Kokoska U těch tříletých učebních oborů se přijímačky nedělají (je jedno, jestli je to kadeřnice, kuchař, truhlář) mají jen nějaký pohovor, případně rozhoduje průměr známek. Jednotné státní přijímačky jsou na maturitní obory. Loni to bylo poprvé. Já jsem to třeba uvítala. Syn měl strašně přísnou češtinářku a děsné známky, ale přijímačky napsal téměř na plný počet bodů. V kombinaci obojího se potom dostal na obě svoje vybrané školy. Kdybyto bylo o průměru ze ZŠ, tak se asi nedostal ani na jednu. Přitom každý učitel je jinak přísný a ty známky nemají moc vypovídající hodnotu. Z vedlejší třídy se nedostaly zase naopak třeba děcka, protože měly jedničky a na přijímačkách se ukázalo, že vcelku nic bohužel neumí.
Stěžovací vlákno
Kokoska Že by se tak jmenoval ten obraz? :-).
Renusatko Já to chápu, za nás to prostě bylo jinak - ale jak jsem psala, je to hodně, hodně, hodně dávno.
Renusatko Průměr ze ZŠ se musí brát v potaz taky, ale škola se může rozhodnout, jak velkou mu dá váhu, třba jen 1%, maximum je tedy dáno, nevím kolik dělá.
999 napadla mě daleko horší možnost, kdo by na tom obraze mohl být, ale to by snad žádný normální malíř nespáchal a už tuplem nedaroval kamarádce :D
Kokoska je otázka, kdo je to normální malíř..to umělecké pnutí prostě nepřemůžeš! ![]()
Kokoska Tak to mě zajímá, kdo tě napadl...:-).
999 zeman, ale kvůli uměleckému pojetí to nebylo na první pohled poznat ![]()
999 Jiná Realita No, tak nějak :D Děsná představa!
Stěžuju si na vedlejší účinek ochlazení. Padla na mě podzimní žravost. Mám furt hlad, ale furt, normálně se najím a za chvíli bych jedla zase ![]()
(Jo a kdyby to tu někoho napadlo, tak těhotná opravdu nejsem
Akorát tak budu vypadat, pokud se ten můj hlad neumoudří.)
...nejsi sama, mám to stejně.
V těch horkých dnech jsem skoro nejedla, nechybělo mi to. Jen jsem hodně pila.
Za to teď!...![]()
(k obědu spaghetti s omáčkou a sýrem, k večeři dělám vepřové na smetaně a houskový knedlík. Popíjím červené...)
Sťažujem si na Notino. Toto nieje normálne, samozrejme zvyšok krabice bol vyplnený peknou kopou bublinkovej fólie. O hlavu im to tam otrepať. Svoj názor na to som im samozrejme poslala.

paktofonika taky jsem to tak podobně měla.
nechápu, proč nemají menší krabice, milion lidí od nich přece musí kupovat malinké zásilky (jeden krém, jeden parfém), ale menší krabici jsem nikdy nedostala.
já jsem v takovéhle teda měly aspoň dvě krabičky velikosti té vaší a pár vzorků, ale pořád by mi stačila poloviční.
paktofonika úplně stejně jsem se rozčílila na začátku prázdnin. Dvoje plavky v krabici, do které by se vešly dvě televize a jedny plavky v další krabici, jen o něco málo menší. Od jedné firmy, samozřejmě..
paktofonika takto vyzerala moja objednávka ekologického odlakovača...nie z Notina, z nejakého bioshopu...

999 ja vim, ze tobe to vtipny asi nepripada, ale mne hrozne. :D
coralline Zravost je jeste dobra. Na me padla uzkost jak svina.
slniecko
To se ta ekologie fakt vyplatí.
ale zatím mám v tomto dobrou zkušenost s reserved. krabice byla vždy akorát plná, nebalí jednotlivé věci každou do vlastního sáčku (přijde mi to zbytečný, ještě se mi asi nestalo, že by byla krabice poškozená a proto by tem vnitřní obal byl třeba, myslím, že to budou minima případů). nedávají dovnitř žádné vycpávky. někomu to třeba může vadit, mně se to líbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje