Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 24. května 2018 12:04

Alena_In 

Dostala mě představa, jak humánně luxujete ježka ...

Díky, pobavilo v náročném dni

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. května 2018 12:41

Při obědě se nečte.

Při obědě se nečte.

Při obědě se nečte.

(Blechy ještě dobrý, jednou mě jedna pokousala v nějakém hotelu, ale kamarádka přírodovědkyně mě ujistila, že jsem si ji určitě domů neodvezla, protože blecha je chytrá a ví, že nemá cenu s z toho hotelu stěhovat...Zato potkan?)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2018 12:46

není to asi stížnost, spíš takové wtf o debilitě sdělovacích prostředků.

ráno pustím zprávy. mezi prvními na čt24 je zpráva o tom, že dnes bude ISS viditelná nad ČR pouhým okem! dokonce o tom je mluvený vstup. pro ty, kdo nemají ani tu nejelementárnější znalost astronomie - ISS přelétá nad ČR několikrát denně a několikrát v noci je vidět pouhým okem skoro každý den.

zpráva na úrovni informace, že dnes vyjde slunce a bude vidět nad ČR pouhým okem, wow, a ještě i mluvený vstup o této zásadní informaci. článek na technetu, což je jinak jedno z mála míst, kde jsou nějaké nedebilní informace.

mno....

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:18

Noren Já se nebojím, mě to spíš rozčiluje. A když jsem rozčilená, tak nemůžu spát. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:19

Samantha To by náš starý, ubohý vysavač asi nedal. Ten má problém i s vypaseným pavoukem. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:19

Alena_In A čo špunty do uší? 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:20

Jiná Realita ja som vždy nadšená, keď počujem podobnú správu...aj tú o východe a západe slnka by som brala....keď si vezmeš, že sa takto zúfalo snažia vyplniť priestor, tak to znamená, že sa nestalo nič zlé!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:24

slniecko ale stalo, právě že se stalo hodně věcí, o kterých by nebylo na škodu informovat - třeba to, jak dráhy zanedbaly chráněný most tak, až se bude muset zbourat.

to je novinařina.

ale to by nesměla média patřit do různých sfér zájmu.

očekávám, že již brzy budeme sledovat zprávy jen o tom, jak nám pěkně roste řepka, že dnes bylo zataženo a splnili jsme plán 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:29

paktofonika Ty jo, to mě vůbec nenapadlo. Dnes je jdu koupit a vyzkoušet.  Díky.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:37

Alena_In No v dnešnej dobe je už toľko druhov špuntov. Mam také super soft na spanie, priateľ má zas špeciálne na koncerty. No ale v lekárni majú väčšinou obyč. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:38

paktofonika A kde je teda kupuješ, když ne v lékarně?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:42

Alena_In Oboje sú od značky Alpine, tie na spanie sa volajú Sleep soft earplugs. Sú drahšie než tie obyč ale som spokojná,priatel tiež. Kúpila som ich v Muzikeri ale je určite mnoho iných eshopov ktoré ich predávajú. 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:43

paktofonika 

a jak řešíte s přítelem ranní vstávání? slyšíte budík s těma špuntama?

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:46

Jiná Realita No ona tam dnes přistává nákladní loď Cygnus, tak asi  proto. No a s tou viditelností... asi je to pro lidi, co ji pořád chodí kontrolovat. Mám doma tři takové. ;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:48

RoSa Priateľ má špunty iba na koncerty a ja ich používam len občas nie denne ale s budíkom som nemala nikdy problém len si treba nastaviť ten najotravnejší a najlepšie je klasický so zvončekmi. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:53

quebrada o nákladní lodi ani o tom, že zítra se bude fotogtafovat česko, tam bohužel právě nepadlo ani slovo. 

na to, že jde jakože o jedno z nejlepších zpravodajství u nás, to byla jedna z vůbec největších trapáren, co jsem tam dlouho dobu registrovala.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 24. května 2018 13:59

Jiná Realita Tak to vypadá, že někdo dostal befelem udělat reportáž a podcenil přípravu. Smutné.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 24. května 2018 14:00

paktofonika Když jsem ještě měla "hluchýho" souseda, kterej měl ve dne v noci televizi puštěnou na celej barák, tak jsem spala se špuntama. I když jsem měla nějaký hyper-super-soft, tak mě po čase stejně strašně tlačily v uších. Takže jsem nespala buď kvůli televizi nebo kvůli bolesti v uchu Ještě, že už jsem pryč.

RoSa Budíka jsem slyšela i se špuntama normálně. Mám teda nastavenej extra otravnej.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. května 2018 14:03

coralline Tieto sú práve úplne iné, predtým som mala klasické soft z lekárne a tiež ma z nich boleli uši, raz som si kúpila masku na spanie v Tchibo a boli k nej aj špunty a tie boli tak tuhé že som ich ani nevtlacila do ucha. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 24. května 2018 14:22

coralline Já se špuntama taky vydržím jen krátkodobě. A slyším skoro všechno, jen tlumeněji.