Já advent miluju, všechno co musim nutně dodělat a udělat si řeknu, že udělam po Vánocích nebo po Novým roce, to mi asi dodá ten klid jak to mysleli![]()
Stěžovací vlákno
Janulik03 Potrefenáhusa Isca Díky! ![]()
Jsem to potřebovala nějak vyventilovat včera. nejhorší je, že se z práce, kterou mám ve svý podstatě hodně ráda, se stává něco, ze čeho se mi chce každý ráno zvracet. Pořád ve mě roste obava, že když nezvládnu všechno hned a na 100%, tak budu za nejvetšího a nejhloupějšího neshopu. Ale prostě i když dělám maximum, tak některé věci z nepochopitelných důvodů prostě hned nefungujou
. No toho vyhoření se dost bojim, poněvadž v našem oboru se to stává a to už poměrně v nízkým (mým) věku. Já mám zatím největší problém z jídlem, úplně na něj zapomínám a až v 10-11 večer mi dojde, že jsem za celý den jedla 4 kafe
. No po novým roce se to snad zlepší.
Lama_z_Lana len sa ventiluj, sme tu, okrem iného aj na to ![]()
Ja som teraz prišla od dr. dostala som čočku, a slubila som, že sa skludním. Tak som ohlásila v práci, že idem iba na pol plynu a ak má niekto niečo proti, tak že potom nič a čuduj sa svete, stretla som sa s veľmi pozitívnym prístupom.
Tak začínam užívať ........![]()
Lama_z_Lana tak to se nedivím únavě. To tělo potřebuje pro výkon taky příjem... ![]()
Janulik03 Haha, ale stejně mám pocit, že tvoje !na půl plynu" bude jako na 100% u ostatních ![]()
všechno co musim nutně dodělat a udělat si řeknu, že udělam po Vánocích nebo po Novým roce, to mi asi dodá ten klid jak to mysleli
no to ja samozrejme taky, ale odsunout muzu prave jen ty zbytne veci, jako treba chozeni na adventni trhy, popijeni svaraku, vytvareni vanocni atmosfery a tak. nwmam ani to blby jmeli, protoze kdyz jsem vcera vecer utikala kolem stanku kde ho kupuju uz to meli nalozeny v aute![]()
viktorka_od splavu špatná organizace no, co ti na to mam napsat![]()
Lama_z_Lana nemáš pravdu, som hodne spomalená. hodne unavená, ani víkend som nedala dobre. v sobotu som sa ledva vliekla a večer som uplne zhasla, muž ma vyzdvihol a celu cestu domov mi hudol či mi to stílo za to, že vyzerám ako strašidlo a že ma zamkne doma. Ale v nedelu sme išli poobede spolu kupit stromček a už to bolo krásne ako voňal v aute ![]()
notna Díky, ale chci to spáchat někde v kamenné prodejně, už se té předvánoční pošty bojím.
999 Co Mayoral? Už moc?
viktorka_od splavu mně na ty vánoce funguje trochu násilí, světla v okně, hudba, co si pouštim jen na vánoce (Sting a If on a Winter's Night a barokní hudba) a svařák si udělám klidně i doma. Jmelí teda taky ještě nemáme, a to má bejt stejně nejlíp od někoho darovaný.
Musim říct, že nejadventnější advent byl asi v roce 2011, když umřel Havel, to mi přišlo, že se všechno úplně zastavilo ten poslední týden před Vánocema...
Sweet Potato Díky Dá se to koupit v Praze, nebo jenom e-shop?
999 Mají obchod na Chodově, asi i jinde. Taky v Máji myslím jsou.
Potrefenáhusa To máš pravdu s tím adventem 2011. Přesně tak jsem to vnímala a dodnes si to pamatuju.
Sweet Potato Děkuju, jdu to hledat.
Mutziputzi Spíš špatné priority ![]()
viktorka_od splavu A souhlas s Potrefenáhusa, pouštím si vánoční songy, vařím si vánoční čaje, zapaluju svíčky pořád všude...musíš si tu atmosféru vnutit!! :-) Ale upřímně, takový "nej"poklidný Vánoce jsem zažila vloni v Japonsku. Napřed jsem měla strach, že to nebude ono, sami, daleko, Vánoce se neslaví...a nakonec to bylo super, nikam jsme nemuseli, žádný návštěvy, povinnosti, dárků bylo míň, prázdný obchody jako bonus. A 23. je tam státní svátek (císař má narozeniny) a naše oblíbená hospoda nás povzala na bowling a večírek, na Štědrý den dopoledne jsme vyrazili na výlet do zasněženého onsenu....jako fakt, nikdy jsem si ještě ty Vánoce tak neužila. I když jsem roztloukala ořechy (nejdražší v životě) lahví od whisky a válela těsto lahví od saké....
Garfie
ale to musela byt teda iná atmosfera. Uplne ta vidím, najprv vypit, potom buchat, dufam. ![]()
Janulik03 Ta se směješ, ale já tady nenapsala o třetím využití lahve....víš jak, kreativita ve vytváření vánoční atmosféry v Japonsku nutná!! ![]()

Garfie ![]()
skláňam svoj klobúk, madame
Janulik03 Oho, děkuji! Viděla jsem, že jsem v podstatě trend setter
jsou toho teď plné obchody....
Ale Japonci (naše hospodská parta) byli jinak velmi milí a dokonce nachystali našim dětem speciální vánoční dortíky...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.