andulka01 Tak trochu. Hlavne som nečakala, že sa niekto prihovorí aj keď som s priateľom. Ten bol takisto zaskočený. :D
Stěžovací vlákno
Pinot Noir jako až u florence nebo spíš u invalidovny? Jestli jsem to nebyla já (ha - ha), já občas chodila na štvanici takhle zadem podél vody
paktofonika takovou příležitost prostě nemůžeš promarnit!
Jinak já bych se obecně asi nehlásila, neodvážila bych se - jak jsem se hlásila k dzizisketa , tak to bylo takový impulzivní, protože mi najednou přišlo hrozně nefér ji jenom anonymně okukovat na akci, kde byla za ouřad a o který dopředu psala, že tam bude
Potrefenáhusa Na úrovni Karlínského náměstí. Ty jsi to určitě nebyla ;) Leda bys byla poblíž a Rufík jen vypadal, že patří k té paní ![]()
Potrefenáhusa Ja som hrozne hanblivá a uzavretá, ja tieto veci znášam nie úplne najlepšie. Ako keď príde niekto kvôli psom a je to taká anonymná konverzácia tak ok, ale akonáhle je to niekto kto má pozná napríklad odtiaľto tak som v strese . Prípadne keď som na to pripravená a viem, že sa s niekým stretnem tak fajn.
Nedávno som videla moora, v dlhých modrých šatách a super účese bola neprehliadnuteľná.
Sweet Potato v tech jsem nebyla roky! oni sem k nam do pohranici hodne vyrazeji Polaci, protoze se tam v poslednich letech nejak zvedla zivotni uroven. to je videt na parkovisti treba v Adrspachu - prevazuji tam nova draha auta, zadny maluchy. letosni sezonu chceme zkusit Toulovcovy mastale, tak uvidim, jestli ten silenej ruch dorazil uz i tam...
Potrefenáhusa myslim, ze ta dostupnost na to ma velkej vliv. je to videt hodne v Krkonosich. treba kolem pramene Labe a Labske boudy je to plny takovejch tech rodinek v dzinach, letnich sateckach, converskach, zabkach... protoze tam pres leto jezdi autobus k Vrbatove boude a oni se nemusej nikde moc lopotit, to samy Snezka v dny, kdy jezdi lanovka. naopak treba moje milovana Lucni bouda bejva v hodne exponovany dny taky dost zalidnena, ale jen lidma, kteri k ni dojdou po svych a nejak maj tu turistickou kulturu (treba se s protijdoucimi turisty pozdravi... coz se u tech lanovkovejch rodinek neda ocekavat, jen cumej jak suvy z nudli, proc je jako zdravime, kdyz se nezname...)
Pinot Noir vono tady těch čoklů podobnejch je fakt miliarda, on je jednoznačně identifikovatelnej až hodně zblízka
jinak moje máma je ještě s Čendou zvěčněná v nějakým starým Reflexu v článku o rozpadajícím se automatu Svět, jak před Světem přecházej na červenou ![]()
Potrefenáhusa to je pravda, ze ne vzdy se podari :D v tomhle je dobra finstina, ze nerozlisuje rody ani zajmena on/ona, takze nejde poznat, jestli mluvim o zene ci muzi, coz snizuje moznost identifikace :)
razorblade Poláky už mezi cizince skoro ani nepočítám, překvapily mne početné skupiny hovořící nerozpoznatelnými jazyky, Blízký východ, asi i Kavkaz.
A co se Toulcovek týče, bojím se, že ano, v podobných místech jsou všichni ti, co prchli z těch nejexponovanějších.
razorblade v zime v krkonosich nepotkas takovyhle davy to je pravda:D dodnes vzpominam s pobavenim na navstevu v ledovcovych jeskynich v Rakousku, taky tam vedla lanovka, nicmene tenkrat jsme meli info a v batozich pohory a zimni bundy. A tech rodinek v zabkach a tileckach se tam hrnulo fest, no sklaplo jim velice rychle, stacilo aby pruvodce otevrel dvere do jeskyniho systemu:D
Pinot Noir ja jsem te teda taky zahledla, na 100%, ale bylo to mozna jeste v dobach MP, byl to jen moment v metru a navic jsi nebyla sama, tak mi nejak neprislo dobre se hlasit. Taky nevim, co bych rikala, mam to stejne jako @garfie-ten trapas, kdyby dotycnemu nic nerikal muj nick;)
A jednou jsem zahledla esmee. A jinak nikoho. Vubec nechapu, jak nekdo muze na ulici poznat nekoho, kdo se sem foti bez obliceje?
rasaNori Krkonose jsou v zime krasny, jednou me tam vytahli na skutru a ja se jen rozplyvala (asi tak 10 minut, pak mi i v zateplenejch snehulich vycpanejch dvema parama vlnenejch ponozek zacaly mrznout prsty na nohach). ale trochu jsem se stydela, ze jsem jako ti lanovkari, kterejma v lete pohrdam, protoze v zime bych se k vyrovce na skialpech nebo sneznicich asi nevyhrabala (a nebo asi jo, ale strasne bych u toho nadavala:D)
Sweet Potato ja ted vsude po praze potkavam mraky nejakych blizkovychodnich turistu. Jsou jich fakt nevidane davy a vubec nedokazu odhadnout, odkud muzou byt a jestli jsou ze stejne zeme? At jsou ale odkudkoli, praha je tam ted asi dost in.
Vy se máte, že se tak potkáváte! Jsem hrozně nevšímavá a mám dlouhé vedení asi, protože já ještě odsud nepotkala nikoho, zato mě už pár lidí potkalo ![]()
Edit: vlastně jsem jednou zahlídla Hwi , ale rychle jsem se klidila, protože vypadala jako královna a já jako pometlo!
Pinot Noir Nevěřím. :) A klidně ses mohla přihlásit, já už jsem vycvičená od Aranel, tak by mě to potěšilo. :D
razorblade já, já tě párkrát viděla
JankaM tos byla vlastne ty, jak jsme na sebe jednou cucely ve futuru? :D jsi tehdy byla tehotna, vid? ono to bylo jeste na mp a ja nevedela, jestli ses sem "prestehovala" taky :)
razorblade haha a ted si vem ze my na vyrovku chodime z protejsi strane, takze pekne po Javoru dolu, projit Peci, kolem Děvína nahoru a zpet pekne naopak:D ale nikdy jsem nebyla na Snezce, a to do krkonos jezdim radu let.
paktofonika Tímto se ti ještě jednou omlouvám, jsem málo přemejšlela a hned jednala.
rasaNori kolem Devina pres Richtrovky? No tu jsem naposled pred 3 tydny sla dolu a zarekla jsem se, ze uz nikdy. Nikdy! Totalne jsem si zrasila nohy! Jestli vam nevadi jit oklikou, nejlepsi je to na Vyrovku z Pece vzit obrim dolem pod Snezku a pak pres Lucni po hrebeni. To je opravdu velmi esteticka trasa s kransnejma vyhledama a nejde se po silnici... :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.