Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 20:30
Reakce na MP Marge:

​Hele, NAS barak nehorel, tak je to jeste porad dobry

Nejaké pokojnejšie miesta nie sú v dosahu, alebo v možnostiach? Mňa by v tomto švihlo. Minimálne doma by som chcela mať kľud.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 20:54

slniecko Tak ono kdyz za sebou zavru dvere od bytu, tak nemam problem - parkoviste, kde se prodavaji drogy, je na druhe strane budovy

Ale uz jsme s pritelem nasli takove male mestecko, pul hodiny autem na zapad, ktere vypada velmi idylicky a je pry tam vsude levny najem. Navic je PRESNE mezi mesty DeKalb, Rockford, Dixon a Oregon, kam se vsude da v pohode do te pulhodinky dojet. To by znamenalo, ze praci bych mohla mit v kteremkoliv z techto mest, a bydleni bych si uzivala na tichem, poklidnem malomeste. Pry se tam opravdu nic spatneho nedeje. 

Tak to musime prozkoumat.

Mne to fakt hrozne tahne zpatky do (vychodniho) Rockfordu, ale bojime se tam tak brzy vratit kvuli pritelove rodine. Od te je totiz nejlepsi drzet se dal...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:00

jitřenka aha, jsem si ani nevsimla. tak dik, ze mi prejes. ja prave muzu mladiky, stariky i vrstevniky, tak mozna kdyz to bude potreba, zalovim i v tvych vodach. to asi moc nevyrovname

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:08

MP Marge ještě aby do tebe začal tatínek kérovat, ať se přestěhuješ :-)

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:31

nolita 

kohokoli na světě, koho mám ráda a na kom mi záleží, bych se ptala, jestli by nebylo lepší se poohlídnout po klidnějším místě... to nemá s kérováním, jak význam toho slovo chápu, nic společnýho snad.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:41
Reakce na ice:

A zatim jsem nepotkala rodice, ktery z toho slintali blahem. At uz to byla rodina mladsiho kluka nebo starsi zeny.

​ani já bych neskákala blahem, kdyby syn (čerstvě 19) přivedl čtyřicítku. Byla bych prostě silně v rozpacích. A dokonce se přiznám, že kdybych měla dceru ve stejném věku a ta přivedla čtyřicátníka, byla bych v rozpacích o něco míň. Takovej liberál jsem. 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:47

domenica to si myslis hlavne proto, ze dcera je jenom teoreticka.

Ja jsem o tom premyslela vcera a kdybych ja mela kluky, tak mi starsi partnerka vadi pocitove mene. 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:53

Jinak rozvedenej kamarad s ditetem si ted nabrknul o 15 let mladsi holku. Tak tady jsem liberal dokonalej: at si delaji, co chteji, jsou oba dospeli. Dokonce s nima jedeme na dovolenou.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:56
Reakce na continuity:

domenica to si myslis hlavne proto, ze dcera je jenom teoreticka.

Nemůžu to vyloučit, ale nemyslím, že bych to viděla jinak.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 21:58
Reakce na continuity:

Jinak rozvedenej kamarad s ditetem si ted nabrknul o 15 let mladsi holku. Tak tady jsem liberal dokonalej: at si delaji, co chteji, jsou oba dospeli. Dokonce s nima jedeme na dovolenou.

​Pokud holce není 16, tak cajk.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:10

domenica omg... klídek, to byl vtip... 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:14

Uz nekolik dni mi.nejde ten pitomej george na mobilu! Zatim postupuju sve financni zavazky k uhrade priteli, ale nemusi zas videt vsechno, co kupuju, a vubec, co to je za sluzbu toto! 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:17
Reakce na MP Marge:

slniecko Tak ono kdyz za sebou zavru dvere od bytu, tak nemam problem - parkoviste, kde se prodavaji drogy, je na druhe strane budovy

​Tak potom je všetko v poriadku

Držím palce s tým sťahovaním.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:18

nolita 

tak samozřejmě, nadsázka, vždycky záleží na tom konkrétním aktérovi, každém z obou, nejde jenom o ten věk... ale prostě, příznávám , že ten rozdíl tam vnímám. Názor podložený i nějakou tou zkušeností.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:23

domenica ne nadsázka, joke... možná jsi ho nepochopila, možná byl blbý, ale netřeba za tím hledat nic jiného a vysvětlovat :-)

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:26

nolita 

Možná tebou nepochopeno? Nevadí. Nadsázkou byla myšlena moje reakce na příspěvek continuity.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:29

domenica tak to spíš špatné označení nicku :-) (svůj vtip chápu:))

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:32

nolita 

Ne. :-)

(to už tak bývá, že své vtipy chápeme... nejlíp)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:35

domenica ok, vyhrálas :-), označit mě a reagovat na příspěvek někoho jiného - to bych nedala a klidně to přiznám...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:39
Reakce na nolita:

domenica ok, vyhrálas :-), označit mě a reagovat na příspěvek někoho jiného - to bych nedala a klidně to přiznám...

​Nevyhrála, nesoutěžím, omg  

Označila jsem tě a reagovala na tebe. Za další výklady téhle situace neručím.