Janulik03 aa super, diky!
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu prosim tě, jaks tuhle doporučovala nějaký to e-zahradnictví, jaký to bylo? Dík!
Potrefenáhusa havlis
viktorka_od splavu díky!
Janulik03 ukládám!
Janulik03 dík, to zní dobře.
viktorka_od splavu jehličnany by měly zimu vydržet, jen když není mráz, musej se i v zimě trochu zalít. I ty skalníky jsou snad odolný.
ja mam na tom ledovym vichru kanadskou jedli, smrky, klece, tis a vydrzi. Pres zimu nezalevam.
ice jen malinko a jen když nemrzne a přesto je suchý vzduch, radil mi to zahradník.
Kokoskajj verim ze se to ma, ale po peti letech se bojim neco menit :D
ice vždyť není proč, když je rostlinstvo v pohodě.
Na extenzivní střešní zahradě se pěstují sukulenty (rozchodníky, netřesky) v substrátu o výšce 2-5 cm. Na malém prostoru se dá taková zahrádka založit minimalisticky – geotextilie přibitá na dřevěném rámu, substrát, pár kamenů a rostliny z blízkého okolí. Netřesky se dají najít na hřbitovech, rozchodníky všude, kde je mállo vody a málo zeminy, třeba zarůstající chodníky, rumiště a skaly.
Na větším prostoru se vyplatí založit zahrádku jak se patří – geotextilie, odvodňovací panely nebo nopová folie, geotextilie, substrát a kytky.
Toto je moje minimalistická zahrádka ze zbytků. Má teď asi 8 roků a jediná údržba bylo její založení. Foceno dnes po několikadenních deštích. V době sucha nezalévám.

zmet balkonu a balkonku na rodinnem dome se zahradou.. to me vzdycky fascinuje. si rikam jak to ty lidi napadne:-)
Jo, kolem baráku zahrada... terasa... ale balkón musí bejt
V životě jsem na žádným neviděla nikoho sedět
leda tak větrat peřiny.
A toto je zelena strecha na garazi - 15-25 cm substratu (to je moc a taky se mi to vymstilo), stejne kytky, ale plevel buji a je to vecny boj. Cil byla zahradka jako ta predesla. Druhy obrazek je z roku 2016 - vypleto a v kvetu

Ginger Díky moc, já už si o tom i něco dohledala, hodně se mi to líbí. Asi bych se nepouštěla do nějaké větší akce zatím, ale na nějakém menším kousku to zkusím.
Zarinya No ten balkon je fakt divnej, jak je rozlehlej, vubec si neumim predstavit tam sedet s kavou:-D. A navic na ty ranni kavy nebudu mit par let cas;-)
Garfie zkouska na male plose je nejlepsi.
Karja ja zapomnela![]()
EDITH4B tak to bude asi jak tu nekdo psal, ze vase telefony se spolu “domlouvaji” docela drsny..
Jo, to jsem psala já. Fakt to podle mě mnohé situace vysvětluje ...
Ad žárovková girlanda -nemáte někdo tip na solární verzi? Viděle jasem teď ve Francii a bylo to boží.
MP Meri a melo to pěkný světlo? Mne ty solarni přijdou takový všechny hrozne zelený :-(
Potrefenáhusa Jo, bylo takovy nažloutlý, hezky prave ...jinak mi přijdou spíš do modra, to je fakt. mozna byly zabarveny ty zarovky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.