barbucha nojo, jenže takové rozhodnutí, to není jen tak! Možná se na to i nějaká komis nebo úřad bude muset založit, referenda vypsat, vyhodnotit, zvážit pro a proti... těžký to bude, těžký!
Stěžovací vlákno
barbucha Jenomže Unie se prej vyjádřila, že když jí furt někdo vyčítá, že moc rozhoduje, maj’si to teda státy udělat po svym!
No jasně! Úřad v každým státě jeden, možná rovnou ministerstvo, a v Bruselu komis nejmíň o sto lidech s prezidentem v čele... to neni jen tak, aby snad nezavládla hotová anarchie!
Toho jsem se bála. Jestli to nechaj demokraticky na jednotlivejch státech, tak se v životě nic nezmění. Já chci diktaturu!!

Sweet Potato to bude fajn cestování, posuny sem tam a časový pásma pro srandu kralikum
Pro srandu králíkům říkáš?
Vidím příležitost pro uplatnění Taťány Malé...
andulka01 Pokiaľ som to správne pochopila, tak práve vidiek je tu obviňovaný z toho, že chcú okopávať do polnoci a nie chodiť spať so slepičkama takže si s nimi na jednej lodi :D Mne je to úplne fuk, nebyť doma trúby čo sa neprestaví sama ani neviem, že sa čosi menilo, ja som si za tie roky zvykla.
barbucha Jenomže Unie se prej vyjádřila, že když jí furt někdo vyčítá, že moc rozhoduje, maj’si to teda státy udělat po svym!
no jasně, to dává smysl! zregulovat co není potřeba ale to co by bylo dobrý sladit tak na to se vykašlat, já nic, já vám to řikala že beze mě by to nešlo![]()
paktofonika No, já už se v tom popravdě už neorientuju :-) ale mám dojem, že Viktorka kope za zimní, protože na venkově stejně vstávaj všichni brzy?
No a jinak úplně stejně, přeřídim hodiny v autě a jinak neřeším, nevadí mi to.
andulka01 v poslední obydlené zatáčce před vídní se už ani na ty slépky nezmůžem, a chtěli bysme čas tak jak je, bez těch vopičáren okolo, prostě poledne v poledne a tak. venkovani prostě![]()
já se fakt divím, že na to na tom jihu ještě nepřišli - prostě když si dají poledne na osmou ranní mohli by se večer ještě opalovat! pitomci![]()
viktorka_od splavu No prostě jsem zvědavá co se vymyslí :-) a preventivně hledám práci ve firmě, která má mezi benefity flexibilní pracovní dobu :-)
Vidim ze zmena casu vas rozvasnila. Pridam nazor dedincana, ktory pracuje od 6,30 do 15. No kludne by som mohla chodit aj na 8 a byt v praci dlhsie ( heč), ale akosi chcem ist do prace vtedy, ked povinne zacinaju vyrobni pracovnici. Tiez mi vyhovuje ist domov skorsie. Niekedy sa nezadari. V podstate je skoro fuk ktory cas zostane, aj ked sa viac priklanam k “zimnemu”. A nie neokopavame zemiaky az do tmy ank v letnom ani v zimnom case.
Dnes rano po prechode casu sa mi vstavali divno, bola som uz davno prebudena a aj tak som isla do prace po tme. Hodina nestacila ![]()
ved ja si do konca tyzdna zvyknem.
To prechod na letny ma odrovnaspolahlivo na dlhsi cas, ale prezijem tak ako vzdy.
Jo a chcela som po prichode z prace zviazat okrasne travy a bac!!!! Vonku bola tma ![]()
![]()
Si stejně myslím, že většina lidí, co nechtějí zimní čas, ho nechce proto, že nemají rádi zimu ![]()
Mně je úplně jedno, který zůstane, pokud zůstane poledne v poledne. Na tom bych tedy trvala ![]()
Dadoo poledne v poledne je v zimě ![]()
tady pořád jede změna času? a já si vždycky myslela, že to žere jen toho pekaře ... až bude EU referendum, budu hlasovat pro letní, protože mám ráda dlouhé letní večery, rána mě naopak nezajímají, protože vstávám brzo, protože chci, v době, kdy vstávat musím, je světlo bez ohledu na to, zda je zrovna zimní nebo letní čas...
zase pokud jsou stížnosti jen ohledně změny času, tak vlastně dobrý ...
Kokoska A je vyřešeno. Odstranit nesmyslnou inovaci a vrátit se k tomu, co vyhovovalo po staletí.
Mi to volání po čase, který "mi vyhovuje víc" připomíná, že jiní chtěli poroučet větru a dešti.. To neklaplo, tak bude novou metou čas? ![]()
Já když o tom tak přemýšlím, tak to střídání času je asi nejlepší. Na jaře je to sice trochu otrava než si zvyknu (aspoň v práci mi to první 2 dny rychle uteče) ale zase v zimě není tma do 11 (nesnáším, ale strašně moc, vstáváni do tmy) a v létě není světlo už od 3 ráno.
Jinak teda když už tak spíš ten zimní, tma brzo odpoledne mi zas tak nevadí, není to nic moc, ale rozhodně lepší než ráno. Dobře se v tom chodí na hřbitov zapalovat svíčky ![]()
Jinak shodou okolností, přednášku na téma, že to mají dneska mladí blbě zařízené, když nechodí do práce na šestou a nemohou tím pádem odpoledne okopávat erteple měl předevčírem tchán na rodinné oslavě ![]()
Dadoo vono si tělo zvykne, jen skauti se budou muset učit určování jihu podle hodinek asi trochu jinak :)
Dadoo Tys na to kápla. Čas je mi vlastně ukradenej, ale zimu ať si nechaj!
Dneska ráno někdo pustil venku teplovzdušný ventilátor, naví na velmi vysoké otáčky. Vzkledem k tomu, že je konec října, mám pocit, že ten teplý vzduch nepřinese nic dobrého. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články