Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:53
Reakce na nolita:

MP Marge ještě aby do tebe začal tatínek kérovat, ať se přestěhuješ :-)

​To si pis, ze by zacal!!! Proto taky detaily ze zivota v DeKalbu casto vynechavam

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:56
Reakce na domenica:

nolita 

kohokoli na světě, koho mám ráda a na kom mi záleží, bych se ptala, jestli by nebylo lepší se poohlídnout po klidnějším místě... to nemá s kérováním, jak význam toho slovo chápu, nic společnýho snad.

​Ja mam pocit, ze to byl z Nolitiny strany proste vtip? 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:57

Jo, aha, jdu s krizkem po funuse... 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:58
Reakce na MP Marge:

​Ja mam pocit, ze to byl z Nolitiny strany proste vtip? 

​jasně, však jsem to i psala... ale už to asi necháme spát :-)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 22:58

nolita Prosim, ja jsem na sebe hrda, ze jsem to pochopila

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 00:59
Reakce na nolita:

​jasně, však jsem to i psala... ale už to asi necháme spát :-)

možná bývalo lepší reagovat na konkrétní příspěvek, když jsem jich napsala během chvíle víc pod sebou, přičemž ta tvoje reakce by se mohla spolehlivě vztahovat na kterýkoli z nich (a teprve díky citaci MP marge vím, na který jsi vlastně reagovala). Já měla za to, že reaguješ na ten poslední. Tomu taky odpovídala moje reakce, atd...  Nedorozumění, trochu legrační. Jo, necháme to spát. :-)

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 07:59

Stezuju si na to ze jsem hrozne lina. V utery jsme se vratili z dovolene a jeste nemam vsechno vybaleno a uklizeno. 

Nemam ani chut nic delat protoze cokoliv vezmu do ruky hned to chce jedno nebo druhe dite, pohadaji se o cokoliv. Slibila jsem jim udelat puding a uz to vidim. Oba budou chrit michat, poperou se o varecku, budou chtit byt na te stejne zidli, atd..... Ze stejneho duvodu nezehlim, skoro nevarim, nelakuju si nehty a tisic dalsich veci. Nejradsi jsem venku, ale i tak je to porad neco. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 08:57

Karja a co ti to dela, porad to chce prihlasovat a nikam dal se nedostanes? To mi delal minuly tyden, musela jsem to udelat na pc, odsouhlasit tam nejaky novy zabezpeceni nebo co. Na mobilu to neslo, ale na pc to bylo hned.

Offline bosibori
příspěvků moje polička 09. srpna 2019 09:00
Reakce na JankaM:

Stezuju si na to ze jsem hrozne lina. V utery jsme se vratili z dovolene a jeste nemam vsechno vybaleno a uklizeno. 

​Z dovolené jsme přijeli před dvěma týdny a ještě nemám všechno vybaleno a uklizeno. Žehlení čeká ještě z doby před dovolenou. 
Líná si nepřipadám.
Nevyžádaná rada: změnit přístup a všechno bude v pořádku

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 09:17

bosibori kdybych se podivala na dno kose na zehleni, tak najdu veci, o kterych uz ani nevim ze je mam. Pristup se snazim menit, ale prace v domacnosti se bohuzel sama neudela. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 09:36

JankaM No tak jedno dítě ať vyžehlí, druhé uvaří a nebudou se muset prát, každej na svým písečku. A ty si v klidu nalakuješ nehty.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 10:43

Lama_z_Lana Nene, dela mi to, ze pri platbe vyplnim tri policka, ale pak mi proste nejde ,,sjet dolu,, a vyplnit dalsi, proste se mi ten formular platby neposunuje. Pocitac zapinam jednou do mesice, fakt se mi nechce kvuli kazdy platbe....

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 13:16

Jsem už týden pekelně nastydlá a v neděli máme jet k moři

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 13:28

Liesel tam tě to do dvou dnů přejde. Teď jsem tak přivezla syna. Na cestu mu nestačila krabice kapesníků a za dva dny už nic.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 13:32
Reakce na MP Marge:

​Proto taky detaily ze zivota v DeKalbu casto vynechavam

​Co tě tam prokristapána vůbec ještě drží? Podle tvýho líčení to vidim jako hnízdo kriminálníků, kde jde vo holej život

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 13:46

Renusatko tiše doufám....

Starší dcera přitáhla minulý týden z tábora nějakej fujtabl a měli jsme to doma všichni, já si to vybírám asi nejvíc

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 14:01
Reakce na barbucha:

​Co tě tam prokristapána vůbec ještě drží? Podle tvýho líčení to vidim jako hnízdo kriminálníků, kde jde vo holej život

​To zase ne - je to univerzitni mesto, policie na kazdem rohu! Akorat ta cast, kde bydlim ja, je holt trochu zivejsi

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 19:06

JankaM jsem na tom stejne. Dovolena se vydarila krasne, dokonce jsem si i odpocinula, coz u nasich rodinnych dovolenych zdaleka nebyva standard. Ale uz po prvnim dnu v praci jsem byla tak vyrizena, jako bych zadnou dovolenou nemela. Fakt melu z posledniho, prijde mi, ze v te praci ted jen tak slapu vodu. Pritom me to celkem bavi, ale jsem tam ted sama a neni toho zrovna malo, do toho strasny hic... Mam pocit,jako by mi bylo sedesat, prijdu domu a tesim se,jak si pujdu v osm lehnout...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 23:55

Do vitrin uz strkaji kozichy....

Offline Maureen
příspěvků moje polička 10. srpna 2019 08:41

Zarinya to víš,za chvilku se zima zeptá......už to tady jelo,ale já se na podzim těším(až na to ubývání světla ne)