Potrefenáhusa ja jsem ted v lete byla v Praze na kamaradcine svatbe a tam byli dva moji kamaradi, ktere jsem tam vubec necekala. Znali ženicha a ja nevestu. Ty kamarady znam kazdeho odjinud. Praha je fakt mala :)
Stěžovací vlákno
Friga jj, tohle je hrozný, já právě ráda vyprávim různý výživný historky o jiných lidech s tím, že se ty lidi nikdy nepotkaj.....a vono teda už se mi to kolikrát nevyplatilo ...
Potrefenáhusa to jsi takova drbna? :D
Jinak ja jsem se nedavno po dlouhe dobe stavila v praci v kanclu a tam na me jedna obchodacka vybafla, ze jsme chodily do stejnyho rocniku na zakladce. a jeste s nami nejakej dalsi obchodak. oni chodili do vedlejsi tridy a ja si je VUBEC nepamatuju. kdyz nekomu reknu, ze jsem az po dvou letech ve firme zjistila, ze ve vedlejsim kanclu sedi moji vlastne spoluzaci ze zakladky, tak vypadam jak blbec :D
razorblade tak u ničeho se člověk tak dobře nepobaví jako při mluvení o jiných za jejich zády :-)))
a tak ne až takhle, ale když je to něco zajímavýho, tak jo :-))
no a jednou mi kamarádka vyprávěla docela pikantnosti ze vztahu svýho kamaráda a jeho slečny (ale jako fakt to bylo zajímavý :-))) s tim, že se prostě nikdy nemáme šanci potkat a já s tou holkou asi půl roku na to nastoupila do prváku na vejšce (kde nás bylo v ročníku asi 10, takže jsem to zjistila maximálně druhej den, o koho jde :-))
Já teda asi žiju v nějakém pražském africkém kmenu, protože nikoho nepotkávám, a to tady mám dost bývalých spolužáků.
https://magazin.aktualne.cz/turisticka-apokalypsa-v-adrspachu-kdyz-se-na-prirodu-stoji-v/r~2095dbe0c35211e9b5e8ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=default&utm_term=position-2&utm_campaign=Aktualne
Je to tam desny, desny, desny! Pod kazdym nastupem do cesty okolo te hlavni doslova nasrano, mezi lidma se neda prorvat, jeste ze mame kde parkovat!
Melo by to byt snad jen 6 lidi - The Six Degrees of Separation Theory (cesky je to snad Sest stupnu volnosti).
rasaNori Dávám ti za pravdu, je to tam hrozný a pořád. Jezdíme sice nepravidelně ke švagrovi na chalupu do Zdoňova, ale úplně nám stačí ty cesty obsypané auty. A co udělali asfaltku z přechodu mezi Polskem a ČR u Zdoňova, tak "lítají" polští šílenci v autech i kolem chalupy. ![]()
Ve skalách jsem už kvůli tomu pár let nebyla. A chlapi raději zajdou lézt na "Křižák".
Kokoska To musíš vyjet mimo Prahu (Londýn, Nice, Chorvatsko..., Polsko je taky dobrý) Tam potkáš známých ...
A čím vzdálenější destinace, tím delší je doba, co jsi toho člověka před setkáním neviděla.
andulka01 Noo, asi ne, stany urcite ne, je tam nejaky tabor, obcas jsou ty chatky tak jako poloprazdne, takze treba I nejak soukromne jde.
Samantha cestujeme dost, pravda vždycky jen tak na týden a nejsem na jednom místě, ale fakt nic! Jo, jednou manžel někde potkal nějakého bývalého kolegu z práce, ale to je asi všechno. Ne že by mi to nějak extra vadilo :)
Potrefenáhusa to se mi taky jednou stalo, ze jsem neco nekomu vykladala a pak vyslo najevo, ze se s tim clovek znaji. Nastesti to nebylo nic tajnyho nebo trapnyho, jen usmevna historka, kterou ten, komu jsem to rikala, uz znal. Ja si na tohle snazim davat pozor a kdyz uz, tak se snazim to co nejvic anonymizovat.
Friga to jo, to já taky, ale ne vždy se uplně podaří
Vy se máte, že se tak potkáváte! Jsem hrozně nevšímavá a mám dlouhé vedení asi, protože já ještě odsud nepotkala nikoho, zato mě už pár lidí potkalo ![]()
Edit: vlastně jsem jednou zahlídla Hwi , ale rychle jsem se klidila, protože vypadala jako královna a já jako pometlo!
Pinot Noir jo, tebe jsem vlastně taky jednou potkala, zaujalo mě tenkrát pruhovaný tričko, který jsem měla úpln+ stejný na sobě a zvažovala jsem, jestli přistoupit v tramvaji stejnejma dveřma a stoupnout si vedle, vyřešilas mi dilema, prostože jsi vystupovala a až ve dveřích tramvaje jsem si všimla, že znám i obličej :-)
Potrefenáhusa A mám pocit, že jsem kdysi dávno potkala Rufíka, ale asi s maminkou? Je to možné? V Karlíně?
rasaNori letos je to vsude! stejne tak se to vali do Krkonos, do Beskyd. V sobotu jsme s kamaradkou lezly na Radhost. Sly jsme to z Roznova a desne jsme se divily, ze nikde nikdo. Asi pet kilaku jsme sly uplne samy, pak na jednom rozcesti jsme potkaly nekolik lidi. Vylezeme na Radhost, tam uz najednou nejaky lidi byli... no a dojdeme k Radegastovi a tam taky totalni masakr a ten pokracoval az na Pustevny. Vsichni si na ne dojeli autem, busem nebo lanovkou. My, co jsme to sli pesky, jsme byli v totalni mensine. Myslim, ze na tehle mistech by bylo mnohem lip, kdyby tam lidi museli nekolik kilometru dojit po svejch, pokud mozno do kopce. (I kdyz, loni jsme zazily narvanej i Kralickej Sneznik, na kterej se clovek jinak nez pesky nedostane. Ale to mi nevadilo, protoze se tam sesli vcelku normalni lidi, protoze se vyfiltrovali ti ujeceni lanovkari v zabkach)
razorblade V Prachovkách je to dlouhodobě, ale letos mne překvapilo, že výrazně převažovali cizinci.
Pinot Noir v Karlíně se mi to úplně nezdá, leda by tam pro něco šli, což nevylučuju, ale v Libni jo
razorblade zrovna dneska jsme o tom masakru u Radegasta četli v novinách
lidi jsou teď nějak všude ve strašným množství, já na ty vejlety jezdim odmala a tyhle množství vůbec nepamatuju, asi jak se dá všude dojet autem/dojet na eletrokole nebo se ty vejlety do přírody staly poslední desetiletí strašně populární? Já to nechci nikomu upírat, sama jezdim ráda, ale některým místům se už vyloženě vyhejbám, nebo tam jdu, když je hnusný počasí
Potrefenáhusa Hmm, tak to byl jeho dvojník! Bylo to na nábřeží, za těmi kancelářskými monstry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.