Zina Mutziputzi ja na sousedy vzpominam rada, byli skveli
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu taky je mam ráda, taky jsou skvělý a že si nechtěj kvůli mně vyvložkovat komín, když to nepotřebujou pro mě neni nic překvapivýho, překvapil by mě spíš opak hele![]()
Potrefenáhusa Protherm bych domů nechtěla, a to na základě jak osobní zkušenosti, tak na základě svý někdejší hvězdný kariéry na dispečinku havarijní společnosti. Právě některý ty porevoluční výrobky byly podstatně horší než ty starý držáky ještě ze 60.-70. let.
Potrefenáhusa no a Protherm je teď žel jediná možnost![]()
Mutziputzi nene! ![]()
Potrefenáhusa no fakt, Vaillant jsme měli doteď a tam mi slušně ale striktně sdělili, že s turbokotlema už nechtěj mít nic společnýho a Protherm jsou jediný co se ještě prodávaj a pomalu pokoutně instalujou, páč nikdo nechce držet záruku.
Mutziputzi nevim jestli pokoutne, holt klasicky kotle byly odejity, hned po zarovkach;-)
Nebo si upletu šálu jako Karla a bude!

Mutziputzi ta já háčkovaná
Potrefenáhusa no ňák jí umotam prostě![]()
Tak teď abych poklelala před naším 10 let starým Vaillantem a prosila ho, ať ještě vydrží!
Mutziputzi Výměnu jističe na silnější kvůli varné desce jsem zařizovala nedávno, neskutečnej vopruz. Musí být potvrzení a povolení od dodavatele energie, ale ta součástka jakož i elektroměr a rozvodná skříň je majetkem ČEZu, ať elektriku dodává kdokoli. Trvalo to asi 2 měsíce, než to všechno proběhlo, lejstra jsem posílala na všechny světové strany a vždycky mi pak napsali, že ještě potřebujou další a pro jistotu znovu to původní ![]()
taky mi Protherm zpusobil jeste zcela nezahojene trauma, ted mame tretim nebo ctvrtym rokem nakej turbokotel (pac ouzkej komin) a tuktuk dobry. mozna to teda neni turbo ale kondenzacni. topi, tak se nestaram :-))
Kokoska tak ve vlastnim dome to neni zadny drama, proste nacpou do komina kus plastu a mas ucinnejsi kotel. jen nechapu proc to musi byt zas rozkazem![]()
moora a turbokotel je prave ta technologie co uz se nevyrabi![]()
Jak to tady ctu tak zlatej panelak, fakt.![]()
continuity no nevim jestli je spolecna kotelna nejaka vyhra![]()
viktorka_od splavu řekla bych že skoro jediná
Mutziputzi a vy mate v dome jen jeden komin? my bydlime ve starem dome a mame kazdy svuj komin, ale zase pri drivejsi rekonstrukci tam nekdo nekomu vlezl, pak uz se ti, kteří bydlí dole nemohli napojit, takze se nejdriv dohadovali a ted se soudi.
viktorka_od splavu my mame ustredni topeni, kotelna je nekde ve Strasnicich asi a vymennicka 2 km vzdusnou carou. Otocim kohoutkem a topi, otocim a netopi. Jeste si chci poridit chytre ventily a budu si to stelovat na dalku mobilem. ![]()
Lamicka bohužel společný no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články