Nepřijde vám,ze když budete mit vedle sebe sklenici vody a sklenici čaje ve stejné,pokojové teplotě,ten čaj se bude zdát studenejší ?
Mně to tak připadá ![]()
Nepřijde vám,ze když budete mit vedle sebe sklenici vody a sklenici čaje ve stejné,pokojové teplotě,ten čaj se bude zdát studenejší ?
Mně to tak připadá ![]()
Renusatko tak pokud muze prijit naprosty parfemovy ignorant, tak si to zapisu do diare.. ![]()
Dadoo spíš tu vodu v pokojové teplotě (pokud je to jako teď, 28 stupňů:-) nezvládám moc vypít, ale čaj v pohodě. teplá voda mi fakt nechutná.
viktorka_od splavu já se zase mnohem víc napiju te zteplale vody, než studené z lednice nebo sklepa. Studenou musím upijet po malých douscích,tu pokojovou do sebe naliju. A jak obecně málo piju, potřebuju pak vypít víc naráz.
Ty jo, já zmrzlinu kdykoli v jakémkoli množství! Teplé věci vlastně taky můžu kdykoli :-) Ale s ledem jen alkohol....
Jiná Realita hehe, tak to pardon - ale myslím, že správná transkripce je tahle :-). Mimochodem, vy i v těchhle vedrech pijete čaj, nebo to bylo obrazný vyjádření? Já jsme si totiž zase někde přečetla, že zelený čaj je to nej, ale sama v tomhle počasí zvládám jen stedený věci, jako je voda, případně pivo.
Zelenýho čaje vypiju denně konvici, v jakýmkoliv ročním období. První šálek je horkej... a jak hladinka v konvici klesá, klesá i teplota nápoje
ale studenej mi moc nechutná, to si dám radši čistou vodu.
Dadoo no ledové se taky pořádně nenapiju, ani teda bublinkové, to obojí jen srkám.. ale teplou v dnešním teple fakt ne. pokojovou teplotu leda tu co má mít červené víno, to taky není pětadvacet:D
viktorka_od splavu já zas potřebuju studenou až ledovou a nejlíp s bublinkama, z tý neperlivý (nebo hůř jemně perlivý) doby vodový sem nešťastná..prostě sodofka!
Ounz mně ty bubliny nejdou do krku:-) neže by mi to nechutnalo, ale nemůžu si toho pořádně loknout, štípe to
viktorka_od splavu chápu, ona to spousta lidí nemá rádo asi, já je miluju, tak doufám, že to nepřestanou vyrábět úplně (sodastream není tak dobrej, není to ono)
Ounz bublinky ![]()
Pinot Noir pudem na sodofku ![]()
Ounz Taky musim mit bubliny, ale se SodaStreamem si vystacim. Ale nejlepsi sodovka je stejne za 3,- z alberta... :-D (Ne, kecam, nejlepsi byla sifonova od babicky, ale sifon se rozbil :( )
Solathis sifonová lahev se dá pořád koupit, ale jen ta opletená. My sme mívali takovou tu kovovou (hliník?) ta byla rozhodně skladnější..
A stěžuju si na sebe a svou nešikovnost, opařila sem si ruku horkym škrobem..
pálí to jak čert.
Ounz lituju, skrobis periny?
Candance nojo, škrobim a sem matla
dík..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.