Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 01. května 2018 09:38

rasaNori  se zvladanim emoci Vam pomuze kazdy dobry psycholog, to je jejich chleba :) taky se mi tohle obcas stava, hlavne pod vlivem PMS, pomohl mi kurz Mindfulness a obcasne praktikovani kratke meditace, zni to mozna divne, ale (alespon v mem pripade) to opravdu funguje. Ale jinak souhlasim s Viktorkou, byl to pitomec. 

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. května 2018 09:45

paktofonika já to jako investici naprosto nezpochybňuju a muzu to jen doporučit, jen ze to není až zas tak úplná láce.

Online Miru
16821 příspěvků moje polička 01. května 2018 09:56

rasaNori 

...ahaa...

No, hormony máš ještě na houpačce(to se spraví, z toho bych si nic nedělala...), a jak píše viktorka - prostě se snažit na to co nejdříve povznést.

Lidé jsou různí, jinak unavení(prací, životem), jinak emocionálně zdatní, empatičtí, jinak otrlí svou x letou praxí...

Možná to zní, jako bych chtěla doktora omlouvat.

Ale to vůbec ne. Jen se snažím říct, že já osobně bych si z jeho konverzace/monologu vzala to konstruktivní(to, co se týká dítěte, jeho zdraví, atp.), a zbytek bych se snažila nevnímat, jakoby to po sobě nechat sklouznout.

Jo, není to snadné, ale nejúčinnější ano - prostě zůstat v klidu a i se vzteklounem mluvit pořád klidně.

On vybublá... A když ne, aspoň ušetříš svoje nervy.

Venku pak se zhluboka nadechnout, event. ho nahlas poslat kamsi a hotovo.

A pak si třeba udělat něčím radost

Když nejde o život...

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 01. května 2018 10:07

Doprčicpráce nejede nám výtah!  Mně by to nevadilo, ale Otíčka musíme nosit... A na servisní lince jsem se dozvěděla, že technik přijde buď zítra NEBO 4.5.! To je teda služba za všecky prachy!

Máme tady pěknejch 12 pater a nebydlí tu jen sportovní omladina - chudáci senioři 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. května 2018 10:16

Me totiz moc nepomaha v tehle situacich to jak vypadam...mrnava, celkem vypadam mladsi nez jsem a von ma potom kdekdo pocit ze si na me muze vyskakovat. 

Online Miru
16821 příspěvků moje polička 01. května 2018 10:20

rasaNori 

...to není o postavě.

To je o tom, co z Tebe vyzařuje

Jsi určitě skvělá máma, v práci jsi byla určitě dobrá, jsi určitě perfektní partnerka/manželka(?), kámoška, kolegyně.

Takže i když máš tělo víly, duši můžeš mít lvice.

Mně se vždycky líbilo, když ve filmech o bojových uměních ti záporáci vytáčeli do maxima nějakého bojovníka, ať už řečmi, posunky, urážkami...

Ale ti bojovníci byli v klidu...

...to je největší síla. TO nejvíc nasere.

A pak můžeš odejít středem.

A nikdo Ti ke všemu nemůže říct´, že jsi byla na něj/někoho "ošklivá"...

To se naučit dá

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 01. května 2018 10:49

Miru To je sice všechno hezký, ale ne v situaci, kdy jsi v nemocnici s dítětem. Tam ty emoce jedou jinak, takže rasaNori má na nějakou scénku nárok. Reakce lékaře je neomluvitelná, protože on by měl být profesionální.

Online Miru
16821 příspěvků moje polička 01. května 2018 10:53

999 

...to s Tebou v podstatě souhlasím.

Já neříkám, že na scénku nemá nárok a že doktor by měl být profík po všech stránkách.

já se snažím nabídnout řešení. Aby co nejméně "trpěla". Protože i t scénka jí stejně nepomůže a doktora asi nepředělá.

(a dětí mám sama několik...)

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. května 2018 11:11

Damy vsem dekuju za rady i za ucast. Dokud jsem jela jen sama za sebe, dalo se odkracet stredem a problem resit jinde a jinak. Ted mam proste desivou zodpovednost za prcka a tam se potom neznam jak ta pece neni stoprocentni

Online slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 01. května 2018 11:27

rasaNori nakopať do...no tam....toho doktora...vieš, ako by to uvoľnilo frustráciu?

Apropó, plač je zdravý.

Samozrejme, ak to nie je v neprimeranej miere, ale u matky, ktorej práve hospitalizujú dieťa mi to príde ako totálne primeraná reakcia.

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 01. května 2018 12:51
Reakce na rasaNori:

Ted mam proste desivou zodpovednost za prcka a tam se potom neznam jak ta pece neni stoprocentni

​no a to je právě správně:-)

a jinak, rozumím tomu moc dobře, měla jsem kolegyni 150 cm 40 kg, vlasy po pás  někde v létě na výletě, nechtělo jí zastavit žádný auto a pak ji nechtěli poslouchat v nemocnici, když v tílku a kraťasech ubulená sháněla pomoc pro svého zraněného manžela.. prý holčičko dej nám telefon na rodiče

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 01. května 2018 13:45

Lama_z_Lana Opravdu vubec nevim, jen uz dvakrat pomohli kamaradce prekonat krizovou dobu do cekani na kontrolu u lekarr ci nez zacala pusobit medikace.

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 01. května 2018 20:15

Dnes jsem si chtěla vzít na sebe novou bundu... a najednou koukám, co mě to tlačí v lemu rukávu, mezi podšívkou a látkou byla nějaká plastová etiketa. Pak jsem zjistila, že jsou v bundě celkem tři. Po delším hledání jsem našla díru v podpaží a vytáhla tři etikety z bižuterie, na kterých bývají prstýnky ve stojanu. Fakt jsem byla totálně znechucená. Nějaká sprostá zlodějka ukradla šperky a etikety schovala do bundy, které zničila podšívku. Nešlo to na první pohled poznat, protože se volně pohybovaly pod celou podšívkou, nevšimla si toho ani prodavačka při nákupu. Takže mi naprosto zkazila radost z nové bundy, mám pocit, jako by byla pošpiněná tím, že to někdo zatáhl do krádeže.

A pak, že kradou jen češi... V kabinkách jsem už kolikrát na zemi viděla odstřihané, nebo upálené bezpečnostní etikety, ale tohle je teda novinka... narvat to do nějakého kusu oblečení a tím ho ještě poničit. Ať žije "západ".

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. května 2018 20:18

Yvraine zase?

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 01. května 2018 20:39

Dalia 

Já se ještě s dovolením vrátím o pár stran zpět: Vůbec se těch AD neboj. Pokud bys na nějaké špatně reagovala, vymění se za jiné. 

Jsou chvíle, kdy je tohle řešení dar z nebes. 

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. května 2018 14:26

Jsem strašný tele, který neumí ani chodit Výsledkem je černá modřina na zadku velká jak dlaň. Jau.

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 03. května 2018 15:19

Lama_z_Lana Modřina se vstřebá :-) Hlavně jestli sis neroztrhala ty pěkný kalhoty nebo nedejbože sukni COS!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. května 2018 18:18

Lama_z_Lana A čo nalievali, rum či ružové? 

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. května 2018 18:32
Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 03. května 2018 18:40

Lama_z_Lana tjo, potlapkávám a vidim, že Karja se svým deníčkem má silnou konkurenci, tady aby se člověk za chvíli bál něco říctpaktofonika kamoška teda