Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:36

viktorka_od splavu 

hele a co kdybys šla dřív spát?

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:38

Zu driv nez kdy? nerozumim. nebo spis ty nerozumis. hybat s rucickama na hodinach pro neci kratochvile je zvrhly

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:40

Já jsem taky pro trvale letní čas. A potvrzuji různé sociální bubliny, protože dokud jsem si nepřečetla tuto debatu, tak jsem netušila, že existují lidé, kteří by radši zimní čas 

V zimě se stejně vstává za tmy, ať už je čas takový nebo makový, ale odpoledne mi ta hodina světla moc chybí a těch 5 měsíců temna je pro mě utrpení. A nejde jen o to ty zpovykané venkovany, kteří chtějí vnucovat svůj životní styl ostatním, ale v podstatě o kohokoliv, kdo chce trávit aspoň část svého času venku. když chci po práci vzít psa nebo koně do lesa, jít si zaběhat, projít, projet na kole, vzít děti si ven hrát... a určitě spousta dalších aktivit, tak to všechno po dobu 5 měsíců prakticky nejde.

A sice jsem kancelářská krysa pracující a do nedávna i žíjící ve velkém městě, ale po dobu zimního času chodím do práce na 6, abych si zvládla užit aspoň trochu toho denního světla.

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:40

Zu jak psano vyse, den vic nez 24 hodin mit nebude i kdyby se to presunovalo obtyden.. si privstan. 

​A to konkrétně člověku s pevnou pracovní dobou pomůže jak? Kor když má třeba děti. Jakože je veme do lesa na procházku, tam je uváže ke stromu, odskočí si do práce a po návratu navážou na procházku tam, kde ráno skončili?

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:41

viktorka_od splavu já tě fakt asi nechápu, píšeš aby paka tobě nevnucovala svůj životní styl, ale já si mám přivstat (asi jako ty?)? 

Jako takhle, já jsem celý život zvyklá na to, že se střídá období letního a zimního času. Pro mě je to teda normálně takhle, no. 

49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:41

dzizisketa pokud ma deti, tak zmeny a vecerni svetlo do desiti asi moc nevita

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:43

viktorka_od splavu 

A zkusila sis někdy představit, že někod má jiný lifestyle, než ty? A že ten tvůj není správný? Jako mě je upřímně jedno, zda se čas střídat bude nebo ne, ale ty tvé pseudoargumenty, co tu uvádíš, jsou fakt mimo.

49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:48

tak jeste jednou: jsem nasrana, nevyspala, boli me hlava a pred sebou mam jeste hafo dni kdy to tak bude a jelikoz jsem ve stezovacim vlakne, ocekavam ze me budete potlapkavat a ne se chlubit jak vam se to takhle libi!

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:51

viktorka_od splavu Okok, ale ty sis doteď nestěžovala, ale kázala.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. října 2018 12:55

viktorka_od splavu Chichi, ten argument s přivstáním mě moc pobavil. Hned jsem si vzpomněla na velké úpravy pracovní doby před lety, které někdo z vedení komentoval s tím, že když nic nestíháme po práci, máme si přivstat. (Třeba jít v šest ráno na angličtinu, vyzvednout děti z družiny už do zásoby ráno a tak... :D)

Offline baltik
4975 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:00

Ty jo, asi jsem nejaka opozdena, pro me je proste v lete svetlo brzo a dlouho a v zime chodim do prace i z prace po tme a posuny casu tomu nijak nepomahaji ani neublizuji, takze je mi uplne jedno, ktery cas bude, ale jsem za, aby se furt nemenil

49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:03

Sweet Potato jako ja bych taky byla nadsena, kdyby bylo porad svetlo tak jako v lete- ale zadnym sibovanim s hodinama toho stejne nedosahnes. mi prijde az legracni jak se nekteri zastanci brani, jako bych jim to slunicko chtela sebrat.. to samo, ja s tim nic nenadelam, fakt ne. nejradeji bych to resila tim zimnim spankem. akorat mam strach, ze by se mezitim petkrat zmenila doba kdy vstavat;-)

49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:06
Reakce na baltik:

Ty jo, asi jsem nejaka opozdena, pro me je proste v lete svetlo brzo a dlouho a v zime chodim do prace i z prace po tme a posuny casu tomu nijak nepomahaji ani neublizuji, takze je mi uplne jedno, ktery cas bude, ale jsem za, aby se furt nemenil

(s mirnou vyhradou k tomu, ze cas je jen jeden.. fakt neexistuje specialni zimni cas. ale jestli se nekde usnesou ze poledne bude zvonit v sedm vecer, budiz.. hlavne at uz to zustane stejny

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:06

viktorka_od splavu Tak na zimním spánku se shodneme.

Včera jsem vymrzla a promokla, hepčí, když půl roku nepršelo, taky to mohlo ještě den počkat.

49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:10

Sweet Potato 

a ze ty nemas tu zateplenou zimni celtu zn. medicine! hotova medicina proti zime;-) jeste neco sviticiho misto slunicka a budem to mit vyreseny

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:14

viktorka_od splavu Mám. (Tu, co už jí prej nesmím říkat Viktorka, ale Mutzina:-))Troufám si říct, že večer jsem měla výstroj ještě o pár fousů kvalitnější, ale stejně mi zateklo za krk, do rukávů(při tleskání) i do kapes.

49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:18

Sweet Potato ajo vlastne!:-) no tak vestoje nepomuze nic:-( ja v ni prochodila odpoledne, za krk mi v kapuci neteklo, ani do kapes, ani do bot ne jak je dlouha. tak sup zazvorovy caj a pod perinu. do jara

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:21

viktorka_od splavu dojaradojara...víš, kolik pokyšů by nám ale uteklo?

49310 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:28

Sweet Potato tu splasenou muchomurku po vcerejsku mam a zbytek by pockal

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 29. října 2018 13:43

viktorka_od splavu tak kdyby to bylo tak zvrhlý, tak se to neděje ne?  taky nevidím nic špatného na tom, že někomu, třeba i kvůli jeho životnímu stylu vyhovuje stávajhící nastavení, a pokud by měl být čas jen jen, tak preferuje ten letní... jako ano, původní je ten zimní, ale paka a zvrhlý ? nevím no...