Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 12:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Pinot Noir tak on je člověk citlivej na to, co ho pali, mne taky přijde, ze asi tak 10x častějc chytam malý ručičky s matkou v dálce, než odpovídám na dotaz, jestli si můžou pejska pohladit 

ale větší deti jsou fajn, ty se fakt ptaj, ty malý jsou leckdy jako kamikadze

​Jo, u nás se všechny děti ptaj, ale i matky s malejma trpajzlíkama (který ještě otázky nejsou schopný). 

Poppy to miluje... 

Offline DruI
5583 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 14:10

Zina No, tak dítěti jsou teprve dva, tak snad bude výchova, že i pes má právo na svůj nerušený osobní prostor, výhledově fungovat :)

ale mně šlo spíš o tu stížnost, že se děti vrhají na psy bez upozornění majitele. Když to část pejskařů nejen očekává, ale i vehementně podporuje, tak se těm dětem není zase tolik co divit.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 15:16

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 16:52
Reakce na Emerald:

Tak jsem si po nekolika letech stoupla na vahu a i kdyz jsem podle obleceni nejstihlejsi od doby, co mam deti, rucicka na vaze je tam, kde byla tyden po prvnim porodu. Uz se nikdy nezvazim!!!

​hele, já v váhou bojuju poslední rok, necítím se nějak vůbec dobře. poslední dobou se fakt snažím, nežeru jako dřív, každý večer 30 kliků, dřepy, 37 minut eliptical, mám dost práce, zahrada, výšlapy do lesa na houby. no měla jsem pocit, že to jako začalo být vidět, přiadám si trochu líp, taky jsem zvážila

mám nejvyšší váhu od středí školy, kdy jsem byla jak metráček. vážím tak o tři kila víc, než když jsem se před půl rokem vážila u doktora (a už tehdy jsem měla cca 5 kilo nadváhu).

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 18:25

Jiná Realita Jenze ja se prave dobre citim,  jen ta vaha me teda vyvedla z miry... Proste se uz nebudu vazit.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 18:42

Emerald v tom případě by mě to asi netrápilo :) 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 19:11

Emerald 

To je blbou váhou přece, určitě ji nemáš ocejchovanou, takže to neplatí!

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. zaří 2019 19:13

Hele ja jako majitel obriho plemene mam s lidmi (vetsinu tvori fakt matky s detmi) skoro ve 100% pozitivni zkusenosti. Lidi se ptaji a muj pes lidi a hlavne deti zboznuje. Kdyz se ho nekdo boji, tak reaguju presne tim, ze je pohodar a nic nedela, nejsem tu od toho abych vychovala cizi decka..

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 19:49

Jiná Realita a nejde o výměnu tuku za svaly? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 20:30

Kokoska no ani ne :/ tedy tuk stále vidím

Offline Kora
příspěvků moje polička 15. zaří 2019 20:34

DruI Já myslím,  že to ti pejskari myslí v dobrém.  V podstatě to, že řeknou,  pojď si ho pohladit, má děti rád,  je totéž,  jako kdyby byla položena otázka,  zda dítě může nebo nemůže psa hladit.  Pochybuju,  že majitel nějakého zabijáka bude lákat děti na pohlazení.

Můj pes nemá cizí lidi rád. Ne že by byl agresivní,  ale hlazeni od cizích mu není příjemné.  Takže rovnou říkám prosím nehladit.  Holt ať si každý mysli co je libo.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 20:34

Jiná Realita to bude zmenou definice SI jednotek

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 21:17

Candance 

Nově gram tuku a gram svalů jako dvě různé jednotky? To rozhodně ano!

Offline Gatita
8622 příspěvků moje polička 16. zaří 2019 07:24

paktofonika jak nekoho muze napadnout fotit si cizi psy/osoby/cokoli?to je fakt divne a take by mi to vadilo.

K tematu psu a deti: rodic ma drzet dite na uzde a pejskar psa na voditku. Moje dite se k cizim psum preaktivnele nehrne a parkrat se mi stalo, ze ho nekdo vylozene pobizel, at si pejska pohladi. S tim zadny problem nemam, kdyz majitel nabidne a dite  chce, proc ne. Problem byl, ze dite nechtelo, a majitel byl vylozene zklamany:)

Vadi mi ale, kdyz ma nekdo ty pratelske a skakaci psy na volno. Chodim brzy rano na autobus takovou cestou, kam lidi chodi radi vencit. Pravidelne tam je skupinka sousedek s dost velkymi psy a ti se o me vzdy radostne oprou spinavyma tlapama. Sousedky jen vesele volaji, ze pes je hodneeej...

Online Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 16. zaří 2019 08:26

Gatita mne nikdy nenapadlo, ze bych si nemohla psa nebo kočku vyfotit, lidi teda u toho nefotim, ti mě nezajimaj 

Offline Friga
2150 příspěvků moje polička 16. zaří 2019 09:00

Jiná Realita ono to muzou byt svaly pod tukem. Jakoze vazis vic, protoze mas vic svalu, ale zaroven ten tuk prilis neubyl. Ja sama ted vazim nejvic kolik jsem kdy vazila, ale mam o par cm min v pase, nez jsem mela, kdyz jsem vazila o dve kila min, ale moc necvicila. Jeste pred tremi lety jsem mela o 7 cm v pase min a o 9 kilo min, ale tam se uz asi nedostanu. 

Offline Gatita
8622 příspěvků moje polička 16. zaří 2019 09:07

Potrefenáhusa

Me to nikdy nenapadlo, ale to je asi tim, ze obecne nejsem zvykla si neco moc fotit. U kocek budiz, ty jsou takove sve a chodi venku samy, ale u tech psu, kdyz ocividne k nekomu patri...to mi bez dovoleni prijde fakt divne.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. zaří 2019 12:00

Potrefenáhusa Keby súčasťou nebolo mľaskanie, tlieskanie, mávanie, pokrikovanie, lákanie a nebola by som súčasťou fotky tak ok,som ticho. 

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 16. zaří 2019 12:29

Potrefenáhusa Jako ne by treba napadlo si vyfotit kocku nekde na plote nebo v poli, ale s panickem??? A jeste ji lakat, fakt divny.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. zaří 2019 13:06

Karja presne..