![]()
Nejaké pokojnejšie miesta nie sú v dosahu, alebo v možnostiach? Mňa by v tomto švihlo. Minimálne doma by som chcela mať kľud.
![]()
Nejaké pokojnejšie miesta nie sú v dosahu, alebo v možnostiach? Mňa by v tomto švihlo. Minimálne doma by som chcela mať kľud.
slniecko Tak ono kdyz za sebou zavru dvere od bytu, tak nemam problem - parkoviste, kde se prodavaji drogy, je na druhe strane budovy ![]()
Ale uz jsme s pritelem nasli takove male mestecko, pul hodiny autem na zapad, ktere vypada velmi idylicky a je pry tam vsude levny najem. Navic je PRESNE mezi mesty DeKalb, Rockford, Dixon a Oregon, kam se vsude da v pohode do te pulhodinky dojet. To by znamenalo, ze praci bych mohla mit v kteremkoliv z techto mest, a bydleni bych si uzivala na tichem, poklidnem malomeste. Pry se tam opravdu nic spatneho nedeje.
Tak to musime prozkoumat.
Mne to fakt hrozne tahne zpatky do (vychodniho) Rockfordu, ale bojime se tam tak brzy vratit kvuli pritelove rodine. Od te je totiz nejlepsi drzet se dal...
jitřenka aha, jsem si ani nevsimla. tak dik, ze mi prejes. ja prave muzu mladiky, stariky i vrstevniky, tak mozna kdyz to bude potreba, zalovim i v tvych vodach. to asi moc nevyrovname ![]()
MP Marge ještě aby do tebe začal tatínek kérovat, ať se přestěhuješ :-)
kohokoli na světě, koho mám ráda a na kom mi záleží, bych se ptala, jestli by nebylo lepší se poohlídnout po klidnějším místě... to nemá s kérováním, jak význam toho slovo chápu, nic společnýho snad.
A zatim jsem nepotkala rodice, ktery z toho slintali blahem. At uz to byla rodina mladsiho kluka nebo starsi zeny.
ani já bych neskákala blahem, kdyby syn (čerstvě 19) přivedl čtyřicítku. Byla bych prostě silně v rozpacích. A dokonce se přiznám, že kdybych měla dceru ve stejném věku a ta přivedla čtyřicátníka, byla bych v rozpacích o něco míň. Takovej liberál jsem. ![]()
domenica to si myslis hlavne proto, ze dcera je jenom teoreticka. ![]()
Ja jsem o tom premyslela vcera a kdybych ja mela kluky, tak mi starsi partnerka vadi pocitove mene.
Jinak rozvedenej kamarad s ditetem si ted nabrknul o 15 let mladsi holku. Tak tady jsem liberal dokonalej: at si delaji, co chteji, jsou oba dospeli. Dokonce s nima jedeme na dovolenou. ![]()
domenica to si myslis hlavne proto, ze dcera je jenom teoreticka.
Nemůžu to vyloučit, ale nemyslím, že bych to viděla jinak.
Jinak rozvedenej kamarad s ditetem si ted nabrknul o 15 let mladsi holku. Tak tady jsem liberal dokonalej: at si delaji, co chteji, jsou oba dospeli. Dokonce s nima jedeme na dovolenou.
Pokud holce není 16, tak cajk. ![]()
domenica omg... klídek, to byl vtip...
Uz nekolik dni mi.nejde ten pitomej george na mobilu! Zatim postupuju sve financni zavazky k uhrade priteli, ale nemusi zas videt vsechno, co kupuju, a vubec, co to je za sluzbu toto!
slniecko Tak ono kdyz za sebou zavru dvere od bytu, tak nemam problem - parkoviste, kde se prodavaji drogy, je na druhe strane budovy
Tak potom je všetko v poriadku ![]()
Držím palce s tým sťahovaním.
tak samozřejmě, nadsázka, vždycky záleží na tom konkrétním aktérovi, každém z obou, nejde jenom o ten věk... ale prostě, příznávám , že ten rozdíl tam vnímám. Názor podložený i nějakou tou zkušeností.
domenica ne nadsázka, joke... možná jsi ho nepochopila, možná byl blbý, ale netřeba za tím hledat nic jiného a vysvětlovat :-)
Možná tebou nepochopeno? Nevadí. Nadsázkou byla myšlena moje reakce na příspěvek continuity. ![]()
domenica tak to spíš špatné označení nicku :-) (svůj vtip chápu:))
domenica ok, vyhrálas :-), označit mě a reagovat na příspěvek někoho jiného - to bych nedala a klidně to přiznám...
domenica ok, vyhrálas :-), označit mě a reagovat na příspěvek někoho jiného - to bych nedala a klidně to přiznám...
Nevyhrála, nesoutěžím, omg
Označila jsem tě a reagovala na tebe. Za další výklady téhle situace neručím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.