viktorka_od splavu Že jo? ![]()
Stěžovací vlákno
v utery jsem zjistila, ze firma, kam mam za dva mesice nastoupit bude menit majoritniho akcionare. tak jsem si dnes neco googlila a zjistila, ze zahranicni matka (pro nekorporatni: spolecnost, ne biologicky rodic) se snad bude delit a co se stane tady v CR nikdo nevi. akorat planuji, ze propusti nejake duplicitni lidi.
uz mne to nebavi. to si mam zas udelat volne leto? ![]()
continuity rwe-innogy-eon?:D
viktorka_od splavu tam taky? ![]()
continuity mají to tam nějak v začátku, uplně aktuální stav vlastně nevim, ale jo.
Lama_z_Lana viktorka_od splavu Ja si pamätám len somariny. To Karja archivuje všetko ![]()
paktofonika
sme dvě teda
paktofonika viktorka_od splavu Horsi je, ze ja ty somariny nejak podezrele casto generuju ![]()
![]()
Lama_z_Lana paktofonika No uprimne, me nejaka poznamka s vinkem hned napadla, ale taktne jsem pomlcela:-D. Jinak preju rychle zahojeni!!!
Že já jsem si postěžovala! Jak k tomu teď přijdu! ![]()
Lama_z_Lana Ale veď sa nehnevaj, to bola sranda
A takisto prajem rýchle zahojenie!!
paktofonika No vzdyt ja vim ![]()
Ale stve me, ze kvuli tomu nemuzu behat ![]()
Lama_z_Lana Tipujem že jazdiť na bicykli tiež nie. :D Ale ono to za pár dní prejde. Čo si vlastne robila?
paktofonika Sesmajdany boty a schody, no ![]()
A kolo nastesti v pohode, bez nej bych se uz neobesla.
Lama_z_Lana Uff, to muselo bolieť. Ale dôvod na nákup nových topánok! ![]()
Lama_z_Lana To mas z toho, ze se takhle zanedbavas, hybaj hned pro novy boty a zdokumentovat!!!
Karja Haha, myslim ze moje sexy pracovni pantofle neni treba dokumentovat ![]()
To si takhle koupíte lístek do vlaku EuroCity ČD i s místenkou a uvnitř zjistíte, že na vašich místech sedí úplně jiní lidé a mají úplně stejné lístky s místenkami na vaše místo. Naštěstí nás hodní mladíci u vedlejší čtyřsedačky přes uličku pustili sednout, jinak bych s tříletým dítětem musela stát z Prahy až do Brna. Zpátky jedeme s Radimem, tam se to nestane.
bram pokud vím tak do eurocity se místenky koupit nedají - když vyjíždí z jiné země, právě proto že by nebylo možný ty místa zajistit. asi se chybička vloudila:-) ale tohle by měl řešit personál vlaku a ideálně by vás posadili do jedničky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.