Kokoska ja některejm i za babičku. ![]()
Stěžovací vlákno
Dcera má týden virózu, dutiny, bolí ji hlava,zaléhá ucho.A doktorka jí na kontrole řekne akorát ať vysadí nasivin (to už udělala sama),vezme si vitamín C a jde na procházku na sluníčko.Jako toto je co za léčení? Potřebuje se dát dohromady a chodit do školy (je ve třetím ročníku na střední),bude všechno horko těžko dohánět.Ten přístup mně úplně rozhodil.
Nemáte nějaký tip co na ty dutiny/rýmu splašit,co by mohlo zabrat?
Já si teda stěžuju, že spoustě z vás bych věkem mohla být za matku :(
tak to já taky, ale není to spíš důvod k radosti? Protože já sem chodím ráda a troufám si tvrdit, že "stíhám" ve smyslu názorového souznění. Kromě pár výjimek pochopitelně. Upřímně nějaká fóra lidí v mým věku by mě ubíjela ( jsou-li takové).
EDITH4B no, snad mě tady neukamenujete, ale mně na dutiny pomáhá kapat roztok vody s betadinou (jód). poměr náhodný, prostě pár kapek betadiny do trochy vody. ale je to můj vlastní "vynález", tak případně bacha :))
EDITH4B Sinupret ste skúšali?
EDITH4B sinupret a pastilky s islandským lišejníkem, to obvykle zachrání mně.
mitford sister letfenixa Evaeva děkuju za rady! Vyzkoušíme.Sinupret mně úplně vypadl ![]()
EDITH4B no, snad mě tady neukamenujete, ale mně na dutiny pomáhá kapat roztok vody s betadinou (jód). poměr náhodný, prostě pár kapek betadiny do trochy vody. ale je to můj vlastní "vynález", tak případně bacha :))
vodu s jodem do nosu před par lety synovi předepsala gruzijská pediatrička. On teda dutiny neměl, jen mu celkem brzy po zápalu plic potvrdili mycoplasmu. Myslím, že snad ani neměl nijak rýmu. ![]()
Luna všechno nejlepší..! Je to úlet, že vlastně učit nechceš a přitom (podle toho, co vím) jsi jedna z nejlepších učitelek, který znám. Kéž by ti, co tam spokojeně sedí, dělali ve třídách aspoň půlku tvých aktivit.. Učitelky jako ty jsem vždycky žrala s navijákem a pokud chodily zajímavě oblíkané (např. jako turecké uklízečky) tak měly ještě 100 bodů navíc..! ![]()
EDITH4B dutiny jsou strašný, trpívám na ně já i dcera a pokud to nevede ke zlepšení, tak si nechám napsat Pamykon, lokální ATB. Dle někoho k ničemu, ale u nás to vždycky vede k rychlému zlepšení. A pak ten Sinupret, ale ten nejlíp hned v začátku, trvá aspoň 3 dny než zabere..
Pavlena jo,pamykon pomáhá,ale to by musela mít paní doktorka chuť něco řešit a předepsat.Dcera tam byla sama,nemohla jsem to ovlivnit.
EDITH4B mne ted hodne pomohlo kdyz mi na zalehly ucho a rymu predepsali na ORL Clarinasu, jedna tableta mi na cely den to ucho dost odlehla. Plus prolejvani konvickou. Ale jinak s tim fakt nejde nic udelat, kdyz to neni bakterialni. Trapilo me to 14 dni, no. Ale ta Clarinasa pomohla teda fakt hodne, diky tomu sem se cejtila zas jako clovek.
Byla na ORL?
711990 Carinasa je zázrak!
EDITH4B tyjo, asi bych volala a vyžadovala.. Zveličila příznaky trochu. Znám to, tělo si samo poradí za 3 týdny až měsíc, s Pamykonem je za týden vyléčeno.
Pavlena zavolala jsem,nemusela ani zveličovat.A...Byla jsem seřvána
Ona paní doktorka ani neslyšela, že dcera mluví jako by měla místo nosu chobot.No nic.Pamykon odmítla napsat,prý na dutiny není
.Koupila jsem sinupret a budu doufat, že to brzy pomůže.A dostala jsem doporučení ať ji zaregistrujeme u praktické lékařky pro dospělé (osmnáct má dcera v květnu).Už se fakt těším až bude chodit k naší mudr,ta je moc fajn.Ale u pediatry budeme mít ještě tři a půl roku syna![]()
711990 Sweet Potato no jestli se to povleče,jdeme na ORL.
EDITH4B Jestli ji bolí dutiny a ucho, je to důvod jít tam rovnou. Ať jí je brzy líp!
Sweet Potato díky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články