Se spuntana slyším takové to sumeni a teda: zlatej ježek.
Stěžovací vlákno
Večer mi volala tchýně, jestli už jsem přečetla její novou knihu
(nemůžu se zaboha začíst, no bruslila jsem.....)
Garfie nějaký tip do čtecího vlákna?![]()
Garfie Tak asi si na to potrebujes vyhradit cas a klid, aby sis to mohla poradne uzit, preci!;-).
viktorka_od splavu ještě chvíli budeš provokovat a vychválím to tam!! ![]()
Karja No tak nějak jsem z toho vybrusila....ale už teď musím!!! Předchozí jsem zvládla levou zadní a o těch mluvit nechtěla!! ![]()
Garfie Možno si tou novou nie je sama taká istá, preto sa pýta. Ja by som teda mala trochu problém prediskutovávať svokrinu knihu s ňou. Zvlášť keby sa mi náhodou nepáčila
Takže potľapkávam
Prišli mi šaty z answear a nielenže sú odfláknuté, čo sa šitia týka, ale hlavne - majú mastné fľaky!!!
Stěžuju si na sebe asi, sem po dlouhý době nakoukla do diskuze na novinkách a teda..to je fakt na toho blinkacího smajlíka
Zritelnice si v podvecer sbalila batuzek, ze jde na piknik ke kamaradce, ktera se nedavno prestehovala do novyho domu. Brala si i plavky, tak jsem usoudila ze u novyho domu bude patrne i novy bazen... a ted mi prisla sms, ze bohuzel nemuze dorazit domu tak jak jsme se domluvily (t.j. pred hodinou), nebot se prave koupou - v mistni zatoce, jejiz (mimochodem brakicka) voda je ledova i uprostred leta.
Jdu pohledat, jak se podomacku leci zapal plic ![]()
Tipnu si - vystudovaly za delnicky penize?
barbucha přeesně
a taky..je to poslání..omg
ale hlavně ten styl psaní a ty ‘myšlenky’ a nápady..to je zoufalý
Ze tam vubec lezes.
barbucha no právě..zvědavost je ošklivej zlozvyk
Ounz na to mel kamarat chirurg vzdy hlasku: ja to klidne budu delat jako poslani, ale pak to chci, tak, ze prijdu do kramu a nakup mi daji zdarma. vzdyt to poslani delam taky pro ne.
carries Děkuji, když jsem si postěžovala kamarádce, poradila mi, že si mám dát dvě deci a pak jí říct, že je to bohapustá slátanina a nedá se to číst a budu mít pokoj od knihy i od tchýně. Odvahu na to nemám, ale smála jsem se té představě asi půl hodiny. ![]()
barbucha Nepanikař, ty severský děti jsou odolnější, ne? :-) Navíc znáš to, nerozbitný, snadno omyvatelný ![]()
Ounz Číst diskuze na Novinkách je sebetrýznění, to nedělej (taky občas neodolám, když mám pocit, že bych měla vyskočit ze své bubliny-a pak je mi týden špatně).
slniecko To se mi teď stalo taky! Na triku z Lindexu pro syna, už jsem měla utrženou cenovku. :-/ Vypralo se to, ale stejně...
continuity haha, dobrý
Garfie no, já sem právě vykukovala z bubliny no :)
No jo, my jsme zvykli na takovy to uzkostlivy pecovatelstvi, to tady moc nefrci. Uz od mimin - chce se plazit na zemi pres louze? Tak ho opatrne prekrocime... Ty vetsi vezmou kolo a celej den jsou v haji a nikdo je nekontroluje. Vsak oni se jednou vratej
To jen ja kazdejch pet minut volam a vyhlizim
barbucha Máš moc velkou fantazii, to znám! ![]()
A ctu moc severskejch detektivek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.