Ne že bych vás tady chtěla nakazit... ale včera v těch třiceti stupních jsem se připlazila domů s horečkou a příšernou rýmou
V noci jsem propotila tři košile a teď, co se ochladilo, se mnou zas pro změnu střídavě lomcuje zimnice ![]()
Stěžovací vlákno
Maureen mne tohle prednekolikamesicni nabizeni nebavi....strasne moc.Vanoce v zari,na vanoce velikonoce,v unoru plavky,v srpnu kozichy....fakt ne,bez ohledu jaky mam rada pocasi.
barbucha brzy se uzdrav.![]()
Nejlepší je, když si člověk pustí nějaké meditační video, propadá se u něj do stavu naprostého uvolnění a pak naprosto nečekaně uprostřed videa na něj bafne alzák nebo jiný kretén z reklamy a člověk se tak lekne, že se mu během zlomku sekundy zvedne tepová frekvence snad o 100 % stejně jako jeho tlak. Do pr...e, který idiot může nacpat reklamu do meditačního videa?
Veškerý efekt je v ha...u!
Dalia
to je fakt des!
Díky, to bych fakt ráda!
Hele ale s tím nabízením zboží předčasně... je to fakt, ale hlavně nesmíš sama nic shánět. Jako já loni, v lednu plavky - naprosto nemožná mise! ![]()
barbucha no,ale zkus si koupit plavky v srpnu....
leda kozich....
To jo. Myslím, že jsem už někde viděla i kabáty... v tomhle vedru
Dyk si to člověk nemůže ani zkusit - teda mě by to určitě zabilo.
Ja to kašlem, tak už aj my sme mali mole...
....a našli sme ich v šuflíku s príbormi, dokázali si urobiť hniezdo poza tú vložku na príbory ![]()
Zarinya
To jo. Myslím, že jsem už někde viděla i kabáty... v tomhle vedru
Dyk si to člověk nemůže ani zkusit - teda mě by to určitě zabilo.
ja prave vcera potkala toto ![]()

Prokristapána ![]()
Za 14 jdeme na svatbu a ja zjistila,ze se nevejdu do satu....a sla sem upect kolac....![]()
![]()
Do velke vestavene skrine co mame vedle vstupnich dveri vlezla mys, prolezla kde co, vsude bobky, dokonce pravdepodobne vylezla po vecech nad bundy a kabaty, vsude v kapucich taktez bobky, stravila jsem uklidem a deratizaci dobre 4 hodiny, kdy mi dite prubezne kazilo vse na co sahlo. A kdyz jsem to vse narvala do pracky (co slo, pak mam hromadku do cistirny) tak jsem zjistila ze pracka nezdime (je pomerne nova). Dnesek patri mezi dny, kdy mam chut to tady podpalit a odjet do pryc...
Myš
...další level po molech. Už chybí jen Mamba zelená...
Jo, mohla bych si postěžovat na komáry!
Už mám štípanec na levé tváři, pravém kotníku a furt tu nějaký malý hajzlík bzučí!
já mám ode dneška myše ve stropě, tralala...a zítra odjíždím....co asi najdu, až přijedu? ![]()
jestli se nechytne do rána, tak to tu asi podpálím preventivně.
Nevim kam to dat, ale Bara Rektorova vcera zemrela...
711990 Achjo, mladí lidi by neměli umírat ![]()
711990 u nas se rika: dobrá baba. je mi to moc lito![]()
711990 Ted mi to rikal manzel. Drzela se... Je mi ted hrozne lito jejich deti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.