Pinot Noir ja nechci syčkovat, ale alkohol spánek, hlavně jeho přirozený rytmus, spíš nabourává. Někomu je je to jedno, ale kdo má sklony k nespavosti, tomu to opravdu nepomůže.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir To se mi zdá zbytečně drastické!
Ale jo, učení na noc pomáhá....
Pinot Noir Mně právě to učení hrozně nabudí! Divný co:-D Jakože mozek začne zase pracovat:-D. Internety mi naopak nevadily, ale ted jsem to nějak sama pokazila, že jsem to hrozně přetahovala i přes unavu. Tak musim na sobě zapracovat na těch večerech!
Lilly_Ku Rána bych řekla, že mám dobrá, jak vodim děti do školky, tak to je fakt šupšup ráno a pak hned ven, ty večery no!
achjo....
ale jsem nesmirne stastna,ze tim vlakem jel muz v pondeli a ne vcera.
To misto je nejaky proklety tam uz se stalo strasne tragickych nehod a vzdy pri tom zemre hodne lidi.![]()
Karja mne se hodne vylepsilo spani kdyz jsem zacala chodit proste tehdy, kdyz se mi chce... jak vecer zacnu zivat tak tak do pul hodky zalehnout
ted si teda akorat muzu postezovat jak se mi v noci uplne vratily vzpominky na to (ne)spani s ditetem, co se v noci furt mlelo a kopalo, tak dospelej to umi taky, presne kdyz se to nehodi a potrebovala jsem brzy vstavat![]()
Zarinya no uff teda.
Karja mně hrozně pomohla hedvábná maska na spaní (pár dní jsem si zvykala), Benu má fajn - zn. Misha
Karja mně hrozně pomohla hedvábná maska na spaní (pár dní jsem si zvykala), Benu má fajn - zn. Misha
Taky jsem si hedvábnou maski nedávno pořídila a jsem spokojená. Akorát jsem si měla koupit černou. Mám starorůžovou a tak dobře nezatmí.
Zarinya to je strašně neštěstí!
Pinot Noir Dobrým červeným nikdy nepohrdnu, ale spánku alkohol opravdu nepomáhá.
Mně teda nepomáhal ani ten melatonin.
Zarinya Ježiš!
notna je![]()
mne se udelalo uplne spatne po tom co mi to muz rekl a pak to videla na seznamu.Ani jsem nemela silu si precist cely clanek.
Tim mistem nekdy jezdime k mori,je tam jen divoka priroda,rokliny,reka a pres tu vede most ke kostelu.Hodne slavnemu,ale pro me je to misto fakt proklete.Nez byla nad tim dalnice havaroval tam bus se studentama,vsichni mrtvi.![]()
My tam tedy kazdy rok jdeme zapalit svicku,do kostela,ted nevim uz se mi tam ani nechce.
Zarinya Je to hrozný. ![]()
Sweet Potato já zatím naštěstí se spánkem nijak pomáhat nepotřebuji. Dlouhodoběji jsem nespavostí trpěla jen v těhotenství. To byly ty noci nekonečné.
notna jj, černá je určitě lepší
Zarinya Hrozné ![]()
Jak se tady probíralo vyhoření, tak u jednoho blízkého známého se vyhoření projevilo právě dlouhodobou poruchou spánku. Resp. porucha spánku byl ten impuls k řešení, jinak by se ten člověk v tom plácal dál. Výsledek byl skoro rok neschopenka, antidepresiva a nakonec změna práce, což pomohlo moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje