Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 08:09
Reakce na MP Marge:

​Hele, ale ja jsem si uvedomila, ze vlastne kecam

Loni jsem s pritelem kvuli jeho nemoci prozila jedno z nejstresovejsich obdobi sveho zivota. A i presto, ze to jednu dobu vypadalo tak blede, ze i dve moje nejblizsi kamaradky, ktere mi byly nejvetsi oporou, zacaly mit pochybnosti, jsem to nevzdala - na to jsem to mela moc rada, a hlavne mi pripadalo nefer nekoho opustit za neco, za co nemuze. No, ustali jsme to, a jsem za to rada 

​To je pěknýa já ti tedy taky rozumím 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 09:43

Mirka 

Díky za laskavou nabídku, ale při mým štěstí by se ten trám prolomil a akorát mě vošklivě potlouk

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 10:07

barbucha Připomínáš mi paní, kterou jsem za studií potkala v hospodě a ta mi vyprávěla, jak se pokoušela několikrát ubezdušit. Mj. měla problém s absencí trámů v paneláku, hmoždinka se jí z panelové zdi vytrhla, po lécích se za tři dny vzbudila. Nevěděla jsem, jestli se můžu chechtal rovnou jí do očí, ale historky to byly nezapomenutelné a pro cizího velmi vtipné.  

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 10:09

Mirka 

Já ji naprosto chápu!

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 10:52

barbucha - přeju ti i @krehutce kupu mladíků, ať máte z čeho vybírat. Já jsem přející.

Mě se drží a jsem na ty starší, tak to aspoň vyrovnáme.  A třeba vás jednou doženu.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 13:32
Reakce na Magráta:

​To je pěknýa já ti tedy taky rozumím 

​Dekuju

A jinak teda, ja vim, ze mi tady rozumelo povice uzivatelek, co se tyka meho vztahu, coz velmi ocenuji - ale mam nejakej problem s vyjadrovanim asi, uz se mi tady stalo mockrat, ze jsem neco napsala a vyznelo to uplne jinak (rozhodne to bylo jinak pochopeno), no ale Nolita se nikdy nenecha zmast a vzdycky vi, co tim chtel basnik rict

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 13:43

A stezuju si na DeKalb. Jeden z duvodu, proc jsme se sem prestehovali, bylo to, ze je mnohem bezpecnejsi nez zapadni Rockford, odkud pochazi pritel. Ale uz jen to, co se deje v baraku naproti (stejny majitel), tomu nijak nenasvedcuje

Pred nekolika tydny tam kamaradce vykradli byt. Sice na noc zamkla, ale zapomnela zasunout bezpecnostni retez. V noci nekdo vylomil zamek a vybrakoval kuchyni i obyvak (odnesl i jidlo z lednicky ), zatimco ona spala.

Pak jsme si vsimli, ze se kolem baraku nejak moc pohybuje policie. Vyslo najevo, ze tam nasli mrtvou mladou holku. Pry se predavkovala.

No a nakonec nekdo ten barak zapalil. Vyhorelo cele druhe patro. Komise zjistila, ze barak byl v takovem stavu, ze se v nem neda bydlet. Mesto naridilo vyklidit a uzavrit. Kamoska bydli v hotelu a delnici ted chodi kolem baraku a zatloukaji okna prkny.

To jsem v tom Rockfordu mohla rovnou zustat

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 15:27

viktorka_od splavu uf, skoré uzdravenie!!!

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 15:29
Reakce na barbucha:

​V pohodě, doktůrci píšou prášky ochotně! Pokud rozeznám laxativum vod hypnotik, jsem v cajku!

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 15:30

MP Marge počuj, aby ste nakoniec nezostali ako podozriví, keď si to nosíte takto so sebou

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 16:33

slniecko děkuju

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 17:36

MP Marge - hele napsala jsi  trochu emotivní vyjádření po de mě, ale já ti vztah přeju a chápu, já si spíš dobírala @Krehutku, s tebou to nemělo nic společného.  

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:03

MP Marge Zis to jsou storky, prestehuje se za mnou prosimte!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:03

jitřenka Ja jsem te nijak nezminovala

O cem mluvis?

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:04
Reakce na 0zero7:

MP Marge Zis to jsou storky, prestehuje se za mnou prosimte!

​Hele, NAS barak nehorel, tak je to jeste porad dobry

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:14

MP Marge o ničem, nech být, nemám den, erupce na slunci, vztáhla jsem si něco na sebe .

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:20

MP Marge No ono stačí, že jsi hořela ty... (ale to asi s místem bydliště nemá nic společného). Ale na zloděje máte zdatného hládače, ne?

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:37

Samantha Ano, toho nejzdatnejsiho

Horela jsem jeste v Rockfordu, z toho DeKalb fakt vinit nemuzu! Ale nelibi se nam tady tak, jak jsme doufali, a po Rockfordu se nam fakt styska... Tak pristi rok uvidime!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:41

Samantha Hele, jak zdatny hlidac hlida! To je, panecku, pracovni nasazeni

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 19:52

MP Marge Teda tam to žije. A potlapkávám, není o co stát.