Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:59

Magráta poctivo kontrolujem ďalej, ešte to treba mať pod dohľadom 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. května 2018 15:17

Janulik03 No hej ale vtedy iné neboli. Ale na západe nové poschodové vlaky a na východe retro ale fest. Teraz je ten rozdiel menší pretože všetko schopné zaradili ako rýchliky, z rýchlikov urobili akože IC ale drahšie, na regionálne linky dali vyradené vozne a tie krajšie jazdia len sem tam. Motorove jazdia do Banoviec, ale celkom ich opravili. 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 22. května 2018 16:11

Tak a som neplatic. Prisla mi upomienka, ze neplatim telefon. Veru ze nie. Uplne mi vypadlo ze som si zriadila este jedno cislo od ibeho operatora ako mam. A kedze som kartu dala do telefonu, ktory sim ani nezapla, tak mi mohli posielat sms upomienky. Ani raz som ji nepouzila a mam ho uz pol roka. Boze, boze. Ze vraj mi to cislo aj vypli. No idem ja rano vyplatit svoj dlh teda a opytam sa na zrusenie cisla. Vobec nechapem, na co som si ho vobec dala.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 23. května 2018 15:56

Stěžuju si na sebe. Jsem teda většinu roku ráda, že bydlím na konci vesnice, 50 m od lesa a mám přímé sousedy jen z jedné strany, jinak jsou louky. Ale teď už několik nocí nespím a čekám až skončí jaro.

Kvůli teplu musím mít otevřenou ventilačku, takže slyším všechny zvuky zvenčí. Okolo oken lítá netopýr a píská, na zahradě bojují kuny o teritorium, řvou a občas běhají v rýně na střeše, u plotu štěkají srnci a ožírají nám mezi plaňkama salát, pod oknama dupou ježci, v borovici u garáže se zabydlela sova, kočky mňoukají jako když brečí děcko a hmyz proleze i muším oknem. Barák je průchoďák pro všechno malé cosi, co má víc jak dvě nohy a já jsem schopna o půlnoci hystericky lítat s vysavačem, protože to prostě nemůžu zabít jen tak (smrt ve vysavači mi připadá humánnější). 

Jsem naštvaná, že to i po deseti letech nejsem schopná odfiltrovat a v klidu spát, zatímco můj muž usne, sotva položí hlavu na polštář a spí celou noc jak dřevo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. května 2018 16:48

Alena_In Pardon ale predstava ako ježci dupou pod oknama ma rozosmiala 

A potľapkávam, ja by som na dedine neprežila ani mesiac. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 23. května 2018 17:01

Alena_In Taky kdoby nespal v takovym raji, podle toho prirodniho popisu to zni, ze z vaseho baraku brzo udelaji CHKO:-D. Ale jezci jsou pekny svine, mne funil jeden pod oknem, oni jsou fakt hlasity. No a ten svinak chodil kocce na zradlo a byl teda obri, vyzranej z tech vsech whiskasu, takhle ohromnyho jezka jsem nevidela anI ve vecernicku!

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 23. května 2018 19:27

Alena_In kamaradka si pousti nejakou aplikaci co prehrava tlumene zvuky priboje a podobne, co zkusit vykaslat se na ticho a prehlusit to souvislym sumem? 

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:03

viktorka_od splavu Ježiš, z toho příboje by se mi chtělo čůrat.

49352 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:08

Pinot Noir no tak nějakou muziku... prostě něco souvislýho. protože mě třeba nebudí zvuky jako takový, ale vadí mi náhlé změny intenzity jiné zvuky atp. no a nebo zavřít okno a pustit klimatizaci - přes ten hukot neuslyšíš lautr nic

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:16

Alena_In a potom, že hluk veľkomesta

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:33

slniecko 

Jo, jak jsem ráda za božský klid velkoměsta, kdy mi za okny ložnice zvoní tramvaj, nad barákem lítaj letadla a pod balkonem startuje motorka. Zlatý zvuky civilizace, při těch se spí nejlíp!   Ale běda, když mi na parapetu začne nad ránem cvrlikat kos 

49352 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:37

barbucha moje řeč

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 23. května 2018 20:41

Zjistila jsem, že má psice blechy. Upozornila jsem na tento nepříjemný fakt všechny děti, co se nám zrovna potulovaly po zahradě. Do pár minut byly všechny děti schované v boudě. Teď musím jen doufat, že "to je blecha psí, ta na člověka nejde".

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:23

barbucha presne...keď začnú nadránom besnieť vtáčiky, to je koniec...

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:37

paktofonika To jen to jaro, zbytek roku přežívám bez problémů. 

Karja Naštěstí "svoje" ježky nevykrmujeme.

viktorka_od splavu S příbojem bych na tom byla jako Pinot Noir. Mě teda vadí jakékoliv zvuky, kolikrát i to, že manžel dýchá. Byla jsem ráda, když jsme se odstěhovali z města, protože pod oknama jezdila auta ve dne v noci. Ale kos vedle okna je teda srovnatelný zážitek. Nechápu, jak vydrží pískat hodiny v kuse s nezměněnou intenzitou.

49352 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:47

Alena_In aha, tak já si na to tak zvykla, že když nedejchá tak mi to vadí

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. května 2018 22:31

viktorka_od splavu kdyby někdo vedle mě ležel a nedejchal, asi by mi to taky vadilo 

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 23. května 2018 22:52

Jsem si zrovna dneska stěžovala, že už mne to sucho s... a že už v jímce nemám ani vodu na zalévání. No tak příště si už na ta svá přání dám pozor.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 23. května 2018 23:38
Reakce na Jiná Realita:

viktorka_od splavu kdyby někdo vedle mě ležel a nedejchal, asi by mi to taky vadilo 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. května 2018 06:44

brrr No blche je to jedno či pes alebo človek. A potľapkávam, z toho že by mali psy blchy mám panický strach.