Alena_In to všechno poslouchám v noci taky, ale nevadí mi to, jen ty kuny zaspat nedokážu. U nás se ještě přidá soused, který se vrací odněkud ve tři ráno a v autě má puštěnou hudbu, až mu auto duc-duc poskakuje a hlasitě spící manžel.![]()
Stěžovací vlákno
barbucha Presne! Fakt nechapu, kdyz si nekdo pochvaluje KLID! Ja sice neziju ve velkomeste, ale dikybohu za dve rychle silnice, vlak a sousedovic patecni karaoke! Bych u lesa posla hruzou!![]()
Janulik03 prosím ťa, to je ešte v pohode. Ja som si minulý rok nakúpila nejaké časopisy, potom zo schránky vybrala inkaso, strčila medzi časopisy a tie už som nemala čas prelistovať... Upomienka mi prišla doporučene, ale medzitým som bola na dovolenke a do schránky až tak často nechodím, takže som jedného pekného dňa prišla domov a bola bez elektriny. Tak som si v júni svietila adventným vencom, kým mi ju nahodili späť ![]()
Luna Že? Mňa to ticho znervózňuje. A hlavne tie nevyspytateľné zvuky. Mam rada pravidelnosť hromadnej dopravy
Najhorší je šum lesa keď fúka. Brrr.
brrr No blche je to jedno či pes alebo človek. A potľapkávam, z toho že by mali psy blchy mám panický strach.
Psice má blechy podruhé, poprvé zůstaly jenom na ni. Teď je to zatím ok, ale v noci jsem si na ty blechy nějak vzpomněla a pak jsem skoro hodinu poslouchala, jestli někde neskáčou a drbu se stále.
Děti nic. Doufám, že u mě to je psychické, ale pro jistotu jsem hodila povlečení do pračky.
brrr Ja som raz blchu chytila asi v MHD to som ešte nemala psy. No došlo na až na tretí deň že s nami spi v posteli, boli sme s priateľom doštípaný ale vôbec nas nenapadlo že to mohla byť blcha. Priateľ ju našťastie chytil.
paktofonika Já jsem měla blechy jenom jednou v Etiopii, ale to se nás držely možná týden a nešlo se jich zbavit. Bylo to šílené.
Říkal kolega, že šel včera u nás v baráku a druhý kolega ve třetím patře volá, že je tam potkan. Potkan nějak zazmatkoval, skočil a rozplajznul se v přízemí před kolegou ![]()
brrr Týždeň?! ![]()
paktofonika Tak nějak. Hlavně je bylo vždycky slyšet jak skáčou ve spacáku. Sehnali jsme nějaký sprej, ale jestli byl na blechy, kdo ví.
brrr No ešteže je ráno lebo čítať toto večer tak nezaspím. Aj si v noci spala? A ďalší level sú vši to ma chytá panika len si pomyslím.
paktofonika Spala, ale blbě.
Garfie A prý to byl docela macek, ble.
Alena_In Já od jara do podzimu bydlím část týdne na samotě u lesa (nebo spíš v lese teda) a ani po 4 letech jsem si na ty zvuky ještě nezvykla. Teď máme nově na zahradě ježky a než jsem přišla na to, co je to za zvíře...Ale já jsem teda posera a tam se to snažím odnaučit ![]()
Po čítaní o blchách mi kúše celé telo. ![]()
Janulik03 Jo, je to stejné jako vši, neštovice a já nevím co ještě.
Noren No ježek je ale těžký kalibr, ten vydává zvuky, že by jeden umřel hrůzou!! ![]()
Janulik03 Bacha, tu je všetko nákazlivé!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.