Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. května 2019 12:59

Tak Betty sem neobchazela dum kolem dokola.:-)

Ono by to stejne bylo k nicemu,protoze volny byl jen nas byt.Ale zas mi nikdo nedupe nad hlavou,to se taky pocita a za par let budu mit kdyspozici tak velkou zahradu,ze mi to jeste bude mrzet.

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 29. května 2019 13:20

Zarinya kamarádka má terasu ve zvýšeným přízemí, největší z domu (větší než ty nad ní) a stěžuje si, jak ji tam neustále padá z vyšších pater bordel, vajgly, prádlo...tak se můžeš utěšovat aspoň trochu 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. května 2019 13:27

Potrefenáhusa

a jeste jsou na blbou stranu...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 29. května 2019 14:43
Reakce na MP Meri:

Karja V tomhle případě jsem měla na mysli ty lidkský zvířátka ... Bydlela jsem v bytě bez balkonu jen jednou za život a je to zlo, největší zlo (pro mě). Nevykla jsem si a byl to hlavní důvod stěhování. DOufám, že se mi poštěstí a už nikdy to nezažiju. 

​Souhlasim, ja momentalne tady v DeKalbu balkon nemam, a ac se mi jinak byt libi, balkon mi fakt strasne chybi

Taky uz me napadlo poohlednout se jinde, ale drzi me tady (relativne) nizky najem a drevene podlahy - v najemnich bytech nizsi cenove kategorie jsou vetsinou hnusne koberce!

V Rockfordu jsem mela patio, to byla pohoda v lete rano s kafem

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 29. května 2019 15:59

Kokoska To netuším :-).

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 29. května 2019 16:58

Kolega si koupil nový sluchátka. O vhodnosti/láci/bezpečnosti nákupu jsme nevyžádaně vyslechli vše tři týdny dopředu, teď už třetí den posloucháme jak rychle se nabíjejí, vybíjejí, že našel jinde levnější/dražší/horší... Už fakt nemůžu

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 29. května 2019 18:23

Musim rict, ze u vetsiny rd balkon taky nechapu. Proc chodit na balkon, kdyz muzu jit na zahradu? My jsme meli na starsim zakoupenem dome balkony dva, jeden do ulice, ten jsme zrusili a zvetsili o to obyvak a druhy do zahrady, ktery pouzivame na vetrani a obcas se tam sluni pes, to je vse. Oproti tomu v byte je balkon moc prijemny.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 29. května 2019 18:37

baltik tak já třeba mám hodně permakulturní a vzrostlou zahradu, takže se na něm plánuji trochu opalovat , protože na zahradě to vypadá, že po příchodu z práce na ní už bude všude stín

Offline Andromeda70
53 příspěvků moje polička 29. května 2019 19:25

Máme balkón po celé délce jižní fasády baráku (dlouhý 20 metrů ). Tato, pro někoho nesmyslná konstrukce, plní 2 základní funkce:

1. Slouží jako obslužná lávka při mytí oken v patře (otvíravé jsou pouze balkónové dveře, které mohou sloužit i jako ventilačka, okna mají pevné zasklení). Na balkón se dá vstoupit z každé místnosti (dětské pokoje a ložnice, včetně koupelny Garfie ). Občas tam vyhodím provětrat peřiny.

2. Hlavně ale, jeho vyložení je navrženo tak, aby v létě nedopadaly do místností sluneční paprsky. Ve spodním patře tudíž nemusí být klimatizace a i tak je zde celé léto velmi příjemně. na podzim a v zimě slunce klesá, takže pokud svítí, okna barák krásně vytápí.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 29. května 2019 20:42

Mutziputzi Tak k těm tvejm romantickejm představám o balkoně/ terase. Bydlela jsem v krásném bytě s velkou terasou na Vyšehradě. Stěhovali jsme se v prosinci a z terasy byli úplně urvaný. Hned v březnu jsem nakoupila nábytek, vzrostlé stromy v květináči cz a spoustu dalších věcí. V květnu začalo léto a s ním peklo. Na terase se vůbec nedalo existovat, se skleničkou vína jsem tam mohla vylézt v půl desátý večer. Fakt výheň, nešlo to řešit, navíc přilehlé dvě místnosti měly prosklené stěny, takźe uvnitř bylo padesát stupňů. Jediné, na co jsem ji využila bylo, že jsem na ní občas spala. Takže jsme tam vydrželi přesně dvě léta a odstěhovali se.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 29. května 2019 23:34

Zemrel Jiri Stransky. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 30. května 2019 08:33

Emerald výjimečný člověk,ráda jsem četla jeho knihy..

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 30. května 2019 12:55

Tak jsem ty nove Mayari poslala zpet. 37 velikost u kozenych je pred prsty o cm vetsi nez v tech hadich birkoflor. 

Offline tv
4208 příspěvků moje polička 30. května 2019 14:06

Od vcerejska pobrekavam, protoze jsem zjistila, ze se do trech mesicu musim prestehovat, neb majitel chce byt prodat. Tady je s bytama hrozny problem, jak nemate nekoho znameho, je to blby. Nebo spis bych to financne neutahla, aktualne je v nabidce bytu sest. Ja zname s bytama samozrejme mam, ale vsichni tam maji najemniky.

Jeste vecer jsem narazila na inzerat na mistnich strankach. Idealni poloha kvuli skolce a praci, cena prijatelna. Volam od rana, podarilo se mi navazat kontakt az ted. A na druhe strane reditelka ze skolky, kam chodi muj syn. Myslela jsem, ze nemam sanci, ale pristi tyden pujdu na prohlidku. Tak snad! Drzte mi palce. No a vlastne si stezuju, ze jsem mela pocit, ze mam zase domov a zase se musim stehovat. Bydlii se nam tady fakt dobre, fajn sousedi,  kousek do parku, 30 metru od reky..ach jo.

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 30. května 2019 14:22

tv drzim palce nech to vyjde. 

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 30. května 2019 14:31
Reakce na andulka01:

Kolega si koupil nový sluchátka. O vhodnosti/láci/bezpečnosti nákupu jsme nevyžádaně vyslechli vše tři týdny dopředu, teď už třetí den posloucháme jak rychle se nabíjejí, vybíjejí, že našel jinde levnější/dražší/horší... Už fakt nemůžu

​Jestli to prokládá otázkou “Co ty si o tom myslíš?”, pracuješ s mým sousedem. Soucítím.

Offline tv
4208 příspěvků moje polička 30. května 2019 14:36

Janulik03 dekuju. Moc by mi pomohlo, kdybych to vyresila uz ted.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 30. května 2019 14:39

tv drzim palce moc!

Offline tv
4208 příspěvků moje polička 30. května 2019 14:44

viktorka_od splavu Uvidim pristi tyden, napisu.

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 30. května 2019 14:46

tv bude to dobre