milacka přesuň se do parfémových témat, přemýšlej nad něčím pěkným a vydrž. Bude lépe
.
Stěžovací vlákno
milacka Moc držím palce, je dobře, žes zašla k odborníkovi. Já mám zatím klid a modlím se, at to vydrží co nejdéle. ![]()
milacka posílám doporučenou četbu (vysla myslím i česky) + citaci z blogu na tema "září" !
http://thebloggess.com/furiously-happy/
There’s something about September that wants to eat you.
I wrote that years ago and it’s still just as true today. In fact, every September for years and years I’ve written a post about how – for me at least – September brings a sneaking depression with it. This September has been similar, but in a way it’s a comfort to look back at my blog posts and see that the fear and dread is seasonal…and that it passes. That I’ve survived every September so far, and that’s a good record to remind myself of. And if you’re reading this? So have you.
milacka ať je brzy lépe.
Dalia Dali, sama vieš dobre, že aj táto virtuálna podpora funguje, ďakujem za každé povzbudivé slovo.
Catherinne Renusatko Dadoo Josefa vďaka za podporu, cítim, že to zaberá, o to viac ďakujem![]()
A všetkým, kto by chcel ešte reagovať, vopred ďakujem. Ja teraz nemám síl veľa písať, ale budem tu s vami.
milacka posílám doporučenou četbu (vysla myslím i česky) + citaci z blogu na tema "září" !
http://thebloggess.com/furiously-happy/
There’s something about September that wants to eat you.
I wrote that years ago and it’s still just as true today. In fact, every September for years and years I’ve written a post about how – for me at least – September brings a sneaking depression with it. This September has been similar, but in a way it’s a comfort to look back at my blog posts and see that the fear and dread is seasonal…and that it passes. That I’ve survived every September so far, and that’s a good record to remind myself of. And if you’re reading this? So have you.
Furiously Happy je super, tiež to každému dotknutému odporúčam!
Ja teraz nemám síl veľa písať, ale budem tu s vami.
Vieme. Ale sme s tebou
. Bude lepšie, len to chce čas.
slniecko To je nějaká kniha? To vypadá hodně zajímavě.
Luna napísala 2 knihy (mám tú druhú - Furiously Happy) a blog.
Luna ano, je úžasná Velmi svérázná, strašně vtipna a se svou psychiatrickou nalozi opravdu vi o cem mluví. umi ty těžké věci velmi dobře podat. Člověk co to zna, se pak necítí tak sam a ojediněle divný.. A ti co ne, tak to třeba mohou lépe pochopit.
milacka Tak jestli to funguje, tak taky držím palce a přeju ať to rychle přejde. ![]()
Jsem naštvaná a nevím, jestli na Zalando, nebo na banku. Cvičně jsem si z jejich e-shopu objednala džíny. Nesedly a jely zpět. Cca po týdnu jsem dostala potvrzení o přijetí zboží a informaci, že zaplacená částka (placeno kartou) byla odeslána 21.8. Fajn, v bance nic a když jsem kontaktovala Zalando, napsali mi, že platba byla odeslána a poslali mi pro banku jakýsi ARN kód, což jsem předpokládala, že je jakýsi doklad o platbě. V mé bance mi bylo sděleno, že podle tohoto kódu nic nenajdou a ať si vyžádám potvrzení o platbě. Tuto informaci jsem postoupila Zalandu a nic ...
.
Pri cteni Tohohle clanku jsem si dnes vzpomnela na paktofonika :( neni to optimisticky cteni :(
razorblade no nezlob se, ale mně ten předpoklad že vlastník nemovitosti je povinný svůj majetek pronajmout komukoliv a nevybírat si přijde naprosto zvrhlý. jakkoliv s paktofonikou soucítím..
viktorka_od splavu ne komukoli, ale odmitat apriori deti a psy?? Chapala bych proklepnuti bonity. Btw povinny, jde s bytem na trh a ten ma pravidla, pokud nevyhovuji, nikdo neni nucen pronajimat
Mutziputzi klidně odmítat jednonohý nebo blonďatý, nebo každýho sudýho.. já bych odmítala nekuřáky a abstinenty!![]()
viktorka_od splavu i to ti zakon devce zapovida![]()
Mutziputzi ale těžko se to prokazuje no...
Mutziputzi sere pes
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025