Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 22:38

brrr Tak ten Cernobyl muze byt taky zajimavej a vyjde to asi levneji...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 22:40

0zero7 zkus vlákno Hudba   rádi si necháme rozšířit obzory

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 22:41

Garfie taky hlasuju pro Cernobyl! brrr 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 22:43
Reakce na bram:

0zero7 zkus vlákno Hudba   rádi si necháme rozšířit obzory

​no to si mi ale nemela rikat!!!!!!!  to ja rada 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 22:44

Garfie viktorka_od splavu Černobyl jsem zatím uhráli na to, že tam určitě osmileté děti nepouští. Ale slíbili jsme mu, že se zajedem podívat na Temelín.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 22:51

brrr v Temelíně je výborné infocentrum, 3D promítání štěpení jádra, částicová komora a interaktivní výstava. To by se mohlo dětem líbit. :)

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:02

bram Doufám v úspěch, dítko už má nastudovanou virtuální prohlídku Na druhou stranu, kdyby tušil, že relativně blízko Pitcairnu je atol Mururoa, kde se testovaly nucleární zbraně .... (No, to mu radši zatajím úplně.)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:03

Stezuji si na kasel a zaroven sbiram tipy na jeho premozeni. Mam kapky, ACC tabletky, uz si davam I olej na.prsa, prieznicuv zabal a ta potvora se porad drzi. Hlavne kaslu v noci a probudim pul domacnosti a pak poranu, je to takovej jak mix suchyho a vlhkyho kasle, drazdi to, ale zaroven je produktivni, boli me na prsou. K doktorovi se mi nechce. Edit: si pripadam jak na emiminu, ale tady je to samej dobrej tip, slivovice a tak, a ja uz jsem z toho.zoufala!

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:10

Karja kapky Levopront?

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:11

Karja Úplně stejný kašel jsem měla taky, ale brala jsem antibiotika. Zabírat to začalo až osmý den. Tcháni to chytili od nás, ATB neměli a kašel mají už třetí týden. Ještě doporučuji Vincentku.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:18

Pinot Noir Eee, vincentku mam. Noo tak to je pekny, mama byla taky nachlazena, a ma taky ATB, tak uz nevim, neslo z ni vytahnout, co ji je. Myslim, ze v nejakym nemocnym zatmeni vubec v ordinaci nevnimala, jen pritahla leky a hotovo. 

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:38

Karja Sirup Stodal. To je snad jediná věc, která mi na kašel trochu pomáhá (a pak bylinkový čaj, který míchá jedna malá lékárna v mém rodném maloměstě).

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:43

0zero7 Já viděla Queen naživo v Budapešti 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. ledna 2019 23:54

Karja podle mě je acc úplně nanic, aspoň zatím neznám nikoho, komu by nějak výrazněji pomáhal.

já na všechno nasadím kombinaci kapek grep, echinacea, eleuterokok, na prsa sádlo a přes to igelit (ale dá se to jen tak dvě noci max., pak to podráždí kůži), na noc si udělám nějaký hot drink (paralen, coldrex, to je jedno celkem), do pupku slivovicu  předtím nohy i ruce do vařící vody, obří huńaté ponožky (na nohy mi musí nutně být hodně teplo), do postele termofor, a vydržet aspoň dva dny ležet a tři noci tohle všechno dělat, a zatím to vždycky nějak víceméně pomohlo. z babských rad je prý ještě dobré inhalovat smažící se cibuli :D a proti kašli cibuli nastrouhat nebo jemně nasekat, zasypat cukrem a až pustí šťávu, tak tu šťávu konzumovat. a teta na všechno používá recept: dej do štamprle stoužek česneku, lehce rozrýpej, aby šířil puch, a intenzivně čichej silice, občas rozrušuj česnek, aby je produkoval. jestli to pomáhá, fakt netuším  ale za pokus zas nic nedáš.

kašle se zbavuje hrozně blbě, takže potlapkávám.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 10. ledna 2019 00:12

999 S Freddiem? Nerikej mi ani jako!!!!! Ja byla pred nekolika lety nemocna s listkem na Springsteena, tak to me dost nakrklo teda. To samo S james Brown. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 10. ledna 2019 07:10

0zero7 Jdu pozde, ale vlakno Hudba tu je a urcite tam posilej!  Potrebuju taky uz rozsirit obzor.

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 10. ledna 2019 07:28

brrr tak jsem si to rozklikla na wiki a musela jsem se smat - ta tecicka uprostred oceanu, nic vzdalenejsiho snad uz ani neni. A chci tam taky...

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 10. ledna 2019 07:43

Kokoska Súhlasím so Stodalom, je aj na suchý aj na vlhký kašeľ.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. ledna 2019 08:02

Jiná Realita Hele, tak presne na tebe jsem se chtela nejdriv obratit, ale v telefonu mi jde spatne zminovat, kdyz nemuzu primo kliknout na prispevek uzivatelky. Noop tu cibuli s medem znam, to nesnasim, nechce se mi do toho, ale zabira to....Tak je asi na case, kdyz nic, tak pujdu v utery k doktorovi, at mi da neco vostrejsiho. Jsem z toho uz nestastna, nachcipana tri tydny, mela jsem ted spoustu lakavejch nabidek vyjit ze sve socialni izolace a vsechno jsem musela odmitnout, to se stane zase az tak v lete....No tak hlavne ze jsem nemocna jen ja a ne mimino...;-))))

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 10. ledna 2019 08:21

Karja Hele já tě nechci strašit, zkus všechno, ale nepodceňuj to. My jsme echt zdravá rodina, ale skolilo to postupně všechny (jen já se zatím držím a klepu na dřevo). Můj můj skončil na atb, dva týdny a pořád není ready, nemluvě o tom, že se ukázalo, že má alergii na penicilin a podobné léky  takže se komplet osypal a vypadá jakoby měl lepru. Maminka už týden prakticky nemluví, kašle, včera jsem s ní absolvovala kolečko, rtg plic, srdce, podezření na zápal plic, naštěstí je v to pořádku, ale má herpes vir...no co ti mám povídat, raději to vlastně ani nečti!!!