Luna Ty mi jdeš úplně do rány, zrovna jsem se tu chtěla ptát, co se děje se stránkami COS... Jsou nějaké divné, chybí třeba novinky, je tam mnohem míň věcí. Třeba jen dvě sukně...
Stěžovací vlákno
999 Mne prijde taky vic nez divne, ze jeste vecer jsem se divala na dvoje saty, co jsem dnes chtela objednat a rano je tam tak tretina veci. To se podle me nemohlo tak rychle prodat...?
Luna Taky myslím... Spíš je to nějaká chyba těch stránek.
999 No píšu ze pracujú na stránkach tak možno preto. Už to skúmam od včera
A na insta je súťaž o 250€ gift card...
Pinot Noir To je zvláštne, síce s tým nemám skúsenosti ale nieje možné že vám s tým manipuloval kuriér?
paktofonika Díky, to jsem nepostřehla... Až budes mít čas, podívej se prosím do SZ, včera jsem ti něco psala.
999 Viem prepac
akurát to mam otvorene.
Ach jo, umřel Avicii![]()
Fakirka Panebože, kolik mu bylo let?! ![]()
Pinot Noir 28
už jsem to psala do naštvaného vlákna ![]()
strašně.
jsem.
si.
spálila.
záda.
kruci.
opět budu celé léto vypadat jako idiot.
Zemřel Pavel Šrut ![]()
luciole Četla jsem, škoda ho. ![]()
Nemame vodu!!!!!![]()
uz behom dvoch dni po zastaveni ventilu a nateceni studne do rana vodou, do vecera prazdna studna. So zvedava, kto z nas siestich domov ma prasknute potrubie. Krucispagatasparat!!!!!!!!
U nás fakt nemůže probíhat nic standardně a bez problémů. Po třech dnech vidím, že syn má tu ortézu, co dostal po zlomenině klíční kosti, volnou. Prostě neplní účel a dává mu moc velký rozsah pohybu, což tolik nevadí přes den, kdy to hlídá, ale vadí to v noci, kdy si dává ruce pod hlavu a podobně. Tak volám do dětské, jestli nám ji vymění. Jo, jasně přijeďte. Tak jsme přijeli. Poslali nás na chirurgickou pohotovost, kde sedělo asi 20 dětí s úrazem na jednoho doktora. Po hodině čekání byly v ambulanci asi 4 děti. Hlavně je mi jasné, že budou brát přednostně úrazy a my tam budem klidně do večera. No nakonec jsme se s manželem domluvili, že to doma trošku provizorně vyřešíme do zítra a zítra raději koupím za 300 ortézu ve zdravotních potřebách nebo zajdem k obvodní a vytvoříme to z obvazu. V dětské nemocnici tohle fakt nechápu. Děti v čekárně totálně zelený, brečící, sedí tam se zlomeninama a úrazem tak dlouho dobu. Dokonce nevzali přednostně ani holku pokousanou psem.
Renusatko To je hrozný peklo, tohle ![]()
Přišla jsem si sem původně postěžovat, že když jsem dnes plela chodník (sice je obecní, ale u našeho domu a mě sere, že obecní plevel hyzdí můj barák), nikdo z lidí jdoucích po tom chodníku mě nepozdravil a několik z nich dokonce nechalo svoje děcko na mě zírat ze vzdálenosti 30 centimetrů a vypravovali těm dětem, co "ta paní dělá", ale nikdo ani nezabučel. Přijde mi to hrozný. Neřeknu u těch spěchajících jednotlivců, ale stát nad pracujícím člověkem s rukama v bok, komentovat jeho činnost a současně ho nepozdravit... Nebo jsem přecitlivělá? Ve světle pokousané holčičky čekající na ošetření do večera je to ovšem prd.
Pinot Noir Nejsi, já jsem na podobný asociální burany taky alergická, elementární nevychovanost!
Pinot Noir právě. Odešli jsme po tom, co jsme viděli reakci personálu. Holka, asi 10 let, byla pokousaná na zadní straně stehna. Byla to celkem velká, krvácející rána. Rodiče klepali na ambulanci, protože holka byla zelená, evidentně v šoku a kolabovala, posadit ji nemohli. Sestra se po chvíli vrátila a plácla ji na to suchou gázu a přelepila náplastí.
No to se jí tam ještě přilepí. Holka jim tam padala, tak jsem říkala, že se dají vzít lehátka, ať si pro ně jdou a položí holku na břicho. No čekali tam dvacet minut, pak jsme to už my vzdali, tak nevím, jak to dopadlo.
Renusatko no potes..!
To byla detska v Brne? Ta je svym vstricnym pristupem docela znama, ale tohle snad jeste predcilo moje predstavy..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.