styděla .
A jako né, nemá to vyznívat nějak ironicky, skutečně bych snesla víc. Doufám v nadcházející víkend a výpravu do chrámu konzumu, dvoje džínsy jsou skutečně málo, pakliže si uvědomíme, že jedny z nich začínají být celkem opotřebený.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:38

viktorka_od splavu No počkat, jednou jsem od babičky dostala růžový řádkový punčocháče, který mi končily až skoro nad hlavou, že do toho dorostu!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 13:23

Luna To zní hrozně, potlapkávám..! Moje mamka si většinou stěžuje, jak neví, jaké dárky pořídit, ale minule mě fakt potěšila: prošla mi tajně knihovnu a koupila novou knihu od oblíbeného autora, o níž jsem ani nevěděla, že vyšla..!

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 13:57

Pavlena To je hezké, já to nikdy nezažiju, ale už s tím umím žít. Já si z toho beru ponaučení. Třeba vím, že můj syn se strašně těší, že k narozkám dostane auto Tlapkové patroly. No prostě ho MUSÍM sehnat!

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 13:58

Pavlena To je hezké, já to nikdy nezažiju, ale už s tím umím žít. Já si z toho beru ponaučení. Třeba vím, že můj syn se strašně těší, že k narozkám dostane auto Tlapkové patroly. No prostě ho MUSÍM sehnat!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:35

Luna 

To je tak smutný, já žiju v nějakém asi citovém ráji. Tak ale mám pocit, že se ti blíží čas, kdy začneš dostávat dárky od dětí, tak to bude zas úplně jiná liga.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:51

Už týždeň riešim verejné obstarávanie do ČR.Tešila som sa,že to kolegyňa v piatok dotiahne do konca,a stále to mám na stole

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 21:53

Luna tlapková patrola je brnkačka, to  sehnat požárníka Sama je horší

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 22:56

Luna Já jsem na tom stejně, ale už se těšim, protože vim, že jednou za čas se fakt zasměju. Už jsem dostala všelicos, aviváže, litrovou ustní vodu, nákup ze supermarketu ještě v krabici od másel:-D... K letošním vánocům jsem přijela domů někdy na Silvestra a máti vytáhla dvě balení ponožek a jedno vrazila do ruky mně a druhé přítelovi, nezabalený:-D. Pak nám teda dala za dva dny ještě nějaké peníze, at si koupíme nějaké věci domů, ale stejně ten dojem z toho frknutí ponožek zůstal. Já když dostanu něco pěknýho od kohokoliv, co je vyloženě "na míru", tak jsem z toho pak docela v rozpacích, moc velkej nezvyk:-D. Vlastně mám nejradši výrobky a přáníčka od synovců a neteře, s tim pak v práci machruju pyšněji než kdyby to byla kabelka od Prady;-).

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 07:37

viktorka_od splavu  Tak já už ji vytáhla. Totálně zteřelá. Jak kdybych ji po dvaceti letech našla na půdě. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 08:29

Karja 

Ale klínovej řemen a částečně vymalovaný omalovánky jsi ještě nedostala, viď ?

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 08:40
Reakce na Samantha:

Karja 

Ale klínovej řemen a částečně vymalovaný omalovánky jsi ještě nedostala, viď ?

​alebo cokolady po zaruke a stuchnute polorozpadnute handry z povaly? opakovane

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:06

eless Putovni prosle cokolady nebo bonboniery jsou legendarni, ale to spis od babicek nez od rodicu.Samantha To teda ne, ale ty castecne vymalovane jsem chtela darovat, ale ne k zadne prilezitosti, jen recyklace. Jsem vybarvila asi ctvrt obrazku ze ctyriceti listu a lak ze z toho celyho antistresu chtela zabit! Treba to deti oceni vic:-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:08

Najhorší darček aký som dostala boli vložky,  na narodeniny. Ach jo. 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:10

paktofonika Asi jseš vítěz....

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:12

paktofonika Nene.... Tak ještě mohly být zabalené v dortu (viz.toaleťák), že jo....