Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 11:15

paktofonika No nene, smažená paktofonika, barvu máš teda fakt výživnou. :D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 11:20

Včera jsem byla asi na 6548 prohlídce bytu a už zas to byl děsnej zážitek, já už to fakt nedávám.  Výborná lokalita, velikost bytu i dispozice, ale stav naprostej hnus, dveře od skříně mi zůstaly v ruce když jsem je chtěla otevřít, před dveřma do koupelny brutální prohlubeň v podlaze tak akorát na vyvrknutí kotníku, všude nesmírnej bordel, špína, starý krámy, dvě nefunkční lednice included a vrchol všeho bylo, když jsem se chtěla podívat do komory vedle WC a pan majitel jen tak mimochodem prohlásil, že v komoře má svoje věci a bude tudíž zamčená a nám nepřístupná. WTF, to bych si pak jako večer ležela u telky a najednou se zjevil pan domácí se slovy "mě si nevšímejte, já si tady jdu pro lyže"? Ach jo... 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 11:24

Karoleena 

V bytě, kde žiju, úplně to samé. Naštěstí majitelka je salámistka a vyřazení nefunkčních věcí typu pultový mrazák a propálené žehlicí prkno se nebrání. Naopak nám vždycky pochválí, jak to máme hezké, když se dvakrát ročně staví před barákovou schůzí. Na tvém místě bych požadovala snížení nájmu, vzhledem k nemožnosti plně užívat byt, kdyby ses tedy nakonec pro takovou nabídku rozhodla.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 11:32

dzizisketa No za normálních okolností bych se na to snížení nájmu zeptala hned, blbý je, že když mi majitel volal a domlouval se na termínu prohlídky, tak mi naopak oznámil, že vzhledem k tomu, že se mu ozvalo fakt hodně zájemců, se rozhodl ještě o litr zdražit. A ta komora plná cizích krámů k tomu, to mi přijde fakt úchylný... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 12:11

Karoleena Potľapkávam. Ja som aj zmierená s tým že ak sa vôbec nájde byt kde ma so psami vezmú tak nech je aj v horšom stave a ja kľudne obetujem pár tisíc aby som ho ako tak spravila. Ale to by mi majiteľ musel povoliť. 

Mňa ta bytová situácia tak veľmi mrzí, hlavne to že som sa nevzala do tej Prahy už skôr.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 12:17

paktofonika NENE,!!! Zajimavy ukaz, ze na 9 let stare fotce pusobis spis o 9 let starsi nez dnes. Ja bych te tu zfleku soupla pracovat nekam do kanclu na magistrat.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 12:24

Luna A vtipné je že som si stále myslela že som malo opálená. V tej dobe som chodila tuším na 20-25 min do solarka.  Ale tá postava má naštvala teda. 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 12:24

Karoleena 

Tak u nás je kultura nájemního bydlení hodně pokleslá, to je pravda.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 12:50

paktofonika  boží!! Hrozně mi připomínáš jednu bývalou kolegyni, zfleku bych řekla, že je to ona. A hele-ona taky teď chodí krásně, vkusně oblékaná, vlasy má stříbrné (je přírodní blondýna) a vždycky to byla hrozně hezká baba. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 12:51

paktofonika No ale postavu mas super porad, navic budes aspon jako stara moct rikat: to byla postavicka...Ja nic takovyho nemam!Budu rikat: "Mila vnoucatka, tahle tlusta alternativni koule jsem ja."  

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 12:52

paktofonika Víš co, i ten horší stav bych zvládla, majitel vypadal, že až na pár ks nábytku by byl vcelku svolnej všechno ostatní odvézt/vyhodit, ale i tak to tam chtělo fakt důkladnej úklid, všude vymalovat, vyházet bordel třeba z kumbálu v koupelně (dvě horská slunce, starý nástěnný sušáky a spol.), odstranit kreativní polepy s kytičkama a sluníčkama z kuchyňské linky a přilehlých stěn (produkt dětí předchozích obyvatel asi), no jak říkám, přežila bych to za původní cenu a se skřípěním zubů, ale jo. Ale tou komorou mě fakt dostal, kdyby to byla nějaká malá skříň někde zastrčená ve výklenku třeba, ale to je prostě regulérně jedna malá místnůstka, do které nemáš přístup, nevíš co tam je, a mě to pak vede k dost divokým spekulacím, co tam proboha má tak důležitýho, že to musí uskladňovat zrovna v bytě, kterej dlouhodobě pronajímá cizím lidem. :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 13:03

Luna Ty budeš mať tie vnúčatká 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 13:28

paktofonika Takové zvraty.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 15:32
Reakce na paktofonika:

Je to asi 9 rokov dozadu. Mala som toto obdobie asi tak rok dva. Už neviem. Najprv skejťák, potom emo, tak vysolarkovana trúbka a posledných cca 7 rokov som taká obyč 

​Teda....pěknej taneček 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 17:18

Karoleena Teda to je dost strasny. Ja zrovna planuju, jak budu muset vymalovat a byt vypiglovat a celkove udelat krasnej, nez ho dam k pronajmu, ale asi to neni treba   

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 18:07

ja som bola v solarku iba raz. ale nie take klasicke smazenie ale nastrek samoopalovakom. isla som tam v teplakoch lebo som sa bala ze to bude pustat farbu ale na obleceni ani fliacik. bolo to asi tyzden pred stuzkovou. dost risk keby to nevyslo

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 18:53

Druhá stížnost v jeden den, uf. Objednala jsem si z Rohlíku chřest, všude na jejich webu je promo jak blázen, zvláštní stránka celá jen o českém chřestu, no lupla jsem do košíku dva svazky a těšila se, že si dám, jenže teď přijdu dom a vidím, že jeden ze dvou svazků je nějaká scíplotina s německou etiketou a zemí původu Řecko! Tak já schválně objednávám českej chřest z Mělnicka a nic. A co teď s tím, že? Sice už jsem je obratem vyprudila na zákaznické lince, takže počítám, že mi nejspíš vrátí prachy jako vždycky, ale v kreditech a jeden novej svazek místo toho špatnýho si objednat nemůžu, páč minimální výše objednávky 500 Kč, že... Klasickej first world problem, doručili mi špatný chřest, ale já jsem se fakt těšila. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 19:06

Karoleena No tak zamknutá miestnosť s vecami je podivná. Čo ak je to Dexter :D Bola som raz v podnájme (ženskom) kde majiteľ zakazoval mužské návštevy a chodil tam pravidelne tak každý tretí deň po letáky a akože sa len tak zastavil no a raz tam bol priateľ a sedeli sme v kuchyni a on prišiel nahotovo lebo ma videl s ním videl vchádzať do vchodu :D No vyhodil ma haha. Ale vtedy som nič poriadne nemohla nájsť...

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 19:11

Karoleena Mě už rohlik sere dlouhodobě, docela jsem koukala, jak si ho tu většina pochvaluje. Posledních X nákupů vždycky něco reklamuju, buď něco chybí nebo je dražší varianta zaměněná za levnější (přímo lisovaný jablečný mošt za džus z koncentrátu apod.). Už mě to nebaví. A posledně přijela tak protivná a zpruzená kurýrka, děs běs. Zlatý iTesco.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 19:15

Karoleena paktofonika to hledání pronájmu vám teda nazávidím a když to čtu, tak fakt nechápu. Zamknuté místnosti, zákazy návštěv , problém se zvířetem. Koukám, co si lidi dají do podmínek.