trojan je dobrej režisér a dneska davaj v telce obcanskej průkaz
Dobrej režisér a taktéž producent. ![]()
No a Občanský průkaz... výbornej film, dost smutnej.
trojan je dobrej režisér a dneska davaj v telce obcanskej průkaz
Dobrej režisér a taktéž producent. ![]()
No a Občanský průkaz... výbornej film, dost smutnej.
Potrefenáhusa no ja nedavala jen trojana... Dohola jsem nedala priznavam
přátelé, situace začíná být vážná.
vrátila jsem se před chvílí z posledního prohazování. sníh už není kam házet. sněžit má celou noc a celé dopoledne. sněží tak, že když projel pluh, tak o 25 minut později jsem nenašla jeho stopu. za dvě hodiny napadne cca 6-7 cm sněhu, takže do rána do bude taková vrstva, že to už asi neprohodím.
už dnes nám vraceli dodávky s nákladem s tím, že do některých míst neprojedou. co teda bude zítra...
Jiná Realita haha, my jsme kousek od Božího Daru...A sněží a sněží. Za jeden den máme na autě půl metru sněhu. Ale zatím nám to nevadí!
Já akorát dnes spadla, protože mi muž podrazil nohy když padl on a dopadla jsem sice na něj, ale na hranu kovové věci v jeho kapse a mám fest naražené žebra... jsem zvědavá, jak se vyspím. Nedej bože si kýchnout...
Stezuju si na sebe, ze jsem hrozne lina, podstate jsem furt bud tady nebo cumim na televizi, lehnout si chodim v 9. Doma delam jen nejnutnejsi uklid a rychle vareni,strasna lenora tohleto!
Catherinne co byla kovová věc v kapse?
at je lip!
přátelé, situace začíná být vážná.
vrátila jsem se před chvílí z posledního prohazování. sníh už není kam házet. sněžit má celou noc a celé dopoledne. sněží tak, že když projel pluh, tak o 25 minut později jsem nenašla jeho stopu. za dvě hodiny napadne cca 6-7 cm sněhu, takže do rána do bude taková vrstva, že to už asi neprohodím.
už dnes nám vraceli dodávky s nákladem s tím, že do některých míst neprojedou. co teda bude zítra...
Ty jo, tolik sněhu... to je nespravedlivý. Tady v úrodném Polabí není nic, včera celej den pršelo, teď jakože sněží, ale hned to roztává. Tak sem můžete nějakej přivézt
Já vím, když je ho hodně, je to otravný, ale fakt závidím.
Potrefenáhusa nářaďový nůž. Festovní teda. Dík. Noc celkem ok. Heslo dne je nekýchat... ![]()
Catherinne au a jeste takovy pitomy predmet.. ja si predstavovala kovovou placatku..!
Potlapkavam!
Pavlena placatka by byla fajn....![]()
![]()
Mám cosi jako homeoffice a protože potřebuji dva počítače na stole, pracuji u maminky (u nás v minibytě není velký stůl). A maminka kouká na Sama doma... nějak mě ty empatické, láskyplné a všeobjímající hlasy vytáčí. Jdu ven :-)
moonlight Je to nespravedlivý, úrodné povltaví (v okolí mělníka) hlásí též sníh nula, respektive pár nesmělých vloček, které po dopadu hned tajou.
moonlight Je to nespravedlivý, úrodné povltaví (v okolí mělníka) hlásí též sníh nula, respektive pár nesmělých vloček, které po dopadu hned tajou.
No jo, Praha a Středočeský kraj, to bude asi všude stejný... Těším se o víkendu do Vrchlabí, snad si spravím trochu chuť.
andulka01 Taky jsem měla chvíli puštěné Sama doma a přesně, ty "ty empatické, láskyplné a všeobjímající hlasy" jsem taky po chvíli nedala. ![]()
bram Říp mírně pocukrován!
Jiná Realita ja te chapu,hrabat denne haldy snehu prestane bavit.....no jak pisu,sama sobe se divim,ze bych chtela,normalne snih nemusim.
Zarinya mně by to ani zas tak nevadilo, resp. nevadí mi to sklízet, jen kdyby sněžilo nějak rozumně, aby se to dalo stíhat odklízet.
ale ono je to sněhopád, obrovské množství, které nijak neodtává, není kam dávat, není kam házet, auta neprojedou, není kde parkovat - když si musíš nést ráno s sebou do práce lopatu, aby sis pro auto nejdřív vyrobila obdélník, kam vleze....nebo kolegu dnes vyhrabával z parkovacího místa ten bagr. za ním vznikl takový val, že by nepřejel, muselo se to dát pryč radlicí. naši řidiči si taky vozí lopatu, a než někde složí zboží, musí si proházet cestu k obchodu. a to musí udělat třeba u deseti prodejen, což je hrozné, chudáci :/
aby jinak nevznikla mýlka - jsem ráda, že sněží a vím, že sněhu je velmi třeba, člověk nenadělá nic. ale kdyby se nějak rozumně rozložil, bylo by to lepší :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.