Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 06. května 2018 09:11

Candance No už jsem se chtěla zeptat, proč jim voláš!!  Já mám zásadu nikdy nevolat, pokud něco nepotřebuju, však se ozvou sami, kdyby bylo potřeba.....mám zkušenost, že když zavolám, děti to akorát rozlítostní, jinak si na mě ani nevzpomenou. Jsi si mohla dvě hodiny číst a místo toho sis přidělala vrásky od strachu. 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 06. května 2018 09:42

Garfie zlatá slova  nikdy nevolat. Kdyby bylo potřeba,ozvou se sami. 

Když se nic neděje,nikdy nevolat 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. května 2018 10:18

Garfie mimo to, co jsem psala, jsem jeste mela nejaky neprijemny pocit uz, kdyz jsme ji s nimi poustela a i vcera cely den (asi to bylo tim, ze obe dcery jsou poprve pryc). Navic tchan ma nemocne srdce a meli narocny program.... 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 06. května 2018 10:25

Candance Musíš jim v tom případě říct "zavolejte, jak dorazíte" nebo tak něco....fakt nemá smysl volat jim bez upozornění kdykoli, vlastní zkušenost. To že zapomenou na mobil, když mají děti je úplně normální. :-)  Hlavně-kdyby se stalo "něco", tak se to taky dozvíš, jen si ušetříš právě ty nervy. Jako já vím, že je to těžké, ale musíš si do toho vnést trochu lehkosti :-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. května 2018 11:06

Candance Já jsem takhle nedávno panikařila kvůli tchánovi. Potřebovala jsem s mladším do nemocnice a tak jsem mu volala, jestli nás odveze. No nebral to. Nebral to ani za dvě hodiny, když jsem mu volala o cestu zpět, musela jsem se vrátit do práce a syn nemohl být doma sám. To už jsem se trochu děsila a volala jsem švagrové. Ta řekla, že s ním ráno mluvila a že uvidíme...no do večera jsme se nedovolali. Když už jsem se mu nedovolala ani druhý den dopoledne, tak jsme tam poslali synovce. Ten neměl klíče a nedozvonil se, tak zavolal policii. Ty se tam dostali a tchán nikde. Takže začala panika, že je mu teda 78 a chodí na výlety kolem přehrady. Všichni jsme se tam sjeli a když už téměř začalo pátrání, tak tchán si šel v klidu někde z vycházky a z obchodu. Vůbec nechápal . Mobil někde vybitý. No a já mu psala i na e-mail. Jenže na ten nešel, protože mu na mobil nepřišlo upozornění, že by měl nový e-mail. 

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 06. května 2018 12:21

Renusatko no ty brďo tak to je síla. jak s malým děckem žejo:-) akorát mu člověk nemůže dát pár na zadek:P

ale obecně teda dávám přednost tomu, že se ten "kontakt" ozve sám od sebe až má čas a chuť, než někoho nahánět, to nemám ráda, teda hlavně nerada jsem ta naháněná. prostě jakmile já chci a mám na to vhodnou dobu tak se ozvu. protože aby mě někdo naháněl když se vracím z výletu hladová ušlá děcka unavený apod... a do toho telefon, bych se na to vyprdla. v tomhle je fakt doba mobilová dost pekelná, že má každej pocit že já mu mám být kdykoliv k dispozici. to určitě 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 06. května 2018 20:02

viktorka_od splavu no vieš čo, odkedy svokre z plného zdravia prišlo nevoľno a druhý deň na to zomrela, tak aj ja panikárim, keď mi mama nedvíha. Lebo mi okamžite naskočí predstava, že čo ak je jej zle a nemá si ako zavolať pomoc ...akože ja viem, že je to iracionálne, ale nemôžem si pomôcť.

49353 příspěvků moje polička 06. května 2018 21:23

slniecko tak měli jsme třeba dohodnutý že babička obden zavolá. kdyby nezavolala, přijedeme. ale vyvolávat a nutit člověka aby byl furt na příjmu a dělat kolem toho vlny to teda fakt nemám ráda. mně celkově tadyto vynucování vadí, já už su holt takovej asociál:-P

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 06. května 2018 23:32

Moje extchýně 90+ má sice mobil, ale nepoužívá ho a nebere ho, protože by ji jistě odposlouchávali a ještě by dostala rakovinu mozku. Sociálku si do bytu nepustí, protože by ji určitě okradla buď přímo ona nebo by dala někomu tip. Známé, kterým by věřila, už nemá, dávno pomřeli. Do domova důchodců nechce, protože tam jsou prevíti, co na lidi kašlou, a ona se o sebe postará líp. Takže můj exmanžel tam vždycky jede s obavou, jestli ji nenajde po smrti.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 07. května 2018 09:29

viktorka_od splavu tak my sme to s mamou mali dovtedy tiež tak, že telefonát z jednej, alebo druhej strany tak 2x do týždňa, potom sme sa zľakli obe, lebo boli so svokrou rovesníčky. Ale fakt je, že keď sa mame nedovolám, tak jej potom nenadávam, že mala dvíhať, alebo čo, viem, že to nie je jej povinnosť, len sa naľakám. Navrch býva blízko a decká sú zvyknuté za ňou len tak zbehnúť, takže svojím spôsobom je to ošetrené aj takto - aj keď to samozrejme nie je ten dôvod, prečo tam behajú.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 07. května 2018 18:31

Pořezala jsem se při krájení masa. Nic vážného, prst jsem zalepila a jede se dál. Jenže teď mi ta náplast někde spadla a já ji nemůžu najít. Teď můžu jen doufat, že není v tom hrnci s gulášem. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 07. května 2018 18:57

Bledule To je ako z Wodehousa ...ale tam to padlo do šalátu...ktorý mal inak mimoriadny úspech!

49353 příspěvků moje polička 07. května 2018 18:59
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 07. května 2018 19:14

slniecko viktorka_od splavu 

Jen se smějte.  Jestli to tam fakt je a najde to manžel, tak mám po srandě. 

49353 příspěvků moje polička 07. května 2018 19:21

Bledule já bych to raděj před podáváním vzala přes velký síto a maso vybrala ručně:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. května 2018 19:21

Bledule  

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 07. května 2018 20:17

Bledule soucítím, já se v sobotu dost řízla při vaření rajský o plechovku rajskýho protlaku (ty svině mrňavý nešly vůbec otevřít), ohodila jsem krví celej sporák 

a stěžuju si na Vaňka, vařila jsem tu rajskou podle jeho kuchařky a byla dost hnusná, strašně sladká, dost octa i. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 07. května 2018 20:30
Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 07. května 2018 20:30

Potrefenáhusa dík, že to tu píšeš, kdybych se ji rozhodla uvařit, asi bych dělala tu jeho.. a jinak teda soucítím..

49353 příspěvků moje polička 07. května 2018 20:35

rajskou vařím podle receptu od maminky nebo od babičky (z protlaku nebo z rajčat), ale jste mě přiměly hledat "opravdickej" recept a příště vařim podle pohreicha! maso dušený v omáčce, ha! vůbec neznam:-)) ocet bych nedala takjakotak, nedávám nikdy do ničeho, výhradně na tlačenku:P