Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. zaří 2018 20:51

milacka přesuň se do parfémových témat, přemýšlej nad něčím pěkným a vydrž. Bude lépe 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 04. zaří 2018 20:59

milacka Moc držím palce, je dobře, žes zašla k odborníkovi. Já mám zatím klid a modlím se, at to vydrží co  nejdéle. 

Offline Josefa
příspěvků moje polička 04. zaří 2018 21:44

milacka posílám doporučenou četbu (vysla myslím i česky) + citaci z blogu na tema "září" ! 

http://thebloggess.com/furiously-happy/

There’s something about September that wants to eat you.

I wrote that years ago and it’s still just as true today.  In fact, every September for years and years I’ve written a post about how – for me at least – September brings a sneaking depression with it.  This September has been similar, but in a way it’s a comfort to look back at my blog posts and see that the fear and dread is seasonal…and that it passes.  That I’ve survived every September so far, and that’s a good record to remind myself of.  And if you’re reading this?  So have you.

Offline Catherinne
10772 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 01:06

milacka ať je brzy lépe.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 06:15

Dalia Dali, sama vieš dobre, že aj táto virtuálna podpora funguje, ďakujem za každé povzbudivé slovo. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 06:29

Catherinne Renusatko Dadoo Josefa vďaka za podporu, cítim, že to zaberá, o to viac ďakujem

A všetkým, kto by chcel ešte reagovať, vopred ďakujem. Ja teraz nemám síl veľa písať, ale budem tu s vami.

Online slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 12:47
Reakce na Josefa:

milacka posílám doporučenou četbu (vysla myslím i česky) + citaci z blogu na tema "září" ! 

http://thebloggess.com/furiously-happy/

There’s something about September that wants to eat you.

I wrote that years ago and it’s still just as true today.  In fact, every September for years and years I’ve written a post about how – for me at least – September brings a sneaking depression with it.  This September has been similar, but in a way it’s a comfort to look back at my blog posts and see that the fear and dread is seasonal…and that it passes.  That I’ve survived every September so far, and that’s a good record to remind myself of.  And if you’re reading this?  So have you.

​Furiously Happy je super, tiež to každému dotknutému odporúčam!

Online slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 12:48
Reakce na milacka:

Ja teraz nemám síl veľa písať, ale budem tu s vami.

​Vieme. Ale sme s tebou . Bude lepšie, len to chce čas.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 12:52

slniecko To je nějaká kniha? To vypadá hodně zajímavě.

Online slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 12:55

Luna napísala 2 knihy (mám tú druhú - Furiously Happy) a blog.

Offline Josefa
příspěvků moje polička 05. zaří 2018 20:12

Luna ano, je úžasná  Velmi svérázná, strašně vtipna a se svou psychiatrickou nalozi opravdu vi o cem mluví. umi ty těžké věci velmi dobře podat. Člověk co to zna, se pak necítí tak sam a ojediněle divný.. A ti co ne, tak to třeba mohou lépe pochopit. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 21:40

milacka Tak jestli to funguje, tak taky držím palce a přeju ať to rychle přejde. 

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 17:56

Jsem naštvaná a nevím, jestli na Zalando, nebo na banku. Cvičně jsem si z jejich e-shopu objednala džíny. Nesedly a jely zpět. Cca po týdnu jsem dostala potvrzení o přijetí zboží a informaci, že zaplacená částka (placeno kartou) byla odeslána 21.8. Fajn, v bance nic a když jsem kontaktovala Zalando, napsali mi, že platba byla odeslána a poslali mi pro banku jakýsi ARN kód, což jsem předpokládala, že je jakýsi doklad o platbě. V mé bance mi bylo sděleno, že podle tohoto kódu nic nenajdou a ať si vyžádám potvrzení o platbě. Tuto informaci jsem postoupila Zalandu a nic ... .

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 20:41

Pri cteni Tohohle clanku jsem si dnes vzpomnela na paktofonika :( neni to optimisticky cteni :(

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 20:48

razorblade no nezlob se, ale mně ten předpoklad že vlastník nemovitosti je povinný svůj majetek pronajmout komukoliv a nevybírat si přijde naprosto zvrhlý. jakkoliv s paktofonikou soucítím..

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 20:51

viktorka_od splavu ne komukoli, ale odmitat apriori deti a psy?? Chapala bych proklepnuti bonity. Btw povinny, jde s bytem na trh a ten ma pravidla, pokud nevyhovuji, nikdo neni nucen pronajimat

49141 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 20:53

Mutziputzi klidně odmítat jednonohý nebo blonďatý, nebo každýho sudýho.. já bych odmítala nekuřáky a abstinenty!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 20:55

viktorka_od splavu i to ti zakon devce zapovida

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 20:56

Mutziputzi ale těžko se to prokazuje no...

49141 příspěvků moje polička 06. zaří 2018 20:57

Mutziputzi sere pes