Tady nejenze neni snih, ale ani zima - je takove sychravo, ale slunecno, vubec me to nebavi
Ja mam zimu rada...
Stěžovací vlákno
MP Marge Sychravo, ale slunečno?![]()
Sweet Potato No vis, asi teda ne sychravo, ale takovej ten svezi, hodne studenej vzduch?
Ja zapominam cesky, to je hruza!
MP Marge česky asi myslíš frišno ![]()
Potrefenáhusa Jo, to bude to správné slovo.![]()
MP Marge Možná to má někdo jinak, pro mne je sychravo sice zima, ale hlavně zataženo, pošmourno, vlhko.
(Můžu se zeptat, jak dlouho už jsi pryč?)
Pro mě je sychravo synonymum pro ani psa by nevyhnal.
V Norsku hlásím sníh, -5 a nádherné červánky. Ale teda jsem ve vnitrozemí.
S Jiná Realita soucítím a potlapkávám, tohle jsme měli loni celou zimu ![]()
Tak Betty sychravo bylo teď v neděli, počasí jak z Jany Eyrové, už jen splašit panu Rochesterovi koně
pošmourno, nevlídno, trochu mlha, vítr a zmrzlej déšť

Potrefenáhusa tak tohle je to pravé sychravo, to mě zebe jenom z té fotky ... ![]()
my

Potrefenáhusa to nebe! Ty mraky! Nádhera
Potrefenáhusa rufátko ![]()

U nás. Není tu vlákn , co vidíme z okna?
Severní čechy
Tak Betty no vidíš, není. Tak můžeš založit :) krásnej výhled..
Potrefenáhusa Jo, to bude to správné slovo.
MP Marge Možná to má někdo jinak, pro mne je sychravo sice zima, ale hlavně zataženo, pošmourno, vlhko.
(Můžu se zeptat, jak dlouho už jsi pryč?)
15 let
To slovo neznam, ale velice se mi libi, takze ho zarazuju do sveho slovniku ![]()
tak ja sa sťažujem na zimu a sneh, ale hlavne na ugg store a DPD. Dodnes mi neprišli tie uggy, od 26. 12. že prijali moju objednávku ani ťuk. Tak dnes, keď som prišla so zmrznutými nohami z vonku, píšem naštvaná na ich zákaznícke centrum, že teda kedy mi ráčia tie topánky poslať. A oni mi odpísali, že ich poslali hneď na druhý deň a link na sledovanie balíka na DPD. Takže tie topánky od 2. 1. trčia na depe 5 km odo mňa, pretože dodávateľ nenapísal moje telefónne číslo, a DPD to vyhodnotilo ako nedoručiteľné ![]()
Ja si nestezuju na pocasi, ale vcera jsem videla konecne Bohemian Rhapsody a fakt je marny, kolik umelcu uz nezije a zadni uzasni, novi, talentovani, extraordinary se nenarodili (nebo narodili a nemaj ten prostor, protoze komercni hudebni scena je momentalne dost desna)....
Film uzasnej, ja teda Queen muzu, videla jsem je predloni a super, samo teda s Lambertem. Washington Post to vystihl.... If you’re immune to this music, I don’t want to know you. If you’re immune to Malek, there’s no hope for you.
Jo a odlozim si tady relevantne teda origo Live Aid 1985
KOnec stiznosti.
0zero7 ona hlavně ta komerční hudební scéna, tak jak bývala dřív, už nějaký čas vůbec neexistuje... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.