barbucha jestli to opravdu byla jen ikona a ne vlastni adresar, tak ti tam zustal - zkouselas ho najit pres ptuzkumnika?
Stěžovací vlákno
Evaeva ty jako prodávající to nemůžeš reklamovat u dopravce?
mám s tím čerstvou zkušenost - posílala jsem přes Vinted balík do Polska, vygenerovali mi kód na Balíkovnu. Jelikož jsem balík vložila do boxu, neměla jsem od něj žádný doklad, ale číslo balíku se zobrazilo ve Vinted. Balík šel sledovat pouze na webu Balíkovny, u Vinted se žádné informace o jeho cestě nezobrazovaly, tedy mi po 5 dnech zásilku stornovali jako neodeslanou. U Balíkovny lze sledovat pouze v ČR, v okamžiku předání zahraničnímu přepravci dostane balík nové číslo a už sledovat nelze. Do Balíkovny jsem volala a řekli, že po předání do zahraničí už s tím oni nic neudělají a už může reklamovat pouze Vinted. No a domluva s Vinted byla na palici, automatické odpovědi, když jsem vysloveně psala, že žádám o komunikaci s živou osobou, tak mi odepsal Mohamed, pak Skander, jako evidentně bez porozumění co se děje, no a nakonec asi po měsící mých urgencí, ať tu reklamaci na polského přepravce podají, mi napsala Brenda, že ji to moc mrzí a peníze v hodnotě balíku mi posílají jako kompenzaci. Jestli se balík dostal k adresátovi nevím a nechce se mi ani už zjišťovat.
letolet to je velká paráda, taková služba. Zlatej Mimibazar.
letolet myslela jsem, ze do Polska to jde jen pres zasilkovnu, aspon, ze penize vrátili
Ja mam ted uz vic jak tyden na ceste balicek z polska z vinted. Nastesti je to levna blbost a asi nic vetsiho uz zkouset nebudu. Vybrala jsem zasilkovnu, u nakupu na vinted mam sledovani baliku u polskeho orlen, ktery hlasi, ze uz tyden je balicek predan do zahranici. Zasilkovna zatim nic. Tak jsem rada, ze jsem ten kupujici a ne prodavajici
ale porad verim, ze dorazi
Zuzuli mne to prijde porad v pohode, z toho Polska to chodiva casto docela dlouho
Potrefenáhusa asi to jde i s Balikovnou, ti mi řekli, ze předali polskému Orlen, ale číslo zásilky uz se dozví pouze Vinted. Ten by ho měl uvést znovu na svých stránkách k objednávce. To se ale uz nestalo, zřejmě proto, ze to sami stornovali a uz nebylo kam přiřadit. Komunikace s podporou na Vinted je ale zoufalá.
letolet je, mne se ted stalo, ze mi prisly o 3 cisla mensi holinky, reklamovala jsem, prodávající si je nevyzvedl a vrátily se mi zpět (prodávajícímu jsem psala, ze mu je pošlu, kdyz mi pošle číslo zasilkovny, ale nekomunikuje, asi ho to uz nasralo rak, ze to s Vinted zabalil), Vinted mi vratil peníze a mam i ty holinky (krasny, napřesrok pro mladsi, takze pro me dobry), ale presne ta komunikace s AI podporou, kde je to skoro jak u cimrmanu ....
Aplikace PPL hlásí ze moje trika jsou doručena v boxu. Jsem zvědavá, jestli to tentokrát trefili. ![]()
barbucha jestli to opravdu byla jen ikona a ne vlastni adresar, tak ti tam zustal - zkouselas ho najit pres ptuzkumnika?
Prolezla jsem celej noťas křížem krážem, nikde nic. No, svět se zatím nezbořil... skuhrám jen proto, jakej jsem debil ![]()
Zuzuli z Polska to chodí opravdu dlouho a kolikrát je to dlouho bez žádných informací a pak, když přijdou, je za den tady.
Jinak já měla problém s vinted akorát se dvěma balíky, oba po Čechách, oba balíkovnou. Jeden byl ode mně, ten mi po dvou měsících přišel zpět, a jeden byl pro mě, za ten mi vrátili peníze. Akorát to trvá dlouho, dá se to stornovat až za měsíc a půl.
continuity můžeš to dál používat postaru, ale mně teda tohle maximálně vyhovuje. Žádné domlouvání, převádění peněz na cizí účet, psaní adresy nebo posílání kódů...
Evaeva Mně to taky hrozně vyhovuje, nejdřív jsem byla líná, ale ted jsem tam nárazově prodala poměrně dost věcí a jakože dost jednoduše...dvakrát jsem měla nějaký problém, jednou s kvalitou, podruhé muj balík nepřišel, pokaždé se to hned vykompenzovalo
Známé teď prodávala přes Vinted celkem drahou věc. Ztratila se. Kupujícímu peníze vrátili. Ona zatím marně čeká.
Já jsem před týdnem vracela přes DPD balík do COS. Od podání o něm nemám žádnou zmínku. A ani přes číslo bslíku jsem ho nenašla. Tak snad dorazí kam má a mě vrátí peníze.
Sweet Potato to je přesně jako ten můj případ. Ať vytrvale píše na podporu, aby podali reklamaci a dožaduje se komunikace se živou osobou. Přeji jí, at taky brzy narazí na Brendu, která to ukončí vrácením peněz :)
Potrefenáhusa mne se kdysi nejak zablokoval účet na Vinted a vubec to nešlo vyresit. Pritom to byla nejaka blbost typu zapomenuté heslo nebo tak něco. Neřešitelný problém. Musela jsem si udělat nový účet. Ale jinak to je super služba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.