Ounz je to najlepsie v horucavach
Stěžovací vlákno
Janulik03 tak já po něm kouknu, dík za tip
Ounz vrelo odporucam, ja som zacala v ikee na skusku, cena je tam velmi priazniva.
Jiná Realita Povlečení, které studí, to je můj sen
Polštář si před usnutím i několikrát obracím, abych měla pod hlavou tu nezahřátou stranu.
Janulik03 aa vida,do ikey mám i tak namířeno, tak kouknu. Díky za tip :)
Pinot Noir haha, taky obracim (někdy i peřinu)
Ounz taky obracím a miluju chladný a hladký vyžehlený... ale stejně mě to nedonutí žehlit, natož škrobit![]()
Já jsem škrobila celý svůj dospělý život. Naše děti doted vzpomínají jak jsme cíchy a prostěradla vytahovaly.
No dělalo se to ve dvou, aby se srovnaly. Pak na mandl.
Na starý kolena jsem jaksi zlenivěla.
Vlastně by mně to bylo už nepříjemný, myslím ty naškrobený peřiny.
viktorka_od splavu Jo z toho chytla moje babicka psotnik malem. Mi radila, jak nejlip skrobit cejchy. A tak ji rikam, ale babi to fakt nedelam, ja je ani nezehlim. No ona na me koukala, jak kdybych ji rekla, ze si neperu ponozky.:-D. A tchyne v nedeli placala taky cosi o nejakejch postupech uklidu, ktery hodnotim jako nadbytecny. No a taky se divila, ze kluk vari, po kom to ma, no asi miva proste hlad. Proc to ty zensky delaj, ze se chtej furt starat...
Karja haha bacha ja skrobila a zehlila na md![]()
Vařila jsem škrob, z domova naučená a vybavená damaškovými cíchami, ještě dost let po svatbě. Pak jsem se oprostila od výchovy a dospěla k neškrobení a nežehlení, na což se matka s babičkou dívaly všelijak. Teď co si kupuju povlečení z bavlněného saténu, občas žehlím, ale když se mi to podaří dobře pověsit, někdy ani není potřeba.
Koupila jsem si na červnovu svatbu tyhle šaty a teď jsem se dozvěděla, že to bude punková svatba. A že já bych to uměla punkově. Ale ted už nic nevymyslím.
A ani se mi už nechce .
Já jsem se oprostila od výchovy až mnoho let po svatbě.
stazujem sa na seba aka som sprosta ze som sa nenamazala kremom na opalovanie lebo som akosi zabudla pri obskakovani potrieb svojho dietata. hlavne ze on krem dostal. mam totalne speceny chrbat a dnes ma to tak strasne palilo a svrbelo ze som sa pri soferovani v aute trela o sedadlo ako medved chrbat o strom. nezaberalo a myslela som ze z koze vyskocim od nervov. no ak na mna ludia v inych autach pozerali ze co robim a ci mi nesibe tak ani nechcem vediet co si mysleli ![]()
viktorka_od splavu Takze zaklad asi je obchazet skrobenku v obchode obloukem, snad se to neda vyrobit doma. Jenze vis co, za vas nebyly ty internety, ty se ted o nudu postaraj. I kdyz je pravda, ze jsem ted vytahla z vybavy takovy ty klasicky prosteradla, ze by treba mohly byt na leto prijemny a nevim nevim, jestli u nich zabere jen pekne vyvesit:-D.
Tak Betty si tam pripnete "sichrhajzku" ![]()
Ounz Ja tez please. Miluju perlivou vodu, kanadani ze me lezou po zdi.
Jo a stezuju si, ze se tady proaktivne planujou srazy 3 mesice PO Tom co jsem byla v praze!! Jako!!
Ounz chleba jsem mela predbezne domluvenej a prokaucovala jsem to. Jsem pako. Ale na sraz bych sla hnedka teda! Udelame sraz v kanade!! Ale musej priletet v tech HM hnusosatech z ery MP. ![]()
Tak Betty ty saty jsou super! Myslim ze pujdou v poho nasmerovat do punku. Treba marteny?
Ounz hm ma taky lneny. Jeste jsem ted prevlikla 600hustou bavlnu, ale Mam to lneny nachystany
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.