Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 19:17

Pinot Noir Já jsem obvykle vcelku spoko musím říct (až na ty ceny obecně), reklamovala jsem akorát jednou rozdrcený sušenky a jednou zpruzlýho neochotnýho kurýra co si pamatuju, ale ten chřest teďka mě vyloženě podráždil, nemám šťastnej den prostě.

Ale už máme s Rohlíkem zas mír, chvilku jsem se ofukovala v jejich chatu a do 120 minut přijede nový svazek správného chřestu zdarma. Jen co teď s tím půlkilem navíc... 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 19:48

Karoleena 

za to prudění já bejt tebou, tak si sypu chřest na hlavu

edit: ale nemyslím si, že ti dali špatnej svazek omylem. prostě to risknou a u většiny lidí jim to projde

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 20:53

Pinot Noir já u rohliku nakupuju chvíli a teď poslední dva nákupy sem řešila problém, jednou zmuchlaná řeřicha a jednou zapomenutý rajče. Až teď mi došlo, že ten pytlík plesnivejch mandošek sem taky mohla zmínit, nenapadlo mě to reklamovat () při tom oni to vrátí v těch kreditech fofrem. Zase v tomhle systému očekávám, že se občas něco zadrhne, dokonalý to bejt nemůže. Spíš mi vadí, že některý moje oblíbený věci nemaj, ale teda priznam se, že už sem si tam jiný oblíbený věci vyrobila..

Online Karja
44707 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 20:55

Karoleena Ja to chapu, mne taky doruci casto spatne neco, co fakt chci nejvic. Problemovy zbozi jsem zjistila je u me rukola, tu mi dvakrat po sobe neposlali, tak uz neobjednavam a celkove se uz tem objednavkam vyhybam, nejak se cely zpovykaly ty spolecnosti. Ale posta se u nas lepsi. Ted mi volaji s kazdym dorucenim, I tim, co je na postu:-D, dvakrat se me zeptali, jestli to nechci donest az do bytu a to to nebyla zadna naloz a jeden dorucovatel se mnou dokonce flirtoval, coz je v mym stavu fakt na smeknuti kloboucku:-D. Jsem to ted zakrikla a zitra az pujdu pro balik me poslou do hajzlu:-D:-D.

Online Karja
44707 příspěvků moje polička 18. dubna 2018 20:56

Ounz cetla jsem zmuchlana redkvicka a byla jsem z toho trochu prekvapena. No on nekdy clovek donese plesnivce I z bezneho nakupu, tim nechci nikoho omlouvat, ale je to hned I kdyz se to poradne prohlizi.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 10:08

Karja no ten pytlík smrděl na dálku, to se nepovedlo..

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 10:08

Pinot Noir Tak zkus Košík, když už nám ho stáhli z Moravy :-) ať z něj má prospěch aspoň někdo jiný. Já byla vždycky maximálně spokojená. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 11:22

Garfie Zkusím, chystám se na to ;)

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 12:44

Pinot Noir To jsi trpělivá, kdybych měla důvod k nespokojenosti, víc než maximálně třikrát, už bych u nich nekupovala.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 13:17

Mohl by mi někdo poradit, jak se na internetu v tom webu Zboží.cz zadává recenze?

Je tam spousta příspěvků, ale nikde žádnej čuflík na zadání nové recenze (v mém případě spíš teda kritiky).

Teď mně teda dostal takovej jeden dement na telefonu, tak jim to tam chci aspoň dopsat :)

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 17:50

rozarka Vždycky když mě dožrali moc, vrátila jsem se k Tescu. Ale po čase nám některé věci pochyběly (třeba pivo z Poličky ;), které Tesco nemá, tak jsme znovu zkusili Rohlik. Ale většinou zas nějaký průšvih. Oni to opravdu řeší rychle, vždycky bez řečí připsali kredit, ale už mě to prostě nebaví. Ty záměny navíc nikdy nejsou ku prospěchu, vždycky je místo dražšího levnější, tak si myslím, že to není náhoda ;)

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 17:56

Pinot Noir Hmmm,chápu to. Mě by ale vadilo hodně,přijít z práce,počítat s nějakou surovinou a pak mazat do obchodu,shánět náhradu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 20:27

Pinot Noir já teda koukám a ze skoro 100 nákupů na rohlíku jeden problém. Ještě nikdy mi nepřišlo jiné než objednané zboží...jako žádná náhrada. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 20:30

Pinot Noir ale teda ty náhrady...mně se to stalo jen jednou, objednala sem si pikslu sprajtu, a oni volali, že došel a co chci místo něj. Žádná výměna za levnou limošku.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 20:33

Ounz jo to je pravda, tak mi jednou volali, že něco není a co místo toho chci. 

Online Sweet Potato
40391 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 20:35

Renusatko Někdo holt musí tu statistickou křivku naplnit a padlo to na Pinot.

Onehdy jsme se tu bavily o případné recyklaci jejich tašek. Vzhledem k tomu, že naposled mi psali, že si můžu připravit lahve a tašky k tecyklaci, ptala jsem se na to kurýra. Tak je jen odvezou na slisování a výrobu nových. V tom případě je myslîm dokážu využít smysluplněji.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 20:36

Ounz Ale u nás to nebyly náhrady chybějícího zboží s přepočítáním ceny, ale podstrčení šuntu za cenu drahého kusu. Nebo u věcí ve velkém počtu, třeba 15 piv, dva tři chybějící kusy. Mně se to už právě nezdá jako náhoda 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 20:37

Renusatko mne jednou o vikendu volali asi v sedm rano, ze nemaji avokado  ale hrozne se omlouvali, kdyz jsem si stezovala. ja na rohliku nenakupuji az tak casto, ale bez problemu. jako jo, mela jsem i zkazene maso, ale oni vraci penize, na rozdil od Billy, kde uz kureci, kde je mene nez 4 dny do data spotreby radsi ani nekupuji. 

ceny neresim, jsou na tom cenove asi jako ta deBilla a jeste mi to nekdo dovlece az do predsine. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 19. dubna 2018 20:58

Pinot Noir jo taak, no to se mi nestalo ani jednou akorat teď mi chybělo jedno rajče, no. Reklamace ohne problem. Hele to je skoro divný 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 20. dubna 2018 08:15

To je normalni, ze v COS eshopu ty saty mizi kosmickou rychlosti? To je fakt pokazde! Ja prijedu po 3 dnech vyletu a neni tam vubec nic!!!