razorblade jojo, jednou jsme spolu obhlizely v h&m cepice
Stěžovací vlákno
JankaM
a povidaly jsme si?![]()
Karja no ba-vídeň-linz....je to lepší cesta :/ méně riskuješ, že uvízneš v nějaké bouračce v zúžení (když jsem jela do normandie, tak hned za brnem se "jen" pokazilo v zúžení auto, naštěstí v protisměru, tedy pro mě naštěstí, a kooem kolony jsem jela snad 15 minut...tam to bylo tak na hodinku čekání minimálně).
Sweet Potato ja mam taky pocit, ze jsem tvuj oblicej tady nekdy zahledla. Jestli ne, tak jsem si ho domyslela![]()
Sweet Potato já si taky pamatuju jednu nebo dvě fotky s obličejem, nějaký dlouhý svetr jsi měla? Ale buď klidná, já si nepamatuju obličeje a navíc když třeba doktor sundá bílej plášť, je to pro mě úplně nová neznámá osoba.
Jo, je možné, že by se z fotek postupně celý obličej poskládal.
Chodila jsem k doktorovi, který mne nepoznal na chodbě před ordinací, ve které mne pár minut předtím ošetřoval. To mne celkem hnětlo.
A to este kolko ludi vas moze spoznat co neprispievaju ale len citaju.. ja som dlho mp aj parf len citala a aktivne sa nezapajala. Ktovie kolko takych ludi to tu z nasho mesta cita a spoznalo ma ![]()
Mrakoplas to se snazim si radsi ani nepripoustet...
Mrakoplas To myslím hrozí i bez fotek. Člověk si ani neuvědomuje, co všechno na sebe postupně napráší.
Sweet Potato no vsak práve, fotky sem nedavam ale clovek toho postupne o sebe prezradí dost na to, aby ho niekto spoznal. Ale ak ma niekto poznate, neprihovarajte sa ku mne, ja som hrozne introvertna a bud by zo mna clovek nedostal riadneho slova alebo by som zo stresu zacala blabotat jednu bobost za druhou ![]()
@barbucha Na té plovárně byl i archeologický výzkum :-)
Baštírna? A na co se tam přišlo?
Mrakoplas Ja treba na MP mela kolegyni z byvale prace a nikdy jsem ji to nepriznala. Mozna je I tady, ale uz ji nemam jak identifikovat, vubec nevim, jak by se jeji zivot ted mohl odvijet:-D.
Jinak dlouho jsem si tady nepostezovala, ale behem minuleho tydne se mi rozbila pracka, mrazak, nabijecka k notebooku, mela jsem strevni virozu a celim navalu molu.....sorry ale uz to fakt musim poslat dal nebo tady z toho bude kulnicka na drivi za chvili....
Karja já tak nestíhám, že si ani nestíhám postěžovat
ale teda ti moli, to jsem nezažila, strašně strašný a všude
viktorka_od splavu Jako ted mi ty svinaci expandovali mimo spajzku do skrinky s korenim, kde mam nove a drahe zasoby(!!!). Ja nechapu, co delaj, o vikendu budu opet odmolovavat....
Karja ja uz vyhodila uplne vsechno co jsme meli, novy zasoby davam do sklenenejch lahvi a presto se lihnou novy a novy!
uz fakt nevim co vic udelat...takze nejsi v tom sama:)
viktorka_od splavu nepis tu o molech, kdyz prave likviduju mravence v byte!
Lamicka Fakt vzpominam s laskou na mravence....
Lamicka mravenci se u nás periodicky opakují, moli sice čas od času taky, ale v takovýmhle rozsahu nikdy - člověk si je v něčem donese z obchodu, vylíhnou se, objevím vyhodím.. ale tentokrát jsem to zjevně neobjevila včas a začali se někde zahnízďovat![]()
Karja viktorka_od splavu jo ja vim, takhle jsem jednou vyhazela celou spiz
a uprimne vas lituju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.