Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. července 2019 23:07

continuityděkuji za recenzi :) mě překvapilo už to, že ohledně sjednání přijedou oni za mnou, ne já za nimi.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 08. července 2019 23:13

Jiná Realita fakt za mne parada. Navic mas k tomu dve karty, na vyber ze trech pojisteni.

Uvidis, jestli ti pujde zrusit ten CS ucet bez hypoteky, v KB to neslo. Ale pokud mas hypo sjednanou tusim  po prosinci 2016 nebo pozdejsi refix, tak by mela jit refinancovat za nejake normalni ( administrativni) poplatky. Je ted nove narizeni CNB, nevim odkdy to plati, banky to porad analyzuji, taky se na to poptej. 

Ale podivej se jakou mas urokovou sazbu, muzes tam nechat jenom tu hypo a bezny ucet za nula cela nic, nemusi byt vsechno v jedne bance, nebyva to vzdy to nejvyhodnejsi). 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. července 2019 23:24

continuity já jsme rozhodnutá tam zatím nechat účet s hypotékou. hypotéka je stará jak praha, má přesně těch 13 let :) ale "prázdný" - jinak všechny platby a všechny peníze převést pryč. prostě tam bude chodit jen měsíční splátka a zdar. druhý účet si zruším celý.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 08. července 2019 23:34

Jiná Realita taky jsem to.tak mala.

Ty jsi teda vernej klient. Ja jsem v CR 12 let a hlavni ucet mam uz 4. v poradi, celkem mam vyzkousenych 6 bank + jedna na hypo. U firemnich to asi tak jednoduchy neni, u me se to tak vyvinulo

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. července 2019 23:37

continuity 

Teda info o přechodu od ověřovacích sms obecně mě dost děsí..... Jinak fakt si nemyslím, že by u bank typu Airbank anebo fio či m-bank byli jen lidé, co v podstatě nic nepotřebují..... Alespoň ne v mé generaci.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. července 2019 23:46

continuity ad věrný klient. Jeden z účtů mám u KB už asi 20let. A nezměnila jsem ho jen z čisté lenosti, ale zas mi tam akorát chodí peníze.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. července 2019 23:54

continuity já nejsem věrná, já jsem líná a konzervativní :)

nerada změny. proto jsem na spořku tak naštvaná, že mě k tomu donutila :)

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 09. července 2019 06:18

Jiná Realita ja mam csob premium a jsem spokojena, ale je to jen soukromy ucet, nic specialniho nepotrebuje 

jejich internetove bankovnictvi mi prijde ok

a osobni bankerka si se mnou jednou rocne sjedna schuzka, kde vscehno projdeme, poradi, rovnou vsechno zada

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. července 2019 08:12

Tak ČS se s Georgem IMO nefokusuje na korporátní klientelu, pro firemní účty má jinou platformu, to k těm hromadnejm příkazům a formátům výpisů, případně furt funguje Multicash pokud vim. 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 09. července 2019 08:57

Já mám účet přes 10 let u mBank, na pobočce jsem byla 2* (když jsem si zakládala účet a když jsem chtěla účet na IČO), ostatní přes net. Teď spravuji v rodině i účet u AirBank - naprostá spokojenost, od založení všechno přes internet, peníze vkládám přes bankomaty a co mě na nich fascinuje je ceník na jednu A4. Ale je fakt, že jsem nenáročný klient a stačí mi el. bankovnictví na PC (na telefonu NECHCI - jsem konzerva) a karta.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. července 2019 09:01

Liesel V čem je banking přes telefon kontra s konzervativností?

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 09. července 2019 09:52

Mutziputzi Asi v ničem, jen nechci další aplikace do telefonu.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 09. července 2019 13:12

Já mívala e banku, to bylo snad od roku 1991. Jedna pobočka na Václaváku, všechno z domova, což bylo v devadesátých letech něco. Oni pak přesli pod RB, jsem tam pořád, nijak mě neštvou. A ČS jsem měla kvůli školce, protože se jinak nedala platit :-). 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 09. července 2019 13:15

999 No, ja mela KB kvuli erasmu, protoze jinam nechodilo stipendium (jsem uz chtela napsat dotace) a prislo mi to uplne zcestny si to kvuli tomu zakladat a vida, tak ojedinely to neni;-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. července 2019 13:20

Karja Jo, tenhle ucet jsem mela taky. K tomu jsem tam mela nejaky pojisteni proti kradezi zavazadel nebo neco takovyho, asi 300 rocne to bylo. Po erasmu jsem ho nekolik let po sobe zapomnela zrusit, tak mi vzdycky v lednu prisel vyhruznej email ohledne vymahani pohledavek, pac jsem byla v minusu. Poprve me to dost vydesilo

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 09. července 2019 15:40

Spořitelna mě aktuálně naštvala tím, že mi v rámci automatické obnovy platební karty poslali typ Mastercard místo původni  VISA. Jako od MC už mám tři, od VISA nyní žádnou  a nějak nedokážou pochopit, ze se mi to nelíbí, takže to bude asi taky poslední kapka

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 09. července 2019 16:58

Kammila :,D:-DTo je tak debilni az je to normalne legracni, jakoze to snad neni pravda.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 10. července 2019 07:00

Mutziputzi pro s.r.o. zatím George nemají, ale jen proto, že právě ještě nevychytali všechny mouchy. Aspoň tak mi to bylo řečeno. Fyzickou soukromou osobu už převedli, to je to moje důchodové spoření. Fyzickou - podnikatele zatím nechali na servisu 24, protože tam máme i to sro, tak to nějak jde pod jedním přihlášením pro obě firmy. 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 10. července 2019 07:11

Včera večer jsme se vrátili z dovolené, v sobotu jedu na další, na kterou jsem se fakt těšila, a teď se mi nikam nechce. Doufám, že mě pámbu nepotrestá  nějakým malérem.  

A v noci mě brutálně požral komár.  Samozřejmě, když se rozsvítí, komár není,  jen se zhasne, bzzzzz... jsem kvůli tomu vzhůru od půl šestý a to jsem se chtěla pořádně vyspat.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 10. července 2019 08:35

Kokoska já ti rozumím...mám to stejně...moc se těším,ze někam pojedu,pak se to přiblíží a mám začít balit a mě se brutálně nechce...jsem rozcapená a stará a líná a taky si vzdycky říkám,aby nenásledoval trest za to rouhání...